Argumente pentru a spune nu monarhiei în România! România trebuie să rămână republică!

Distribuie!

„Românii ar putea fi chemați la referendum pentru a alege între republică sau monarhie

Președintele executiv al Partidului Social Democrat, Nicolae Bădălău susține românii ar putea fi chemați la un referendum național, în care ar putea fi întrebați dacă vor republică sau monarhie.


Potrivit acestuia, așa cum s-a discutat despre referendumul pentru familia tradițională, la fel poate fi pusă în discuția și trecerea la monarhie.

”Totul este posibil, atâta timp cât facem un referendum cu familia tradițională, putem pune și o întrebare legată monarhie”, a declarat președintele executiv al PSD.


Potrivit lui Nicolae Bădălău, în PSD există mulți simpatizanți ai monarhiei.

”Sunt convins că și în PSD sunt extrem de mulți simpatizanți ai regalității. PSD e un partid mare și în interior sunt foarte multe păreri, asta nu înseamnă că vorbim în numele partidului. Eu simpatizez partea cu monarhia, văzând dezoltarea economică a țărilor unde există monarhie. Asta nu înseamnă că dacă domnul Nicolicea a avut o opinie la un moment dat o are și partidul”, a spus Bădălău, întrebat despre intenția parlamentarului Eugen Nicolicea, în 1994, de a-l declara pe Regele Mihai I ”persona non grata”.

Premierul Mihai Tudose a avut o primă reacție a ideea președintelui PSD, Nicolae Bădălău, și a spus că nu suține ideea unui referendum privind morahia: „Nu sunt monarhist!””[1]

Ce rege? Care prinţ? România este Republică!

Fostul rege şi-a adus întărituri. În naivitatea sa, tot mai crede că poate lăsa ţara moştenire unor progenituri venetice. Doi jurnalişti neduşi la biserică au căutat pînă au găsit un titlu de ocară: „Principele Nicolae, al treilea în ordinea succesiunii la tron, soseşte în ţara noastră”. Care principe şi care tron? România este Republică! Să moştenească, ce? Medalia Pobeda a bunicului, primită de la tătucul popoarelor, Josef Vissarionovici Stalin, ca recompensă a trădării? După 1989 au venit precum corbii să-şi înfigă ghearele în ţărişoara noastră, tot mai greu încercată. Parc-am trăi într-un film cu Bonnie şi Clyde.

Cum a ajuns nepotul în ţară, din Nicholas Michael Medforth-Mills, a fost „botezat” urgent, Nicolae. El este fiul Elenei, cea de-a două fiica a fostului rege şi al lui Robin Medforth-Mills, şi mai are o soră, Elisabeta Karina Medforth-Mills, de 23 ani, şi probabil îşi doreşte şi ea un palat pe plaiurile noastre. Am avut de toate în fruntea ţării, de ce crede oare fostul rege că România are avea nevoie de un bucătar neştiutor de limbă românească? Scuzaţi, un chelner cu mîna întinsă după ciubuc, care a făcut cursurile şcolii de bucătari, a fost figurant la filmări şi angajat al lanţului de magazine Tesco, mare pasionat de sport, de maşini de teren, pasiune moştenită de la tataia, pasionat de călătorii în ţări exotice. Acasă la ele cu progeniturile unor venetici, care se mai cred regi şi prinţi!, şi-au venit să trăiască în România ca asistaţi sociali. Cum îndrăzneşte un trădător de ţară să-şi aducă şatra în ograda chinuitului poporului român? Să ne dea iute castelul înapoi, că nu-i al lui! Românii l-au construit din sudoarea lor. Să facă bine „familia regală” să înapoieze ţării ce nu-i aparţine, să recupereze teritoriile pe care le-am pierdut „graţie” trădării. Nu vrem monarhie sub nicio formă! Care Rege?

Auziţi, poveste! Cică, sînge albastru, cînd sîngele muritorilor e roşu, nu albastru. Aşa l-au colorat ei, leneşii, şi au ţinut multe popoare în sclavie pentru huzurul şi bunăstarea lor. Cînd mă uit în istoria lumii şi văd ce au făcut pe acest pamînt, mă apucă groaza şi mă cuprinde sila. Niciun om sănătos la minte nu se va mai închina regalităţii. Ce clasă nobilă a avut România? O gaşca de tîlhari care au ţinut poporul român în iobăgie. Şi ne mai mirăm că nici astăzi românul nu ştie cum să îşi ridice fruntea împotriva noilor ciocoi. Pentru a ajunge la ciolan, nobilii s-au bătut şi s-au trădat unii pe alţii pe la porţile imperiilor. Cît despre Regalitatea, la muzeu cu ea! Pe rafturile din spate! Niciodată nu se vorbeşte despre genocidul de care se fac vinovate „majestăţile” aciuate pe meleagurile româneşti. Omul de rînd a înţeles bine cum este cu traiul pe acest pămînt şi nu mai este dispus să fie sclav. Cum erau oamenii pamîntului pe timpul regilor? În opinci şi cîrpiţi. Nu aveau nici sare pentru turta din vatră. Şi cum arătau băieţii deştepţi din jurul aşa-zisului rege, care aveau dreptul să comită orice abuz! Cam la acestea a fost de leac monarhia. Globalizarea asta nenorocită a dat peste cap normalitatea în care trăiau oamenii Europei. La noi vin mereu tot felul de şarlatani diplomaţi şi ne vînd gunoaiele, iar cînd nu le mai place la noi, îşi iau tălpăşiţa şi pleacă în alte părţi unde găsesc alţi naivi să le cumpere.

Nicholas, mergi băiete, de unde ai venit! Ia-l şi pe tataia! Ia tot neamul cu tine! Vezi să nu uite meadalia Pobeda, primită de la Stalin, pentru ca ne-a dat degeaba ruşilor, ca să-şi păstreze el coroana. Auziţi obrăznicie din partea auto-numitului „principe”: „dacă ţara, românii mă vor chema, sper să învăţ cît mai curând româna”! Ca să nu mai vorbim de aiureala numită „Norme Fundamentale” prin care bunicul îi acordă nepotului Nicholas, în dispreţ faţă de Constituţie, „Coroana României” şi „poziţia de Şef al Familiei Regale”. Care „Coroana a României”? Care „Familie Regală”? Unde s-au mai pomenit „principi” şi „principese” într-o Republică? Chiar şi în monarhia constituţională, Casa Regală se subordonează Constituţiei. Despotismul Caselor Regale a fost de multă vreme abolit în Europa! Esenţa monarhiei este aceeaşi: goana după privilegii şi onoruri nemeritate şi strivirea omului simplu în biruri şi dări de tot felul. Nu mai dorim infestarea ţării cu căpuşe feudale, baroni, conţi(grofi) şi alte asemenea specimene. Ăştia ne-ar întoarce nu cu 40 de ani în urmă, ci cu secole. Monarhia nu înseamnă doar regele, ci toată camarila de sorginte feudală, boieri, stăpîni ai pămînturilor care toacă banii prin străinătate şi au arendaşi fără scrupule. Ei bine, toţi boierii ăştia, conţi, baroni, duci, marchizi, prinţi şi ce or mai fi, toată armata asta de trîntori lacomi şi corupţi sînt nedoriţi de popor. Dacă ăştia ar reveni, ar însemna să nu mai avem unde pune piciorul pe pămînt, că e proprietate privată. Monarhia este desuetă. Nu mai este un subiect de actualitate. Viitorul ţării depinde de recrearea şi întărirea clasei mijlocii. Readucerea trîntorilor posesori de pămînturi, ar fi un alt dezastru naţional, pe lîngă cel postdecembrist. Nicholas este vărul prinţului Charles (de-aia şi-a permis ală să cumpere moşii şi sate în Ardeal). Nicholas va fi regele românilor cînd bunicul meu va fi împărat. Şi bunicul meu a trecut în împărăţia cerului. Ei, cînd bunicul meu o să vină singur înapoi de acolo, îl va găsi pe nepotul lui Mihai pe tron. Da, pe tronul din fundul curţii, „Wo der Kaiser zu Fuß gehet!” (unde împăratul merge pe jos). Toată bazaconia asta cu Nicholas aduce, ca două picături de apă, cu leapşa cinefilă în care un american se trezeşte că ar fi moştenitorul tronului Angliei. Nici în film n-a rezistat, aşa că musiu Nicholas, fă stînga-mprejur şi înapoi! Cîtă dreptate avea Pamfil Şeicaru cînd zicea despre fostul rege: „Un nevoiaş al minţii…”

Cine mai măsoară măreţia regalităţii în imperii, domenii şi armate este un primitiv! Cine crede că aia e „civilizaţie” e sărac cu duhul. Cîte milioane de euro a produs tataia lui Nicholas pentru România? Şi cîte milioane de euro a primit de la poporul român, başca renta negociată de Groza şi sistată de preşedintele Nicolae Ceauşescu? Dacă tot şi-a serbat aniversarea de Ziua Armatei Române să-i spunem ex-ului: Mai-e-state, la loc comanda! La televiziunea noastră naţională, plătită de banii poporului, susţinută cu taxa radio TV, ilegală şi confiscatorie, ar fi cazul sa avem „Ora Poporului”, nu „Ora regelui”.

De multă vreme într-un con de umbră, casele regale din întreaga lume construiesc tot felul de scandalului în jurul lor, menite să le aducă în atenţia lumii.”[2]

Coroana regală e o piesă de muzeu! România este Republică!

Aşa-zisa „Mişcare pentru regat şi coroană” a demarat o acţiune sortită eşecului – o ofensă sinistră la adresa Republicii România – solicitînd Parchetului General ca Ministerul Public să investigheze şi să constate nulitatea absolută a formei republicane de guvernămînt a României. Aberantul comunicat pretinde anularea unui fapt istoric la care şi-a adus contribuţia benevolă chiar fostul rege Mihai. Mai mult, a girat, cu însăşi prezenţa și acordul său, noul regim instalat de ocupantul Țării. Iată cît tupeu, cînd există, negru pe alb, documentul de abdicare, semnat de fostul rege! Nicăieri, în lume, n-a existat, vreodată, un demers similar. Dimpotrivă, Austria, Franţa, Italia au interzis categoric descendenţilor regali să intre pe teritoriul lor. „Monarhia, sub orice formă, e o insultă la adresa umanităţii”, afirma Mark Twain. Însă, cîtă vreme există naivitate şi neştiinţă, oameni precum doamna Margareta Duda, soţul acesteia, Radu Duda şi toate neamurile lor -aşa-zisa camarilă regală- vor trăi în lux, cu slugi la curte, pe spinarea românilor. Acelaşi Radu Duda, în 2009, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României! Voia cu orice preţ putere, nu conta dacă puterea îi venea de la un regat morganatic sau de la republicanul palat Cotroceni. Ciufulit bine de opinia publică, s-a retras din cursă, cu coada între picioare.

Despotismul caselor regale

Statul român nu-şi mai poate permite întreţinerea fantomelor malefice ale Istoriei, excesiv de costisitoare. Banii trebuie să ajungă la pensionarii care au muncit peste 40 de ani pentru România, pe şantiere, în fabrici, uzine, agricultură şi au lăsat o imensă zestre poporului român, pe care au jefuit-o în chp barbar şi au vîndut-o, pe nimic, „democraţii” postddecembrişti. După semnarea negociată din 1947 a actului de abdicare, regalitatea compromisă nu mai are statut legal în România! Membrii cu dublă cetăţenie ai familiei fostului rege, atunci cînd stau pe teritoriul Ţării noastre, trebuie să se supună legilor şi Constituţiei României. Şi în monarhia constituţională, monarhul se subordonează Constituţiei ţării respective. Despotismul Caselor Regale a fost de multă vreme abolit în Europa, astăzi fiind doar un blazon anacronic, un simbol al vremurilor apuse, dar pentru care profitorii stăruie cu încăpăţînare, în goana după privilegii, lux şi onoruri. Noi trebuie să lăsăm Ţara, castelele, pădurile, apele, terenurile agricole, drept moştenire copiilor noştri, nu progeniturilor unor străini de neam! Cît priveşte demersul anticonstituţional al fantomaticei „case regale” este valabil pentru puţinii naivi care mai cred în poveştile cu regi şi regine, ce au acaparat de la popor domenii şi castele, retrocedate fără cap.

Ţepe trase de regi

Să nu uităm că prinţul scăpătat, Carol I, alias Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von de Hohenzollern-Sigmaringen, a venit în România cu două valijoare, pentru ca la moartea sa, după mai bine de patru decenii de domnie, să fie posesorul unei „neortodoxe” şi colosale averi. Legal, aceasta – fără să mai discutăm modul cum a fost obţinută – era a „Coroanei”, adică a instituției, nu a monarhului, acesta fiind chiriaș vremelnic, precum Iohannis la Cotroceni. Să nu uităm că fostul rege Mihai, în 1938, a prînzit cu Hitler şi a cinat cu Musolini. În 1945 a fost decorat de Stalin cu Ordinul „Победа” (Victoria), în 2005, de Putin, pentru „merite” neuitate. Să nu uităm că, şef al statului fiind, pentru a-și păstra tronul, Mihai nu l-a graţiat pe Mareşalul Ion Antonescu, deşi avea puterea, pentru a-l salva de execuţia-măcel de la Jilava, din 1946, ordonată de Stalin. Să nu uităm că cetăţeanul Mihai a semnat infama şi condamnabila Declaraţie de la Budapesta, din 1989, în detrimentul românilor şi României! Aşadar, cum să nu suspin şi eu: Regele, ah, regele! Vai de coroana noastră!

Au de moştenit şi de împărţit Medalia „Победа” 

De la 1866 încoace, regii străini au agonisit averi fabuloase în România, jefuind poporul. Grav e că, generaţia tînără e forţată să înghită propaganda făcută aşa-zisei case regale de către manipulatorii din politica şi mas-media. Da, membrii familiei ex regelui au de moştenit şi de împărţit Medalia „Победа” a tătucului Mihai, primită de la tătucul popoarelor, Josif Vissarionovici Stalin, ca recompensă pentru serviciile aduse U.R.S.S. în Al Doilea Război Mondial, adică pentru trădarea Ţării, la 23 august 1944. Deci, care Rege, care coroană a României, care regină? Răposata, Dumnezeu s-o ierte, s-a căsătorit cu Mihai după abdicare! Oficial, nu a fost niciodată regină! Pentru că nu s-a căsătorit cu un rege, ci cu cetăţeanul Mihai! Abdicarea a însemnat renunţare definitivă la tron. Fiicele lor nu au cum să fie prinţese, pentru că tatăl lor a fost un simplu cetăţean elveţian, acum, tot simplu cetăţean, dar cu dublă cetăţenie. Că fiica sa, Irina a fost arestată şi condamnată în S.U.A. pentru droguri, alcool şi organizare de lupte sîngeroase ilegale cu cocoşi dresaţi, este un aspect şi mai compromiţător al „casei”.

Care casă regală? România este Republică!

Folosind sintagme precum, „regele României”, „tronul României”, jurnaliştii, în capul cărora avem şi preşedinte şi rege, iar România este şi Republică şi Regat, ne fac/se fac de rîsul lumii. De bună seamă, mulţi dintre cei care cîntă cum li se cere, nu cunosc nici istoria reală a poporului român, nici Constituţia României. Care tron, fraţilor? Se vede că aţi chiulit de la orele de istorie, disciplină de căpătîi a neamului! Care casă regală!? România este Republică! Ce rege, care prinţi şi prinţese? Ipocriţii, trădători ai României moderne şi trăgătorii de sfori în timpul loviturii de stat din 1989 sînt în stare să lustruiască pantofii abdicatului, datorită căruia Rusia s-a trezit cu România la picioare, apoi, condamnată la comunism cu aprobarea Aliaţilor, a lui Churcill, personal, printr-o fițuică. Elita intelectualilor şi militarilor României a fost atunci aruncată în puşcării, „re-educată” sau asasinată. Mulţumiţi-i pentru acest cataclism naţional, fostului rege. Ba, Traian Băsescu voia să ni-l servească pe Paul Lambrino, posesorul unui dosar penal cu fraude uriaşe, ca prinţ de România! Franţa, Germania, Austria, au avut regi în istorie, însă, acolo, după abolirea monarhiilor, n-a mai avut nimeni obrăznicia să vorbească despre prinţi moştenitori şi regi. Preşedintele Republicii România, Klaus Iohannis a avut inconştienţa să comită gafa de a afirma public că are un rege. Domnul Mihai, Dumnezeu să-i dea zile cîte o mai avea, a fost rege, dar a abdicat, negociind şi căpătînd strict siguranţa sa şi a familiei sale. El n-a trăit în exil, ci în paradisul elveţian cu o frumoasă rentă republicană, pe care patriotul Nicolae Ceauşescu i-a suspendat-o.

De-o mai trăi, fostul rege să prezinte scuze poporului român!

Cine sînt cei care mai cred în casă regală, care, legal, nu mai există, decît ca simbol, în acest ev capitalist? Poate aceia care credeau că teroriştii au tras în timpul loviturii de stat din 1989, din toate poziţiile! Casa regală poate fi, cel mult, un muzeu cu exponate vii, precum muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds sau Muzeul comunismului. Potrivit „Capital”, aşa-zisa casă regală a României ocupă locul 81 în Top 300 Capital 2015, cu o avere de 58-60 milioane de euro, 4 castele, trei imobile şi un teren în Bucureşti, imobile şi terenuri în Sinaia, cîteva cabane în zona Azuga-Predeal. Fostul rege ar fi trebuit să-şi elibereze conştiinţa, mărturisind public abdicarea, „spovedania” făcută lui Groza şi negocierea cu acesta, la ordinul lui Stalin. Să prezinte scuze urmaşilor soldaţilor-martiri, duşi de Armata Roşie în minele din Donbas, în Kazahstan sau în tundra siberiană, unde le-au rămas osemintele. Scuze pentru asocierea cu condamnarea la moarte (prin refuzul graţierii) a Mareşalului Antonescu şi a celorlalţi trei colaboratori.

Că Mihai n-a fost un rege de ispravă, ştie toată lumea

Ei bine, toţi moştenitorii ex regelui, armata de trîntori, prinţese, prinţi şi ce-or mai fi, dacă ar obţine ceea ce urmăresc, ar însemna să nu mai călcăm liberi pe pămînt românesc, pentru că moşiile lor întinse ar fi proprietate privată. Că n-a fost un rege de ispravă ştie toată lumea, dar, mai tîrziu, după abdicare, în Elveţia, a reuşit să-şi asigure, material, pe viaţă urmaşii. „Constituţia nu poate garanta averile lor, provenite exclusiv de la poporul român. Ar fi o contradicţie şi o încălcare a Legii fundamentale a României. La proclamarea Republicii, în mod legal, această avere revenea naţiunii. Ne-am săturat de moştenitori inventaţi peste noapte de avocaţii lor, bine plătiţi.” La proclamarea Republicii, această avere revenea, de drept, naţiunii. Aşadar, să încheiem cu eroizarea istoriei malefice a dinastiei de Hohenzollern-Sigmaringen, alăturarea acesteia numelui regal fiind interzisă chiar de împăratul Wilhelm al II-lea, cînd, Ferdinand, singurul dintre cei patru, a socotit că interesul poporului român este deasupra Monarhiei!

După abdicare, Kaput !, nu mai are dreptul la titlul de rege

„Monarhia e ca o rîie, odată ce o iei, nu mai poţi scăpa de ea, adică este ereditară, se transmite din tată în fiu, fiţi atenţi ce vă doriţi.” Un rege nu-l poţi alege periodic, ăştia iau ţara în stăpînire pînă la moarte, apoi o lasă moştenire progeniturilor (fie ele și cu defectele lui Nero), de parcă ar fi a lor. Casa regală e o piesă de decor, ceva în registrul teatrului absurd al „Scaunelor” lui Eugen Ionesco, regizată din afară, o dovadă de slugărnicie a autorităţilor de la Bucureşti, care nu mai reprezintă demult România, ci marasmul Noii Ordini Mondiale. „Dacă Iohannis a dat cu semnătura în cartea de condoleanţe a Anei de Bourbon, înseamnă că a încălcat Constituţia Republicii România, fiind de acord cu existenţa unui fals istoric! Iohannis poate fi suspendat pentru încălcarea Constituţiei care prevede explicit că forma de guvernămînt a României este Republica. Chiar nu vede nimeni ca s-a suspendat singur?”, scrie domnul Zagura. Vă amintiţi că Familia regală britanică n-a fost la funeraliile Annei de Bourbon! Nici casele regale din Spania şi Danemarca, potrivit listei transmisă presei de Biroul de Presă al fostului rege Mihai. De ce? Pentru că s-au gîndit că România este Republică, iar prezenţa la înmormîntarea unei pseudo-regine le-ar aduce deservicii de imagine. Nici măcar prinţul Charles, cel care are fantezii erotice cu Transilvania noastră, n-a fost prezent. După abdicare, Kaput, nu mai are dreptul la titlul de rege, deci, Anna nu poate fi numită regină! Nici soţul reginei Elisabeta a Marii Britanii nu este numit rege, ci prinţ consort. Cît vă mai trebuie, fraţilor, să vă treziţi din adormire şi manipulare? Cum acceptaţi tot circul acesta grotesc? Se face mare tămbălău şi se aduc acuze pentru banii pe care Primăria Capitalei îi dă Catedralei Neamului Românesc! Păi, bine, fraţilor, sumele uriaşe cheltuite cu Mausoleul regilor de la Curtea de Argeş, ditamai construcţia unde vor fi înmormîntaţi străinii de neamul nostru, care au capturat averile naţionale, nu v-au sărit în ochi?

Documentul de abdicare a regelui Mihai este real şi public şi este în vigoare!

Pentru că am intrat pe terenul marcat fraudulos de maidanezi, mă voi alege, din nou, cu mîrîieli şi muşcături. Potăile îşi apără cu străşnicie osul îngropat. Însă, trebuie luaţi de zgardă şi siliți să înveţe Constituţia şi legislaţia noastră. Dacă te împotriveşti manipulării, dacă refuzi să crezi că nişte maidanezi aruncaţi în curtea României de valurile tulburi şi violente ale istoriei sînt cîini de rasă nobilă, eşti atacat şi muşcat cu periculoşii colţi ai imposturii. Jurnalistul Ion Cristoiu spune aşa: „Ca istoric Regina Ana nu înseamnă pentru mine nimic”, Regina Ana a fost doar atît: Soţia fostului Rege Mihai. Nici măcar soţia regelui Mihai în anii de domnie constituţională a acestuia: 1940-1947. A devenit soţia lui Mihai după Abdicarea din 30 decembrie 1947.” Deci, tovarăşi „mișcători pentru regat şi coroană”, cînd, unde, cine a încoronat-o ca regină pe Anna de Bourbon? De unde, Anna de România? Documentul de abdicare a regelui Mihai clarifică definitiv statutul fostului rege, al aşa-zisei prinţese moştenitoare, Margareta, dar şi cel al Annei Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, născută la Paris la 18 septembrie 1923, care a avut cetăţenia franceză, elveţiană, engleză, dar nu a solicitat niciodată cetăţenia română şi nici nu a dorit să înveţe sfînta Limba Română.

D.N.A să se autosesizeze şi să cerceteze riguros toate retrocedările ilegale către autointitulata casa regală!

„La 10 iunie 1948, Anna s-a căsătorit cu cetăţeanul Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen care n-a fost încoronat niciodată ca Rege al României. Tatăl lui Mihai, Carol al II-lea a abdicat şi şi-a lăsat progenitura pe post de surogat, iar Anna nu a avut niciodată coroană regală, ca să fie numită Anna de România! Căsătoria sa s-a produs după ce România a devenit Republică la 30 decembrie 1947, şi a avut loc în Grecia, la palatul unei rude din partea lui Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, nu în biserică. Niciodată Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen nu a depus, în Parlamentul României, jurământul prevăzut de Constituţie pentru a deveni Rege al României. Ca urmare, Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) trebuie să se autosesizeze şi să cerceteze toate retrocedările ilegale de palate, castele şi zecile de mii de hectare de terenuri agricole şi păduri către autointitulata «casă regală»”(Gh. Funar). Vor fi prinşi cu mîţa în sac, cum a fost prins şi arestat prinţul lui peşte prăjit, finul lui Băsescu, Paul, care avea tupeul să-şi spună prinţ de România. Aşadar, pe banii cui trăiesc urmaşii fostului rege?, ca un afront adus marilor eroi, martiri şi personalităţi ale neamului românesc? Pe banii Republicii România!, deci din buzunarele românilor republicani.

„Mai trăieşte? Ori e mort?”

„Cine plăteşte cetăţeanului Mihai pensia ca fost şef de stat şi pe cea de veteran? Republica România din buzunarele republicanilor! Cine plăteşte întreţinerea castelelor şi domeniilor unde locuiesc veneticii hohenzolerni care au supt şi sug averea Poporului? Republica România din buzunarele republicanilor! Cine plăteşte emisiunea propagandistă mincinoasă – Ora ex regelui trădător – de la TVR? Republica România din buzunarele republicanilor! Monarhia a ucis mai mulţi români decât comuniştii”, scrie doamna profesoară Anuşca. Drept mulţumire, cetăţeanul Mihai refuză să plătească statului român taxele şi impozitele aferente. D. Stanzeleit consemnează: „Faceţi domnule o anchetă mare: unde e fostul rege? De 3-4 ani nu l-a mai văzut nimeni în public. Nici măcar la funeraliile soţiei dumisale. A urât-o că i-a făcut cinci fete? Mai trăieşte? Ori e mort? E ţinut prizonier în castel de cuplul Margareta-Dudău? Ceva nu e în regulă!” Sigur, ceva nu e în regulă. Dacă moare cetăţeanul Mihai, se vor cutremura şi vor cădea toate dudele regale din arborele lor genealogic. Aşa că, „dead or alive”, au interesul să-l ţină departe de ochii presei şi, cumva, cît mai mult în viaţă. Mai au ceva retrocedări pe rol şi fără domnul Mihai, nu-şi mai pot intra în posesia chilipirurilor. „Dacă Margareta ar avea simţul realităţii ar fi trebuit să se simtă jignită pentru că în spatele mamei sale au fost cocoţate nişte excesive merite, pe care chiar nu le-a avut, iar laudele excesive ar trebui să-i pară monumente de nesinceritate şi ipocrizie”, scrie Liana Ghiorghioff. Se complace, însă, în aburiri „nobiliare”, care îi aduc foloase necuvenite de la bugetul Republicii România!

Europenii nemulţumiţi de casele regale din ţările lor

Cu o impertinenţă rar întîlnită, adulatorii fostului rege vor să impună, în Republica România, o casă regală ilegală, în condiţiile unei reale trădări istorice a Ţării. Rămăşiţele monarhiilor care mai supravieţuiesc în Europa sînt nişte decoruri extrem de scumpe, greu de suportat de popoare, nişte exemplare opulente, nişte colonizatori care au adunat uriaşe bogăţii, subjugînd şi taxînd popoare şi state, unele dintre ele şi astăzi, colonii, imaginea acestor capete regeşti fiind continuu alimentată de un întreg aparat propagandistic. Anual, familiile regale europene primesc sume uriaşe de la bugetele naţionale, iar averile lor umflate sînt păstrate la secret. În sînul acestor familii nobile, luxul, distracţia şi lenevia sînt la mare căutare, fapt pentru care, acuzele şi criticile cu adresă directă s-au înmulţit în Europa, pe fondul nemulţumirilor sociale. Membrii caselor regale din Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Norvegia, Spania, Suedia şi Danemarca au fost acuzaţi că „aruncă banii pe fereastră”. În timp ce oamenii de rînd sînt puternic afectaţi de criza fără sfîrşit, familiile aşa-zis nobile au zeci de palate şi reşedinţe în care locuiesc în funcţie de anotimpuri, au trupe speciale, servitori, gărzi, bucătari, grăjdari, cameriste şi toate armatele de trepăduşi de la curţile capetelor încoronate, pardon, încornorate, aceşti trîntori cheltuind de fapt ceea ce ei nu cîştigă.

Dublu trădător de ţară !

Românii sînt prea săraci ca să mai finanţeze de la buget armatele de servitori şi luxul unei false familii regale, vinovată de trădarea Ţării. La muzeu cu regii şi regalitatea! Poporul român, sărăcit de penalii politici şi de stat postdecembrişti, n-are de unde să întreţină aceste păsări de pradă, să finanţeze o aşa-zisă casă regală cu suma de 45 de milioane de euro pe an, în realitate, ei fiind urmaşi ai unui dublu trădător de Ţară: la 23 august 1944 şi în 1989, cînd a semnat infama Declaraţie de la Budapesta, care stipula ca Ardealul nu e pămînt românesc. Un trădător cu atîtea morţi pe conştiinţă, ce nu a catadicsit o singură dată să prezinte scuze poporului român! Margareta nu poate fi principesă moştenitoare decît la reşedinţa privată din Elveţia, de la Aubonne, pentru că, după ce şi-au văzut sacii în căruţă, ştiuta locuinţă din Versoix a devenit neîncăpătoare pentru „paraziţii” regali. În România, aceştia nu au de moştenit decît păcatele senectuţii sale Mihai. România nu este regat, iar coroana nu-i decît piesă de muzeu. România este Republică, iar Republica nu-i un brevet al comunismului, ci o formă de guvernare precizată ca atare în Constituţia României! Dragi români, nu uitaţi că fostul rege Mihai are mîinile pătate cu suferinţele şi sîngele celor 175.000 de militari români, luaţi prizonieri de ruşi după catastrofala „Proclamaţie” citită – dar nu făcută de el, la 23 august 1944, făr să fi încheiat în prealabi un armistiţiu cu condiţii riguroase ale armatei şi poporului român! Nu uitaţi că, alături de Ana Pauker, fostul rege a numit şi girat personal guvernul comunist Petru Groza şi ne-a aruncat sub talpa comunismului bolşevic. Avem destui regi de teapa lor în ţară: regii manelelor, regii lumii interlope, regii şoselelor, regii asfaltului, regii Cioabă, regii justiţiei, regele fotbalului, regii deneaului, regii sereiului, regii imobiliarelor, regii morţilor secrete (de la Tinu pînă la Condrea), regii corupţiei, ba chiar şi un împărat. Ce-ar fi ca şi ei să ceară, în plus, finanţări şi coroane de la stat?

„Mihai a conlucrat cu comuniştii pînă la abdicare”. Verdict: „Vinovat”!

În concluzie, regele fără regat, se face vinovat de cei 45 de ani de comunism, de arestarea şi asasinarea mareşalului Antonescu la comanda lui Stalin, de trimiterea la moarte şi deportarea a 175.000 de militari români, inclusiv ofiţeri superiori, dezarmaţi şi luaţi prizonieri de ruşi prin ordinul fostului rege, de condamnarea unor intelectuali, responsabil de genocidul unor strălucite personalităţi politice şi culturale, a unor jurnalişti şi patrioţi, care au ales să moară, decît să trădeze Ţara, aşa cum a procedat fostul rege. Dacă ar fi avut un minim respect faţă de poporul român, nu se întorcea să trăiască din nou din mila şi naivitatea unora, revendicînd proprietăţi din patrimoniul naţional. Dacă iubea poporul român nu semna infama declaraţie de la Budapesta din 1989, prin care cereau, printre altele şi independenţa Transilvaniei. Cel ce a predat România ruşilor şi a plîns după noi în exil cu lacrimi de crocodil, nu a fost decît un „rege” necopt şi laş, „un nevoiaş al minţii”, cum l-a etichetat marele jurnalist Pamfil Şeicaru. „Mihai a conlucrat cu comuniştii pînă la abdicare. Le-a făcut jocul şi aceştia l-au lăsat să plece nevătămat şi cu averea din România. Ba l-au mai şi decorat! Deşi putea să refuze, fostul rege Mihai a aprobat legea pentru confiscarea aurului şi valutei în 1947, lege care a băgat mii de români la temniţă. În Arhivele Naţionale există documentul care atestă că fostul rege Mihai s-a înţeles cu comuniştii să abdice şi nu a fost forţat. Fostul rege Mihai a mai contribuit la lichidarea ziariştilor şi intelectualităţii româneşti”,scrie „Curentul”. „Să ceri într-o instanţă din România (care îşi desfăşoară activitatea pe baza legilor aflate sub autoritatea suprema a Constituţiei României din 1991/revizuită în 2003 şi aprobată prin referendum) anularea efectelor actului de abdicare din 1947 şi revenirea la monarhie este o gogomănie, un demers stupid a unor aşa-zise elite prăfuite intelectual) ….În primul rând, descendentul lui Carol II-lea, Mihai, a fost rege ilegal şi ilegitim numit de Antonescu în prezenţa Patriarhului. Antonescu a fost numit Conducător suprem al statului de Carol al II-lea, care a anulat in 1938 Constituţia din 1923 prin votul Parlamentului şi Plebicist….şi tot aşa putem spune că, la fel, Constituţiile din 1923 şi 1866 au fost ilegale, deoarece au avut la bază lovitura de stat din 11.02.1866, prin care a fost detronat Prea Slăvitul Domn Patriot al Românilor, Alexandru Ioan Cuza”, scrie George Florea…. Dacă veţi deschide link-urile de mai jos, veţi afla informaţii extrem de importante despre casa regală.

