Arhiva DIR

Distribuie!by Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informatii Romania (DIR) detine o arhiva uriasa de informatii. Avem cea mai mare arhivă despre conspirații din […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informatii Romania (DIR) detine o arhiva uriasa de informatii.

Avem cea mai mare arhivă despre conspirații din România. Arhiva noastră nu cuprinde doar informații despre conspirații. 99% din informații sunt stocate pe hard-uri, restul la avem în format fizic (carți/documente). Aceste informații au fost culese, fără oprire, din anul 2000.


Avem informații despre Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istorie, Energie Liberă, Spiritualitate, Știință și multe alte domenii.

Site oficial: https://www.dir.org.ro
Facebook: https://www.facebook.com/DepartamentuldeInformatiiRomania
Telegram: https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania
Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1286257751490957
Instagram: https://www.instagram.com/departamentuldeinformatiiro
VK: https://vk.com/departamentuldeinformatiiro
YouTube: https://www.youtube.com/c/DepartamentuldeInformatiiRomania
Twitter: https://twitter.com/DIR_Oficial
Scribd: https://ro.scribd.com/user/24187772/DepartamentuldeInformatiiRomania


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro