Arhivele secrete ale SUA: Flota de OZN-uri observată în 1965 a perturbat agresiv câmpul magnetic al planetei

Distribuie!

Unul dintre cele mai interesante, dar în același timp inexplicabile, fenomene de pe Terra este cel al OZN-urilor. Se speculează, că numeroase informații sunt ascunse în arhivele agențiilor specializate americane și doar din greșeala sunt făcute publice.

Un astfel de fenomen misterios s-a petrecut în 1965 în Antarctica, pe Insula Deception, în arhipelagul Shetland. Acolo se află o bază militară de observație și fenomenele OZN nu au fost niciodată străine.


Totul a început pe 7 iunie 1965, când specialistul american Jorge Stanich a observat un obiect staționar imens la circa 2000 de metri înălțime. Conform datelor consemnate acest obiect spațial neidentificat avea o formă perfect rotundă, cu un diametru de cel puțin 50 de metri. Obiectul reflecta o lumină galbenă puternică și părea să stea fix într-un loc.

A doua zi, Stanich a văzut OZN-ul în același loc și a consemnat că probabil aparatul de zbor întâmpina probleme tehnice și acesta ar fi fost motivul pentru care nu părăsea acea poziție.


Fenomenul misterios a continuat pentru că zilele următoare numeroase alte OZN-uri de diferite culori au brăzdat cerul din Antarctica. Interesant este faptul că aceste OZN-uri au fost văzute și în Argentina în aceeași perioadă. De exemplu, obiectul spațial neidentificat care era definit precum o masă luminoasă în formă lenticulară a fost zărit în Antarctica pentru prima dată, iar în Argentina o oră mai târziu. De aici putem realiza ce viteză impresionată pot dezvolta aceste aparate de zbor.

 

Mai mult de atât, Ministerul Apărării din Chile a realizat un raport prin care susținea că atunci când flota de OZN-uri s-a plimbat pe deasupra continentului sud american s-a produs o schimbare a câmpului magnetic la nivel global.

S-a estimat și viteza cu care au zburat aceste aparate de zbor și s-a scris în raport undeva peste 40.000 de kilometri pe oră. O viteză de deplasare fantastică, pe care, probabil, tehnologia umană nu o va atinge prea curând.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/arhivele-secrete-ale-sua-flota-de-ozn-uri-observata-1965-perturbat-agresiv-campul-magnetic-al-planetei
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Nivelul tehnologic al civilizaţiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizaţie care se pare că a jucat un rol important în destinul civilizaţiei umane. Siriusienii călătoresc cu nave-mamă ce transportă fiecare sute de nave mai mici, precum şi mii de fiinţe extraterestre. Asemenea nave-mamă se deplasează prin declanşarea unor câmpuri foarte puternice de energie, care sunt de natură să modifice structura spaţio-temporală ce înconjoară nava respectivă
Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civilizație extraterestră
Cercetarea OZN în China
Un om de știință concluzionează ferm, după ce a studiat arhive fotografice datând din anul 1945, că cercurile din lanurile de cereale nu reprezintă farse realizate de oameni
Un străvechi text din India ne prezintă secretele speciilor interdimensionale din Univers
Scara Kardashev: Tipurile de civilizații extraterestre
OZN-uri urmărite de radare militare
Alinierea Marilor Piramide cu Constelația Orion
Vatican: "Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu"
În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)
OZN și ipocrizia puterii Iluminaților
Un partener al NASA este "absolut convins" că extratereştri trăiesc în prezent pe Pământ. "Sunt chiar sub nasul nostru"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...