Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, este o prioritate pentru administrația Trump

Distribuie!by “Arestarea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, este o „prioritate” pentru administrația Trump, care încearcă să lupte împotriva divulgării de informații sensibile, a declarat joi ministrul american al justiției, Jeff Sessions, potrivit AFP. Media locale, care citează responsabili americani, vorbesc despre informații ce ar indica faptul că Washingtonul ar fi pe […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Arestarea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, este o „prioritate” pentru administrația Trump, care încearcă să lupte împotriva divulgării de informații sensibile, a declarat joi ministrul american al justiției, Jeff Sessions, potrivit AFP.

Media locale, care citează responsabili americani, vorbesc despre informații ce ar indica faptul că Washingtonul ar fi pe punctul de a stabili capete de acuzare în vederea arestării lui Assange.


„Ne vom intensifica eforturile și am luat deja măsuri în privința scurgerilor” de informații, a declarat Sessions într-o conferință de presă.

„Este un caz care depășește tot ceea ce cunoșteam eu”, a spus ministrul justiției, vorbind despre numărul ridicat de scurgeri de informații.


„Avem profesioniști care sunt în sistemul de securitate al SUA de mulți ani și care sunt șocați de numărul scurgerilor, unele dintre ele fiind extrem de grave”, a adăugat el.

„Vom încerca să trimitem la închisoare anumite persoane”, a spus Sessions.

Conform Washington Post, procurorii au redactat în ultimele săptămâni o notă privind acuzațiile împotriva lui Assange și împotriva unor membri ai WikiLeaks, care ar putea include complot, furt de bunuri ale statului și încălcarea legii federale privind spionajul.

În vârstă de 45 de ani, Julian Assange este refugiat în Ambasada Ecuadorului de la Londra din 2012, în speranța că va scăpa de un mandat de arestare european pentru un presupus viol în Suedia, acuzație pe care el o neagă.

Assange se teme că va fi extrădat în SUA, unde riscă pedepse grele pentru publicarea în 2010 de documente confidențiale militare și diplomatice, în special asupra războaielor din Irak și Afganistan.

Australianul a fost interogat la ambasadă la 14 și 15 noiembrie în acest caz de presupus viol care datează din august 2010.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Arestarea-lui-Julian-Assange-fondatorul-Wikileaks-este-o-prioritate-pentru-administratia-Trump-142758
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Victorie a vieții! Portugalia spune "nu" legalizării eutanasiei!
SUA îi cer lui Nicolas Maduro să plece din Venezuela
Vladimir Putin dezvăluie într-un interviu cine conduce SUA: ”Oameni în costume negre… Nu președintele decide”
Irakul nu a fost în mod real o ameninţare pentru SUA. James Bamford demască manipulările politice ale mass-mediei americane
Imigrația este arma letală pe care progresiștii o folosesc pentru a instaura Noul Comunism Global (Noua Ordine Mondiala)
Puterile europene au convenit ca identificarea potenţialilor azilanţi să aibă loc în Ciad şi Niger
UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Illuminati au inceput sa minta oamenii cu "racirea globala si era glaciara"! Dupa ce timp de 20 de ani s-a propagat minciuna "incalzirii globale", acum ei schimba manipularea! Totul pentru ca oamenii sa aiba aceeasi stare de frica, de necunoscut!
Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Metroul din Londra renunță la expresia "doamnelor și domnilor", de dragul genului neutru
Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”
Noua Ordine Mondială și Guvernul Francmasonic Mondial
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro