Armata SUA acuzata ca a furat tone de aur in timpul Razboiului din Irak

Distribuie!by In prezent, nu mai este nicio indoiala cu privire la scopul celor doua razboaie din Golf (1990-1991 – 2003). Interesul SUA a fost de la bun inceput furtul aurului negru (petrolul) si a aurului clasic. Diversi jurnalisti, fosti ofiteri CIA si cercetatori independenti au demonstrat ani la rand ca, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In prezent, nu mai este nicio indoiala cu privire la scopul celor doua razboaie din Golf (1990-1991 – 2003). Interesul SUA a fost de la bun inceput furtul aurului negru (petrolul) si a aurului clasic.

Diversi jurnalisti, fosti ofiteri CIA si cercetatori independenti au demonstrat ani la rand ca, SUA au fabricat “probe” pentru a convinge Congresul sa aprobe atacarea Irakului, pentru a doua oara, la fel si Marea Britanie.


George W. Bush si Tony Blair ar trebui judecati si condamnati pentru crime de razboi asa cum au cerut de nenumarate ori Organizatia Amnesty International, care se ocupa de respectarea si protejarea drepturilor omului.

Vicepresedintele american, Dick Cheney, a fost propagandistul care a lansat ideea existentei “armelor de distrugere in masa, chimice si biologice”, evident ca ele nefiind gasite, insa pe aceste “suspiciuni rezonabile” si nu numai Saddam Hussein a fost condamnat la moarte!


f4f84cbd6f78fd5c3dd650051ad23b23 01392e8929f984bcb7d1e9e51d52dd95 9d14e7e67cdeceba4b5ec112ddf73643 6dab6ca3d914f2d0ca5571b4cf012761

O serie de imagini infatisand militari ai Statelor Unite ale Americii cu o “captura” impresionanta de aur au bulversat opinia publica din intreaga lume.

Foarte multi oameni sunt de parere ca toate aceste razboaie nu sunt altceva decat sansa de a fura bogatiile tarilor care sunt “acuzate” si bombardate pe nedrept de catre Statele Unite.

Despre aurul si petrolul furat din Iraq s-a vorbit foarte putin de-a lungul timpului, insa aceste imagini facute de un jurnalist Al-Jazeera au spus tot adevarul despre adevaratele intentii ale Statelor Unite ale Americii.

Oficialii Americii au negat aceste acuzatii chiar daca aceste fotografii vorbesc de la sine si scot la iveala adevaratul motiv pentru care se implica in mai toate razboaiele: BANII!

Autoritatile din America sustin ca de fapt acel aur a fost transportant intr-un alt oras pentru a i se verifica puritatea si valoarea insa, sutin cu precadere, ca armata americana nu a furat acel aur de la populatia araba.

Arabii inca sustin ca Statele Unuite ale Americii nu au facut altceva decat sa le fure aurul si petrolul, acesta fiind si principalul lor interes atunci cand au inceput razboiul in Iraq.

Imaginile vorbesc de la sine, insa din nefericire exista multi oameni ce inca cred ca Statele Unite vor binele tarilor care sunt afectate de razboi. In realitate, acestia nu doresc decat sa profite de pe urama tarilor bogate din Orientul Mijlociu si nu vor pleca niciodata cu mainile goale din niciun razboi!

SURSE

  1. http://www.bree.ro/discutii/diverse/4430-galerie-foto-armata-sua-a-furat-tone-intregi-de-aur-in-timpul-razboiului-cu-iraq.php

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Secretarul american al apărării a declarat că nu a văzut dovezi concrete furnizate de oficiali ai serviciilor de informaţii că Iranul plănuia să atace patru ambasade americane, o afirmaţie făcută de Donald Trump pentru a justifica uciderea generalului Qassem Soleimani într-un atac aerian
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
Sorosiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ
Mossad – poate cel mai puternic serviciu secret din lume
SUA, Marea Britanie și Franța au atacat Siria! Globaliștii folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit pentru a-l înlătura pe Saddam Hussein!
Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul
Toleranța la ipocrizie și dublu-standard: crimele și furturile "democraților" Occidentali
Media, sistemul educaţional, băncile şi Wall Street-ul sunt principalii artizani ai dezastrului capitalist pe care îl trăim şi ne afectează existenţa
Donald Trump a anunțat că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a Israelului
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
După Serbia, și Republica Srpska vrea să intenteze procese împotriva tuturor statelor NATO pentru bombardamentele din 1999
Tentative ale francmasonilor de a-l ucide pe ţarul Nicolae al II-lea al Rusiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro