Armament NATO în depozitele ISIS din Siria

Distribuie!by “VIDEO: Armament NATO în depozitele ISIS* din Siria În depozitele ISIS* din orașul sirian Mayadin a fost găsit armament NATO, a declarat generalul Hassan Suheil al armatei siriene. Conform spuselor militarului, arsenalul teroriștilor a fost capturat cu ajutorul forțelor aeriene ruse. “Avem nevoie de cel puțin șase zile pentru […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“VIDEO: Armament NATO în depozitele ISIS* din Siria

În depozitele ISIS* din orașul sirian Mayadin a fost găsit armament NATO, a declarat generalul Hassan Suheil al armatei siriene.


Conform spuselor militarului, arsenalul teroriștilor a fost capturat cu ajutorul forțelor aeriene ruse.

“Avem nevoie de cel puțin șase zile pentru a scoate din depozit toate aceste trofee pe care teroriștii ISIS* le-au lăsat aici după ce au fugit. Aici este foarte mult armament și tehnică de comunicare de producție străină.”, a declarat Suheil.

Mayadin a fost centrul logistic al teroriștilor care dispuneau de un sistem bine organizat de depozite și ateliere. După ce orașul a fost eliberat, militarii sirieni au capturat arme de foc, anti-tanc, dispozitive de artilerie și muniție, mine, precum și tancuri sau TAB-uri.


Militarii au arătat jurnaliștilor sistemele de legătură prin satelit, sistemele GPS, aparatele medicale, o uzină de fabricare ca dronelor. Teroriștii le foloseau pentru spionaj și bombardament.

Generalul sirian a afirmat că o mare parte din arsenalul teroriștilor este format din arme ale țărilor NATO.

În depozitul ISIS* a fost găsit un obuzier britanic de 155mm fabricat în anul 2011.

“Am capturat cele mai noi arme fabricate în SUA, Belgia și Marea Britanie aflate în uzul țărilor NATO”, a adăugat Suheil.

Mayadin este situat la 40 de kilometri de sud-vestul centrului administrativ al provinciei Deir-ez-Zor. Până nu demult, Mayadin a fost cel mai fortificat raion al teroriștilor din estul Siriei. Acesta a fost proclamat capitală a ISIS*.”[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/armament-nato/
  2. Foto: rusul.ru
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro