Armata iraniană a raportat doborârea unui obiect zburător neidentificat (OZN)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Luni, 21 septembrie, televiziunea iraniană a prezentat o ştire stranie, conform căreia trupele defensive ale Iranului au deschis focul asupra unor “obiecte zburătoare strălucitoare, neidentificate” care survolau Golful Persic. Comunicatul oficial al armatei declară că a fost doborâtă una dintre respectivele aeronave, fără să precizeze ce s-a petrecut cu celelalte.

Gărzile Revoluţiei Islamice din Iran (IRGC) au reperat, cu ajutorul radarelor, o flotă de aeronave strălucitoare “neidentificate” zburând deasupra Golfului Persic, în apropierea insulelor Khark şi Khargou. Deoarece nu aparţineau Iranului, s-a deschis focul asupra lor, dar un singur “obiect zburător neidentificat” a fost doborât şi scufundat în apele Golfului. Nu au fost reperate ulterior resturi ale acestuia.


Generalul de brigadă Ali Razmjou, comandantul regional al trupelor IRGC, a declarat că aeronavele respective au fost atacate deoarece nu aparţineau Iranului şi că au fost reperate trei astfel de aeronave “strălucitoare”. Nu s-a precizat locaţia exactă în care s-a produs incidentul şi nici ora la care s-a petrecut. Declaraţia IRGC poate deopotrivă să fie doar o  justificare pentru doborârea unor aeronave considerate ostile de armata iraniană, dar în egală măsură poate fi vorba chiar de un OZN, având în vedere ciudăţenia acestei declaraţii.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6014
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...