Armatele fantome – apar de "nicaieri" si dispar in neant ! O alta dovada a existentei Universurilor Paralele !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In multe zone de pe Planeta si in orice moment in istorie au existat si vor exista povesti despre armate fantome, care apar de “nicaieri” (alta dimensiune) devin vizibile pentru martori, dupa care dispar in alta dimensiune. Aceste armate fantome, reprezinta o dovada puternica in sustinerea Universurilor Paralele. In acest context se pot prezenta si celebrele “alunecari in timp”, care sint identice cu acest fenomen temporal. Sintagma “alunecare in timp” se refera la anumite persoane care in timp ce mergeau pe strada sau in timp ce stateau pe o banca in parc (dau cateva exemple), s-au trezit intr-o alta dimensiune, iar astfel de relatari sint cu teancul. Deci nu vorbim de psihoza sau probleme de natura psihica, asa cum ar putea unii sceptici sa le interpreteze.

Universurile Paralele, s-au demonstrat, ca si existenta in anul 2010, in cadrul unui experiment, desfasurat la Universitatea California din Santa Barbara, coordonat de catre cercetatorul Andrew Cleland. Experimentul a pornit cu o bucata de metal, subtire cat un fir de par, a fost introdusa intr-un frigider special, a fost racita, apoi a fost scos aerul de acolo, dupa care s-a observat ca aceasta se misca desi statea pe loc in acelasi timp, un lucru imposibil pentru orice minte, dar nu atunci cand vorbim de fizica cuantica.


Mai multe despre acest experiment extraordinar puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista.

Aici vorbim de “zone atemporale” asa cum sint ele cunoscute in limbajul oamenilor de stiinta. O “zona atemporala” este o zona considerata “paranormala” sau “bizara”, unde au loc tot felul de fenomene speciale, ce sint ignorate de stiinta oficiala, din aceasta cauza sint si etichetate ca si “bizare”. O data ce invatam si intelegem ce sta la baza formarii si manifestarii lor, misterul se desluseste.


Mai multe despre alunecarile in timp puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/alunecarile-in-timp-intamplari-in-care-oamenii-s-au-trezit-intr-o-alta-dimensiune-si-intr-o-alta-epoca-din-trecut.

Pe blogul de mistere, unmyst3.blogspot.ro[1], ni se prezinta tot felul de povesti despre aceste armate fantome. In anul 490 i.e.n., a existat o lupta in apropiere de Atena (Grecia), intre atenieni si persi si ani de zile dupa acea lupta, vizitatorii zonei puteau auzi si vedea fantomele razboinicilor care au luptat acolo. In 1950, un caz bulversant a intrat in atentia Societatii pentru Cercetare Psihica (SPR), dupa ce o femeie din Scotia a raportat ca a vazut mai multe siluete fantomatice, care aveau torte in mana. In cele din urma, cercetatorii SPR au descoperit ca in acel loc a existat o batalie in anul 685 e.n.

http://1.bp.blogspot.com/_GF0KEy-tqTo/THGOEZuod6I/AAAAAAAABt0/Hs5Yd7DVLgg/s1600/phantom_armies.jpg

Cercetatorii in domeniul parapsihologiei, sustin ca intesitatea durerii emotionale, durerii fizice si a mortii violente, in special la o scara larga, nu fac decat sa lase o amprenta puternica in acea zona, devenind o zona “atemporala”. Adica lupta se incheie, in plan fizic, dar in alte dimensiuni, ea inca se poarta.

De pe site-ul suite.io[2] aflam alte povesti. La data de 2 iulie 1644, armata lui Oliver Cromwell a invins armata regala a Printului Rupert, in batalia de la Marston Moor. In prezent in zona respectiva, destule persoane au observat cavaleri fantoma, ce apar de “nicaieri”, iar dupa ce se deplaseaza o perioada scurta de timp vor disparea in “neant”. In 1968, un politist aflat in patrulare in apropiere de Buckstones, in Yorkshire, care este o zona din nord-estul Angliei, a observat o astfel de armata fantoma. Politistul a mers in paralel cu aceasta cavalerie si nu ii venea sa creada ce vede in fata ochilor, dupa care la scurt timp, cavaleria s-a “evaporat”.

De pe site-ul lovendal.ro aflam alte informatii despre aceste armatele fantome:

“La 27 ianuarie 1785, în Silezia, în plin câmp, în faţa a vreo cincizeci de ţărani, a apărut deodată o unitate de infanterie dispusă pe trei coloane, în frunte cu doi ofiţeri purtând drapele roşii. La un moment dat, trupa s-a oprit şi prima linie a tras în direcţia ţăranilor care totuşi n-au auzit niciun zgomot. După ce s-a risipit fumul, au apărut husarii călări, care au dispărut la fel de repede. Scena s-a repetat la 3 februarie, în faţa a patru sute de persoane şi din nou pe 15 februarie, în faţa a treizeci de persoane. De data aceasta a fost anunţat generalul Von Sass, care s-a deplasat îndată la faţa locului cu un detaşament. Armata fantomă, care între timp dispăruse, şi-a făcut din nou apariţia imediat. Câte un ofiţer călare din fiecare armată s-a desprins, fiecare mergând în întâmpinarea celuilalt. Cel viu a interpelat fantoma care nu a răspuns, şi a vrut să tragă în ea, când deodată totul a dispărut.

Alte cazuri: o bătălie cumplită care a fost văzută de cinci ori în acelaşi loc în Anglia în 1642, la două luni după ce s-a petrecut într-adevăr. Trimişii lui Carol I al Angliei au izbutit chiar să recunoască printre luptătorii fantomă pe unii dintre cei care pieriseră acolo. Alt caz, mai curios: în 1574 la Utrecht, cinci soldaţi din gardă, văd la orizont pe “la miezul nopţii o luptă înverşunată care în realitate avea să se desfăşoare abia după douăsprezece zile. În fine, mai recent ministrul apărării al “Graţioasei sale Majestăţi” Elisabeta II, a trebuit să deschidă o anchetă cu privire la lupta spectrelor, care are loc în fiecare 23 octombrie la Kleiton, într-o tabără a armatei, care serveşte drept depozit de muniţii.”[3]

SURSE

1. http://unmyst3.blogspot.ro/2010/08/phantom-armies.html

2. https://suite.io/jo-harrington/5mnr241

3. http://www.lovendal.ro/wp52/incredibilele-armate-fantome-care-apar-de-nicaieri-si-dispar-instantaneu-de-unde-provin-ele-reprezinta-o-dovada-a-faptului-ca-exista-alunecari-in-timp/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro