Armament NATO în depozitele ISIS din Siria

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“VIDEO: Armament NATO în depozitele ISIS* din Siria

În depozitele ISIS* din orașul sirian Mayadin a fost găsit armament NATO, a declarat generalul Hassan Suheil al armatei siriene.


Conform spuselor militarului, arsenalul teroriștilor a fost capturat cu ajutorul forțelor aeriene ruse.

“Avem nevoie de cel puțin șase zile pentru a scoate din depozit toate aceste trofee pe care teroriștii ISIS* le-au lăsat aici după ce au fugit. Aici este foarte mult armament și tehnică de comunicare de producție străină.”, a declarat Suheil.

Mayadin a fost centrul logistic al teroriștilor care dispuneau de un sistem bine organizat de depozite și ateliere. După ce orașul a fost eliberat, militarii sirieni au capturat arme de foc, anti-tanc, dispozitive de artilerie și muniție, mine, precum și tancuri sau TAB-uri.


Militarii au arătat jurnaliștilor sistemele de legătură prin satelit, sistemele GPS, aparatele medicale, o uzină de fabricare ca dronelor. Teroriștii le foloseau pentru spionaj și bombardament.

Generalul sirian a afirmat că o mare parte din arsenalul teroriștilor este format din arme ale țărilor NATO.

În depozitul ISIS* a fost găsit un obuzier britanic de 155mm fabricat în anul 2011.

“Am capturat cele mai noi arme fabricate în SUA, Belgia și Marea Britanie aflate în uzul țărilor NATO”, a adăugat Suheil.

Mayadin este situat la 40 de kilometri de sud-vestul centrului administrativ al provinciei Deir-ez-Zor. Până nu demult, Mayadin a fost cel mai fortificat raion al teroriștilor din estul Siriei. Acesta a fost proclamat capitală a ISIS*.”[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/armament-nato/
  2. Foto: rusul.ru
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Guvernul American și oficiali din Armata SUA au dat declarații despre existența extratereștrilor la Simpozionul OZN din 29 iunie 2013

Cum să scapi de tristeţe şi stres prin creşterea nivelului de dopamină în mod natural

Expunerea la scene de violenţă ne poate influenţa în mod direct comportamentul

Cum s-a umplut presa internaţională de fake news despre protestele din România

Bill Clinton sustine ca SUA nu ascunde nicio prezenta a extraterestrilor! Proiectele Plato, Sigma, Aquarius, Garnet, Pluto, Pounce, Redlight si Majestic 12 arata ca Bill Clinton minte!

Închide