http://www.art-emis.ro/editoriale/1262-care-rege-care-print.html

http://www.art-emis.ro/editoriale/1692-mihai-viteza-urmarit-cu-pobeda-si-doua-avioane.html

http://www.art-emis.ro/editoriale/695-vocea-poporului.html

http://www.art-emis.ro/editoriale/713-vocea-poporului-2.html

http://www.art-emis.ro/editoriale/491-monarhia-din-import.html

http://www.art-emis.ro/editoriale/3609-ce-doreste-fiica-unui-tradator.html„[3]

Casa de hiene a trădătorului Mihai

Ţara arde de corupţie şi nenorociri, iar impostorii din cloaca lui Mihai trădătorul de ţară se bat pe averea statului român. La naiba cu toată supuşenia ziariştilor şi a unor politicieni faţă de individul Mihai, care a fost cîndva, întîmplător şi vremelnic, aşa-zis rege al Românei, personaj de decor, care şi-a pus coada pe spinare, după ce ne-a vîndut ruşilor şi şi-a asigurat viitorul! Reamintesc că acesta a ABDICAT definitiv, cu anularea tuturor drepturilor pentru el şi pentru urmaşii lui, născuţi în Elveţia după abdicare!Să mai spunem o dată, răspicat, ca să se ştie şi să se ia aminte: fostul rege Mihai n-a mai fost rege de la data abdicării „de comun acord” cu guvernul Petru Groza, la data de 30 decembrie 1947! La 10 iunie 1948, cînd s-a căsătorit cu Prinţesa Ana de Bourbon-Parma, cetăţeanul civil Mihai nu mai era nici rege şi nici cetăţean român, după ce, la data de 22 mai 1948, îi fusese retrasă cetăţenia română, lui şi mamei sale, regina Elena, conform Deciziei Consiliului de Miniştri nr. 797 din 22 mai 1948, semnată de şeful guvernului, Dr. Petru Groza. Iată şi textul deciziei semnate de Petru Groza, publicat în Monitorul Oficial cu nr. 122 (partea 1 B), din 28 mai:„Consiliul de Miniştri, în şedinţa din 22 mai 1948, văzând Raportul ministrului Justiţiei.În temeiul art 41, pc 5, din legea din 19 ianuarie 1939, pentru dobândirea şi pierderea naționalității (…)Decide:Art 1-Se retrage naţionalitatea română următoarelor persoane:Mihai de Hohenzollern, fost rege al României;Elena, mama fostului rege al României;Elisabeta de Hohenzollern;Ileana de Habsburg;Nicolae de Hohenzollern.”

Cît de departe merge mega-escrocheria şi manipularea la noi în ţară! Cît fariseism! Cîtă perversitate! Cîtă minciună! Ce lingăi de duzină sînt cei care vorbesc despre „tronul României”, „casă regală”, „prinţesa X”, „prinţul moştenitor”… Te apucă furia şi greaţa! Să le fie ruşine ziariştilor de televiziune perietori, care ridică în slăvi cloaca ruşinoasă şi profitoare a fostului monarh trădător şi nu lasă invitaţii să spună adevărul despre cetăţeanul Mihai! „Casa” asta de venetici, care s-a aciuat pe teritoriul ţării noastre, precum cucuveaua mov la D.N.A., şi Iohannis la Palat, este casa trădării, a ipocriziei, falsului şi lăcomiei, a jecmănirii poporului, „casă” care ne-a vîndut bunicii şi străbunicii ruşilor!

Cu decoraţia lui Stalin în piept, l-a trimis la moarte pe Mareşalul-patriot!

Regele Mihai a orchestrat unul dintre cele mai nenorocite evenimente din întreaga istorie a României! În seara zilei de 23 august 1944, a anunţat la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii. A fost un gest unilateral, care, în situaţie de război, a echivalat cu capitularea fără condiţii. Armistiţiul a fost semnat abia pe 12 septembrie, la Moscova,după ce ruşii erau deja stăpîni pe întregul teritoriu României, pe care l-au călcat în picioare şi l-au vandalizat în chip barbar.Pentru că nu se semnase armistiţiul, trupele româneşti aflate pe frontul din Moldova şi Basarabia, care încetaseră focul la ordinul regelui Mihai, au fost luate prizoniere de către ruşi:peste 200.000 de prizonieri români, care au fost dezarmaţi, degradaţi şi batjocoriţi, inclusiv ofițerii şi ofiţerii superiori – generali ai armatei române căzute în capcana armisţiţiului cu sovieticii!Aşa cum o demonstrează documentele vremii, declaraţia lui Mihai a fost o minciună! Acesta şi-a predat armata duşmanului. Drept răsplată, pe 20 iulie 1945, mareşalul Tolbuhin i-a înmînat „Ordinul Victoria”, cea mai înaltă distincţie sovietică, acordată de Stalin. Cu aceeaşi ipocrizie, regele şi-a pus în piept decoraţia lui Stalin şi l-a trimis la moarte pe Mareşalul-patriot apoi, sub privirea sa lipsită de demnitate, a început procesul de falsificare a istoriei naţionale sub dictatura sovietelor. După 1989, paraziţii regali au venit şi trăiesc pe spinarea poporului român, deşi fostul rege a renunţat la absolut tot ceea ce înseamnă domenii, palate, cînd a semnat abdicarea, acestea fiind ale statului român.Dar, cum bine se ştie însă, acea renunţare la o parte din averea regală a fost convenită prin consens, în schimbul unor bunuri pe care fostul rege şi-a dorit să şi le ia, încărcate într-o garnitură de tren pe care guvernul i-a pus-o la dispoziție, asigurîndu-i plecarea din ţară în siguranţă.

O bandă de profitori escroci, condusă de actoraşul Duda!

