Armata SUA doreste sa manipuleze Facebook si Twitter cu propaganda pro americana ! Oamenii inteligenti nu se vor lasa inselati !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cei care si-au demolat turnurile WTC, la 11 septembrie 2001, cei care au atacat Irak, Afganistan, Siria, Libia, Vietnam, Hiroshima si Nagasaki (cu bomba atomica), Kosovo si lista este una destul de lunga. Totusi, in contextul razboiului din Ucraina, pentru Crimeea si nu numai, dupa ce fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a refuzat sa adere la UE, zicand ca, “ce ne da UE noua ? homosexuali, lesbiene, asta vreti ?”

JudaismAndFreemasonry

Imediat au inceput protestele Soros-iene, pentru a-l da jos, asa cum explica foarte bine fostul asasin economic, John Perkins, ca se intampla cu demnitarii unui stat, mai ales cei de rang inalt, care se opun “democratiei” si “visului europeano-american”. SUA, vazand ca in mediul online este o stare de furie anti-americana, in randul multor oameni, care este argumentata, au inceput sa puna in aplicare un plan de propaganda pro americana, pentru a se influenta retelele de socializare, Facebook si Twitter, care nu sunt in total controlate precum mass-media.


De pe site-ul Timpul.md aflam mai multe:

“Armata SUA dezvoltă un software care îi va permite să manipuleze reţele de socializare precum Facebook si Twitter, pentru a influenţa conversaţiile online şi a răspândi propaganda pro-americană.

Contractul cu Centcom, organismul care supraveghează operaţiunile armate ale SUA în Orientul Mijlociu si Asia Centrală i-a fost atribuit unei firme din California, pentru a dezvolta ceea ce este descris ca fiind un “serviciu online de gestionare a persoanelor”, relatează The Guardian.
Proiectul a fost comparat de către expertii IT cu încercarea Chinei de a controla şi limita libertatea de exprimare pe internet. Există suspiciuni că sistemul va permite armatei americane să creeze un consens fals în conversaţiile online.

Iniţiativa armatei SUA de a dezvolta personalităţi online false-cunoscute de utilizatorii de social media drept “sock puppets”- ar putea încuraja alte guverne sau companii private să actioneze în acelaşi mod.
Contractul în valoare de 2,7 milioane de dolari, încheiat de Centcom stipulează ca fiecare fals operator să prezinte un “istoric convingător” şi date concrete şi să poată fi verificat prin intermediul a 50 de staţii de control de pe teritoriul SUA, fără teama ca identitatea să-i poată fi descoperită de un “potenţial adversar cu solide cunoştinţe de IT”.

Odată dezvoltat, software-ul va permite personalului de serviciu, care va lucra non-stop într-o singură locaţie, să iniţieze conversaţii online cu orice blogger sau utilizator al Facebook şi Twitter. Fiecare operator va fi dotat cu un server virtual privat situat pe teritoriul Statelor Unite şi alte identităţi care “să pară” a fi din afara SUA, pentru a da senzaţia interlocutorului virtual că discută cu o persoană din afara Statelor Unite.
Sistemul se pare ca a fost gândit ca parte a programului Earnest Voice (OVC), dezvoltat pentru prima dată în Irak, ca o armă psihologică împotriva prezenţei online a suporterilor Al Qaeda. Programul a fost finantat cu 200 de milioane de dolari şi a fost folosit, ulterior, împotriva jihadistilor din Orientul Mijlociu, Afghanistan şi Pakistan.

Contractul a fost acordat Ntrepid, o firma recent înfiinţată la Los Angeles, care nu a dorit să comenteze asupra acestui subiect. Purtatorul de cuvânt al Centcom, comandantul Bill Speaks a declarat că noua tehnologie va contracara manifestaţiile extremiste violente şi propaganda anti-americană de pe site-urile în alte limbi, decât cea engleză.”[1]

SURSE


1. http://www.timpul.md/articol/armata-sua-vrea-sa-manipuleze-retele-de-socializare-facebook-si-twitter-21666.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Norvegia renunță la cash
Vă dați câți bani fură progresiştii prin Minciuna Încălzirii Globale dacă şeful EPA pus de Trump spune că poate economisi 33 de miliarde? Șeful EPA, Scott Pruitt: SUA va economisi 33 miliarde de $ prin abrogarea planului "energie curată" din Era Obama
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
Edward Snowden explică modul în care NSA supraveghează ziariștii
Microfoane Big Brother ar putea fi conectate la camerele de luat vederi de pe stradă
Alte două posibile motive declanşatoare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001: aurul şi N.E.S.A.R.A.
Vladimir Putin: "O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor"
Naţionaliştii europeni s-au întrunit la Praga: Nu vor imigraţie
România a votat în PE pentru utilizarea unui pesticid periculos Monsanto
Presiunile pentru boicotarea produselor şi investiţiilor din Israel câştigă teren
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
ITALIA. Legea "Ius Soli" la Senat: toți cei născuți din milioanele de migranți veniți în ultimii ani în Italia devin automat cetățeni italieni. 51% din italieni au declarat că "ius soli" face parte din încercarea continuă de a înlocui etnic poporul italian
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro