Arhivele secrete ale SUA: Flota de OZN-uri observată în 1965 a perturbat agresiv câmpul magnetic al planetei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unul dintre cele mai interesante, dar în același timp inexplicabile, fenomene de pe Terra este cel al OZN-urilor. Se speculează, că numeroase informații sunt ascunse în arhivele agențiilor specializate americane și doar din greșeala sunt făcute publice.

Un astfel de fenomen misterios s-a petrecut în 1965 în Antarctica, pe Insula Deception, în arhipelagul Shetland. Acolo se află o bază militară de observație și fenomenele OZN nu au fost niciodată străine.


Totul a început pe 7 iunie 1965, când specialistul american Jorge Stanich a observat un obiect staționar imens la circa 2000 de metri înălțime. Conform datelor consemnate acest obiect spațial neidentificat avea o formă perfect rotundă, cu un diametru de cel puțin 50 de metri. Obiectul reflecta o lumină galbenă puternică și părea să stea fix într-un loc.

A doua zi, Stanich a văzut OZN-ul în același loc și a consemnat că probabil aparatul de zbor întâmpina probleme tehnice și acesta ar fi fost motivul pentru care nu părăsea acea poziție.


Fenomenul misterios a continuat pentru că zilele următoare numeroase alte OZN-uri de diferite culori au brăzdat cerul din Antarctica. Interesant este faptul că aceste OZN-uri au fost văzute și în Argentina în aceeași perioadă. De exemplu, obiectul spațial neidentificat care era definit precum o masă luminoasă în formă lenticulară a fost zărit în Antarctica pentru prima dată, iar în Argentina o oră mai târziu. De aici putem realiza ce viteză impresionată pot dezvolta aceste aparate de zbor.

 

Mai mult de atât, Ministerul Apărării din Chile a realizat un raport prin care susținea că atunci când flota de OZN-uri s-a plimbat pe deasupra continentului sud american s-a produs o schimbare a câmpului magnetic la nivel global.

S-a estimat și viteza cu care au zburat aceste aparate de zbor și s-a scris în raport undeva peste 40.000 de kilometri pe oră. O viteză de deplasare fantastică, pe care, probabil, tehnologia umană nu o va atinge prea curând.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/arhivele-secrete-ale-sua-flota-de-ozn-uri-observata-1965-perturbat-agresiv-campul-magnetic-al-planetei
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...