Armament NATO în depozitele ISIS din Siria

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„VIDEO: Armament NATO în depozitele ISIS* din Siria

În depozitele ISIS* din orașul sirian Mayadin a fost găsit armament NATO, a declarat generalul Hassan Suheil al armatei siriene.


Conform spuselor militarului, arsenalul teroriștilor a fost capturat cu ajutorul forțelor aeriene ruse.

“Avem nevoie de cel puțin șase zile pentru a scoate din depozit toate aceste trofee pe care teroriștii ISIS* le-au lăsat aici după ce au fugit. Aici este foarte mult armament și tehnică de comunicare de producție străină.”, a declarat Suheil.

Mayadin a fost centrul logistic al teroriștilor care dispuneau de un sistem bine organizat de depozite și ateliere. După ce orașul a fost eliberat, militarii sirieni au capturat arme de foc, anti-tanc, dispozitive de artilerie și muniție, mine, precum și tancuri sau TAB-uri.


Militarii au arătat jurnaliștilor sistemele de legătură prin satelit, sistemele GPS, aparatele medicale, o uzină de fabricare ca dronelor. Teroriștii le foloseau pentru spionaj și bombardament.

Generalul sirian a afirmat că o mare parte din arsenalul teroriștilor este format din arme ale țărilor NATO.

În depozitul ISIS* a fost găsit un obuzier britanic de 155mm fabricat în anul 2011.

“Am capturat cele mai noi arme fabricate în SUA, Belgia și Marea Britanie aflate în uzul țărilor NATO”, a adăugat Suheil.

Mayadin este situat la 40 de kilometri de sud-vestul centrului administrativ al provinciei Deir-ez-Zor. Până nu demult, Mayadin a fost cel mai fortificat raion al teroriștilor din estul Siriei. Acesta a fost proclamat capitală a ISIS*.”[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/armament-nato/
  2. Foto: rusul.ru
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...