Veneticii ăştia să-şi caute serviciu, cu salariul minim pe economie, dacă vor să mai stea în ţara noastră! Românii nu-i vor ierta pe Dragnea şi Tăriceanu dacă dau curs proiectului de lege privind schimbare a statutului juridic al veneticilor fostului rege. Margareta, fiica cetăţeanului Mihai, ar primi de la stat, anual, o sumă uriaşă, pentru huzur. Motivul pentru care îl ţin ascuns pe Mihai la rece, este tocmai această lege. După aprobare, Mihai va părăsi frigiderul pentru ultimul drum. Probabil nepotul său, Nicholas Michael Medforth-Mills (aşa îl cheamă, nu-l cheamă Nicolae – de unde mizeria asta cu prinţul Nicolae?) ştie mai multe, de aceea nu i s-a permis intrarea în camera lui Mihai, care ar fi goală! O bandă de escroci străini, condusă de actoraşul Duda, cu ştate extrem de îndoielnice, a pus mîna pe o bună bucată din averea naţională! Dacă l-ar fi declarat mort pe rege şi nu l-ar fi ţinut la frigider, Margareta şi Duda şi-ar fi pierdut toate privilegiile oferite ilegal de statul român, începînd cu predarea Palatului Elisabeta. Conform prevederilor actuale, dreptul de a mai locui în Palatul Elisabeta nu se poate transfera Margaretei, prima pe falsa linie succesorală, după moartea lui Mihai, decît cu acordul Parlamentului! Pentru ca Duda, pesedistul, să nu rămînă fără palat, Dragnea şi Tăriceanu, liderii coaliţiei de la guvernare, au depus un proiect de lege privind statutul „casei regale”, care prevede printre alte măriri, scutiri, privilegii şi dreptul de a mai locui încă 49 de ani în Palatul Elisabeta, totul din bani publici. Dacă Dragnea şi Tăriceanu merg mai departe cu aceste imposturi, ei trebuie daţi afară cu regii lor cu tot. Afară din ţară! Ca să ia de la gura poporului, din pensii şi salarii şi să dea miliarde pentru huzur unor impostori leneşi din cloaca unui trădător de ţară, crimă se numeşte, crimă naţională! România n-are nici tron, nici casă regală, afirm acestea, întărind spusele din editorialul „Corona regală e o piesă de muzeu, România este Republică[1]. Da, România este Republică! Imoralitatea lui Carol al II-lea şi abdicarea nevolnicului rege-trădător au trimis regalitatea în ridicol şi au condamnat-o definitiv la dispariţie. Carol al II-lea nu a luat măsuri împotriva corupţiei din România interbelică, tocmai pentru că el, Carol al II-lea era cel mai mare şi mai deocheaţi dintre corupţi. Afacerea «Skoda» i-a adus profituri uriaşe, fiind cea mai mare escrocherie a vremii şi a acestui imoral. Legal şi constituţional nu există nicio casă regală în România!

O insultă adusă marilor domnitori îngropaţi la Mânăstirea Curtea de Argeş

Veneticii aceştia lacomi şi leneşi sînt nişte profitori buni de legat! Alo!, DNA, nu mai ardeţi gazul pe dosare contrafăcute! Autointitulata casă regală are suficientă materie primă pentru dosare penale reale, urgente! Comportamentul acestor fantome frizează ridicolul! De cînd li s-a permis intrarea pe teritoriul României, numai cu avocaţii după ei au umblat, ca să pună mîna pe avuţii necuvenite din patrimoniul naţional! Cum între hienele care se autointitulează regi, prinţi şi prinţese, lupta intestină pentru averea obţinută fraudulos pe pămîntul României a căpătat forme acute şi contondente, au hotărît că e cazul să-l scotă de la frigider pe Mihai (aşa se explică şi interdicţia nepotului de a-şi vedea bunicul) şi să-l trimită unde nu-i este locul. Adică la Curtea de Argeş, într-un impunător mausoleu, construit cu banii poporului pe care l-a trădat. Un trădător şi soţia lui vor dormi somnul de veci în pămînt românesc, ca o insultă adusă marilor domnitori îngropaţi la Mânăstirea Curtea de Argeş. Ruşine, ruşine naţională!

Un mare os de ros, cu măduvă aşa-zis regală

Urmaşii lui Mihai nu se mai înţeleg la împărţirea averii frauduloase, obţinută prin intervenţii neortodoxe, cu avocaţi bine plătiţi. Ruşine autorităţilor care i-au permis revenirea în ţară şi tuturor celor care s-au suspus ordinului din afară! Despre asta trebuie luat la întrebări în primul rînd fostul preşedinte Emil Constantinescu, ajuns la Cotroceni cu spijinul divin al călugărului Vasile! Unii colegi de presă, bucuroşi că au şi ei cîte un os în faţă, nu mai contenesc, cu linsul catafalcului autointitulatei case regale. Fraţilor, aţi luat-o razna rău de tot! Încetaţi manipularea generaţiei tinere neştiutoare! Nu există nicio casă regală în România! Mihai a abdicat în mod ruşinos, n-a fost căsătorit cu Anna cît a fost rege, iar copiii lui s-au născut în Elveţia, unde a huzurit-o pe banii ţării noastre şi pe recompensa financiară de la ruşi, în urma înţelegerii criminale ordonate de Stalin şi „parafată” de Petru Groza şi Mihai. Cum Codruţa Koveşi avea nevoie de ajutor pentru a trece într-un plan secund faptele sale care au întors ţara pe dos, s-a dat drumul în presă acestui mare os cu măduvă aşa-zis regală! Şi acum se bat şi se ţigănesc membrii coşmeliei regale ca la uşa cortului pe avuţia naţională, nu pe altceva. Aşa ceva n-ai să vezi nici la regii manelelor, nici măcar la curtea ţiganului Cioabă, care tot rege îşi zice. Nu uitaţi că Duda a candidat la prezidenţiale ca un surfer. Nu conta pentru el cum şi de unde, dar era musai să-i vină valul pe care să se înalţe. Astfel de fapte grave se întîmplă doar într-o ţară ca România, care are conducători de doi bani, lustragii ai liderilor lumii.Să ne aducem aminte iarăși de ceea ce zicea marele poet Român Octavian Goga„Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei.Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vîndut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti.Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”.(Octavian Goga, 1916)Şi să mai consemnăm, în același context, spusele mai recente ale Academicianului istoric Florin Constantiniu (decedat în anul 2012):„Am spus în repetate rânduri – şi o voi spune mereu: clasa politicǎ din perioada post decembristǎ este cea mai incompetentǎ, cea mai lacomǎ şi cea mai arogantǎ din întreaga istorie a poporului român. (…)”Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii dintotdeauna la un loc.”

Exemplarele docile haştag-rezist din stradă

Într-o altă ordine de idei, publicaţia Socant.ro. ne face să înţelegem dedesubturile recentelor manifestaţii de stradă. „Două milioane o sută de mii de oameni care muncesc nu au contribuţiile plătite la Stat, de către 168 000 de Societăţi Comerciale. De aici opoziţia patronatelor şi a investitorilor”, care i-au scos pe salariaţi în stradă sub ameninţare şi sub pretextul minciună că li se micşorează salariile. Jumătate din numărul angajaţilor din privat nu beneficiază de asigurări de sănătate, pensie, şomaj etc. Mai mult de 200 000 de patroni îşi bat joc de angajaţii lor. Dar ei ţipă la proteste, deşi habar nu au cu ce se mănîncă revoluţia fiscală de 2 lei a guvernului Hagi Tudose. Să mai adăugam furtul imens al Multinaţionalelor, care scot din ţară banii furaţi românilor, 6 -7 miliarde Euro pe an, furt ce va fi stopat prin aplicarea Directivei 1164/U.E. Lesne de înţeles de ce fac scandal multinaţionalele, dar şi D.N.A. şi S.R.I., care le apără. Din acest motiv au băgat marii patroni români în puşcărie. Pentru a proteja furtul multinaţionalelor. Tot din acest motiv sînt scoşi în stradă, contra plată sau prin ameninţarea pierderii locului de muncă – exemplarele docile haştag-rezist! Ca să apere (inconştient!?) aceste hoţii imense!

„Băi, obsedatule, termină cu « megaţopăiala », te pui cu mine?”

Iohannis ce face în acest răstimp ? De pe poziţia de preşedinte al statului paralel, atotputernicul şi atotcuprinzătorul orgolios şi autist în toate, Iohannis îşi pregăteşte o a doua venire pe norii feisbucului. Încă un mandat cu acest preşedinte-slugoi al stăpînilor din afară şi din interior, care îl ţin încoronat la Cotroceni, va fi o încă o calamitate pentru România. Total în contradicţie cu morala şi demnitatea pe care un preşedinte de stat trebuie să le afişeze, dacă chiar nu le are, Iohannis bate din pinteni şi sare la creasta lui Tăriceanu, folosind un limbaj de cartier. Parafrazînd limbajul său, ar suna cam aşa: băi, Tăriceanu, obsedatule, termină cu „megaţopăiala”, te pui cu mine? Eu sînt statul paralel, eu îi acopăr pe mafioţi să stea uniţi, da’ nu vreau să recunosc! Ce poţi să-mi faci? Intervenţiile meschine ale lui Iohannis în toate împrejurările cheie, începînd cu cea de la Colectiv, sînt nişte scîntei periculoase care vor face, pînă la urmă, ca butoiul intern cu pulbere să sară în aer! Călin Popescu Tăriceanu i-a dat o replică usturătoare, pe care Iohannis chiar o merita: „Aţi afirmat azi că în România nu există nici forţe oculte, nici forţe subterane şi nici stat paralel. Ba există, domnule preşedinte, iar dumneavoastră sunteţi produsul acestor forţe, având rolul de a executa întocmai şi la timp planurile oculte ale statului paralel. Doar nu vă închipuiţi că aţi câştigat alegerile din 2014 pentru inexistente merite politice sau pentru ilegalităţile comise în calitate de primar al Sibiului. Nu. Aţi fost ales de statul paralel să câştigaţi alegerile pentru că sunteţi şantajabil cu dosare penale şi, deci, uşor de manevrat de cei care controlează cu adevărat statul paralel. Când e vorba despre adversari politici, termenul dvs. preferat este: «penal». Ce adjectiv credeţi că vi s-ar potrivi după ce s-a dovedit că familia dvs. a obţinut prin fals şi uz de fals nişte spaţii locative valoroase la Sibiu în perioada când eraţi primar? Sînt adevăruri pe care nu mulţi îndrăznesc să le prezinte în public de teama unor represalii pe bază de dosare şi cătuşe. Ei bine, eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică la comandă zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruţa Kovesi, şi nici de alte instrumente utilizate de «statul paralel» pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viaţa publică a adversarilor dvs. politici”, notează preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Asta înseamnă justiţie pentru Iohannis!

Ba, ar trebui să fiţi timorat, domn’e Tăriceanu! Ciocul mic şi poziţia de drepţi, altfel nu se ştie cum şi cînd veţi zbura din şaua motocicletei! „Nimic nu îi dă mai mult curaj unui om fricos decît frica altuia. Cu G.P.S.-ul şi busola defecte, Iohannis vorbeşte aiurea, cînd la stînga, cînd la dreapta. Toate declaraţiile sale publice şi toată „miştocăreala” (ca să vorbesc în limbajul său cult) stîrnesc îngrijorare şi trădează o suferinţă veche, cunoscută românilor: purtatul de grijă altuia, chiar şi atunci cînd nu i se cere. Ştiţi proverbul: „Cîinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”. Iohannis repetă întruna ca un robot: „Apreciez activitatea Justiţiei şi am încredere în ea! Care Justiţie, pardon? Achitări pe bandă rulantă a infractorilor, rechizitorii după ureche, lipsă de probe, interceptări ilegale, transcripturi după ureche, martori sau inculpaţi care au declarat că au fost forţaţi şi şantajaţi să declare ce vor procurorii! Asta înseamnă justiţie pentru Iohannis! Dacă ar îndrăzni să afirme altceva, atunci, hocus-pocus-preparatus, reapar dosarele pitite şi chiar îi poate fi săltata nevasta, care are legătură cu dosarul casa din Sibiu.Existenţa unui stat paralel D.N.A.-tic şi S.R.I.stic nu este o obsesie a fostului manechin Tăriceanu, ci o realitate extrem de periculoasă, la fel ca şi obsesiile evidente ale lui Iohannis, care au făcut mult rău ţării şi cetăţeanului român. Cînd preamăritul „neamţ” va călca strîmb, imediat îl va băga la răcoare statul paralel, ca să scape de el! Pentru că, sigur, nu-i aşa, au lucrat împreună cu mănuşi, iar în spatele uşilor închise de ei sînt secrete dătătoare de fiori şi schelete în dulapuri. Toate evenimentele din ultimii ani conduc spre un singur rezultat: unitatea de nezdruncinat a mafioţilor de rang înalt în jurul D.N.A. şi S.R.I.

—————————————————–
[1] Coroana regală e o piesă de muzeu! România este Republică!-http://www.art-emis.ro/editoriale/4186-coroana-regala-e-piesa-de-muzeu-romania-este-republica.html„[4]

Articolul 152 din Constitutia Romaniei:

„Art. 152 – Limitele revizuirii
(1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.
(2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora.
(3) Constituţia nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenţă şi nici în timp de război.”[5]

Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/petitie-nu-vrem-casa-regala-infiintata-si-finantata-din-bani-publici/

SURSE

  1. https://www.antena3.ro/actualitate/romanii-ar-putea-fi-chemati-la-referendum-pentru-a-alege-intre-republica-sau-monarhie-447087.html
  2. http://www.art-emis.ro/editoriale/1262-care-rege-care-print.html
  3. http://www.art-emis.ro/editoriale/4186-coroana-regala-e-piesa-de-muzeu-romania-este-republica.html
  4. http://www.art-emis.ro/editoriale/4504-casa-de-hiene-a-trdtorului-mihai.html
  5. http://www.constitutiaromaniei.ro/textul-integral/
  6. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...