Arheologie interzisă. Artefacte misterioase, care demonstrează că dinozaurii și oamenii au coexistat

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dinozaurii au trăit pe Terra în urmă cu 65 de milioane de ani. Viața lor a luat sfârșit, când un asteroid de dimensiuni considerabile a lovit planeta și stăpânii de atunci au fost răpuși.

Aceasta este varianta oamenilor de știință, care susțin că dinozaurii au dispărut în momentul în care un asteroid de 10 kilometri lungime pe 6 lățime a lovit cu o forță uriașă Terra. Praful a fost cauza principală care a declanșat extincția în masă a dinozaurilor. Conform ultimelor studii, se crede că în zilele următoare impactului devastator, peste 75% dintre mamifere le pe Terra au murit, pentru ca mai apoi o nouă eră să ia naștere. Din aceasta nu mai făceau parte dinozaurii și viața a luat o altă întorsătură pe această planetă.


Această variantă nu este susținută de toți specialiștii. Există numeroase descoperiri, care îndeamnă de a lua în considerare că unii dinozauri au reușit să supraviețuiască și chiar au trăit în același timp cu oamenii.

Există povești despre dragoni din China antică, avem poveștile despre Bel și Dragon în cultura aborigenilor australieni. Avem de asemenea Sf. Gheorghe și Dragonul și exemplele pot continua. Descrierile animalelor gigantice se potrivesc perfect cu cele ale dinozaurilor de acum 65 de milioane de ani.


CORNUL DE TRICERATOPS DE ACUM 33.000 DE ANI

Triceratops Horn dinosaurs - Arheologie interzisă. Artefacte misterioase, care demonstrează că dinozaurii și oamenii au coexistat

Triceratops a fost un dinozaur erbivor care a trăit la sfârșitul stadiului Maastrichtian din perioada Cretacicului Târziu, în urmă cu 68 sau 65 de milioane de ani în ceea ce este acum America de Nord. De partea cealaltă, arheologii au descoperit un corn al acestei specii de dinozaur, care are o vechime de doar 33.000 de ani. Descoperirea a fost efectuată în statul american Montana.

Trebuie să specificăm faptul că Homo sapiens sapiens a apărut pentru prima dată în urmă cu aproximativ 40.000 de ani. În acest sens. dinozaurii Triceratops au coexistat cu strămoșii noștri direcți.

STEGOSAURUS, ÎNTR-O SCULPTURĂ AL UNUI TEMPLU DIN CAMBODGIA

khmer angkor dinosaur - Arheologie interzisă. Artefacte misterioase, care demonstrează că dinozaurii și oamenii au coexistat

Templu Ta Prohm din Cambodgia adăpostește sculptura unui dinozaur din specia Stegosaurus. Templul a fost construit în secolul al XX-lea și din acest motiv se crede că în zona respectivă dinozaurii au existat în urmă cu câteva sute de ani. Altfel cum se poate explica această sculptură?

TAPIȚERIA DIN CHATEAU DE BLOIS

Ancient dinosaur evidence - Arheologie interzisă. Artefacte misterioase, care demonstrează că dinozaurii și oamenii au coexistat

O tapițerie, realizată manual în anul 1500, din Chateau de Blois, Franța, înfățișează un dinozaur. De fapt este un dragon, dar acesta seamănă perfect cu un dinozaur. Oare autorul acestei opere de arată a văzut un dinozaur sau pur și simplu s-a inspirat din cărțile de povești?

DINOZAURII DIN PERU

Nazca Dinosaur - Arheologie interzisă. Artefacte misterioase, care demonstrează că dinozaurii și oamenii au coexistat

Recent, lângă celebra vale din Nazca, au fost descoperite numeroase textile. Acestea au fost realizate în jurul anului 700 și înfățișează dinozauri sau dragoni. Este posibil ca oamenii din acele vremuri să fi coexistat cu dinozaurii sau încă o dată este vorba despre imaginație?

PIETRELE ICA

Ica Stones and Dinosaurs - Arheologie interzisă. Artefacte misterioase, care demonstrează că dinozaurii și oamenii au coexistat

Pietrele Ica sunt probabil cele mai controversate artefacte care indică clar coexistența oamenilor cu dinozaurii. Aceste pietre au fost descoperite în Peru și pe lângă faptul că sunt desenați dinozauri pe ele sunt considerate cele mai vechi hărți ale planetei noastre. Incredibil este faptul că au o vechime de 13 milioane de ani.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/arheologie-interzisa-artefacte-misterioase-care-demonstreaza-ca-dinozaurii-si-oamenii-au-coexistat
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Platoul Marcahuasi din Peru și cele 22 de vortexuri energetice

Un studiu publicat de Centrul american pentru Prevenția și Combaterea Bolilor (CDC): 85% dintre infectații cu COVID poartă Mască „întotdeauna” sau „des”

România este țara ta, române!

10 locuri la fel de misterioase ca Triunghiul Bermudelor

Facebook se transforma in curand intr-un sistem de spionare ambientala ! O aplicatie periculoasa pentru telefoanele smartphone creata de Facebook !

Închide