Armata rusă are soldaţi paranormali: ei pot să intercepteze conversaţii, să afecteze funcţionarea unor echipamente electronice sau să citească documente închise într-un seif

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„O publicaţie a ministerului rus al Apărării afirmă că Moscova ar dispune de militari cu puteri paranormale.

În numărul pe luna februarie al revistei „Magazinul armatei”, publicată de Ministerul Apărării Federaţiei Ruse, a apărut un articol despre „Superoldatul Războiului Viitorului”, scrie Moscow Times. Autorul materialului, colonelul Nikolai Poroskov, susţine că Rusia are soldaţi care pot folosi telepatia, de pildă, „pentru a desfăşura interogatorii non-verbale, în care văd prin inamicul luat prizonier”.


Potrivit articolului, militarii ruşi ar fi folosit aceste puteri în războaiele din Cecenia, ei putând, prin telepatie, să intercepteze conversaţii, să afecteze funcţionarea unor echipamente electronice sau să citească documente închise într-un seif.

Experţii militari ruşi sunt însă împărţiţi în ce priveşte posibilitatea existenţei unor astfel de soldaţi paranormali.”[1]


„Se patre că Rusia se dezvoltă tot mai mult pe segmente mai puțin accesibile și chiar bizare ale armatei. Astfel, rușii au un batalion de soldați cu puteri paranormale a căror misiune este să saboteze cu puterea gândului acțiunile adversarilor.

Colonolelul Nikolai Poroskov a publicat în revista Armatei Ruse articolul „Super-soldatul din Războiul Viitorului”, acesta spunând că în cadrul Armatei Ruse există un batalion expert în tehnici psihotronice de luptă.

Astfel, batalionul ar fi fost operativ în Cecenia, soldaţii ruşi fiind specializați în acțiuni subversive precum folosirea metodelor paranormale pentru obținerea de informații sau sabotarea aparaturii inamicului.

Rușii ar fi reuşit să obţină informaţii, să realizeze interceptări telefonice, să producă întreruperi de software, dar și să citească documente din seifuri sau locații inaccesibile.

În România, generalul Emil Streinu a explicat de mai multe ori că marile puteri folosesc acest gen de tehnici în războiul psihotronic.”[2]

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/international/armata-rusa-sustine-ca-are-soldati-paranormali-in-ce-razboi-ar-fi-folosit-telepati.html
  2. https://www.dcbusiness.ro/alerta-ru-ii-au-in-aramata-super-solda-i-cu-puteri-paranormale-opresc-cu-gandul-armele_601531.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...