Arme anti-materie – arme cu pulsatii de microunde (HPM) si arme cu impulsuri electromagnetice (EPM)

Distribuie!

Arme anti-materie

Conceptul de arme neletale nu este nou. De la inceputul anilor ’80, administratia Reagan si-a intarit interesul pentru armele electromagnetice. Multe dintre acestea s-au desfasurat sub Initiativa de Aparare Strategica si erau finantate din banii acesteia.


Multi cercetatori cred ca SDI avea doar rolul de paravan, in spatele caruia erau create arme energetice teleghidate si arme cu pulsatii de microunde. In octombrie 1993, ministrul apararii de atunci, Les Aspin, a anuntat ca Pentagonul va efectua un studiu in legatura cu tehnologiile neletale.

microwaveweapons PSYCHOTROPIC WEAPON 02

Doctorul Aldric Saucier este un om de stiinta al Comandamentului Defensivei Balistice, cu o experienta indelungata in cercetarea spatiului cosmic. In 1993, doctorul Saucier a afirmat in fata Comitetului Guvernamental pentru Operatiuni ca cel putin jumatate din bugetul SDI este repartizat proiectelor clasificate.


El confirma ca milioanele de dolari sunt jonglati de la un proiect la altul. Din 1993, firmele care lucreaza la proiectele SDI profita de programele neletale. In noiembrie 1993, doctorul John Alexander, a organizat la Universitatea „Johns hopkins” o conferinta despre armele electromagnetice.

La aceasta conferinta a participat elita industriei armelor de inalta tehnologie, iar doctorul Edward Teller a fost invitat in calitate de gazda-prezentator. Pe langa armele energetice folosite impotriva oamenilor, au fost create si unele care pot fi indreptate impotriva aparatelor, avioanelor si vehiculelor.

Aceste tehnologii includ arme cu pulsatii de microunde de inalta frecventa (arme HPM) si arme cu pulsatii electromagnetice (arme EPM), ce pot intrerupe circuitele electrice, punand astfel in pericol avioanele si autovehiculele.

Doctorul John Alexander este privit drept „parintele defensivei militare neletale”. In timpul liber este interesat de fenomenele paranormale si OZN-uri. In revista „Aviation Week & Space Technology” din 24 ianuarie 1993, doctorul Alexander a dat de inteles ca in SUA s-au creat actualmente arme anti-materiale, ce pot opri curentul electric dintr-un oras intreg, pentru a putea anihila cu usurinta trupele rebele.

Un interes deosebit s-a manifestat pentru armele cu pulsatii electromagnetice (armele EPM), deoarece sunt avantajoase pentru misiunile Fortelor Speciale. Pulsatiile electromagnetice actioneaza repede, curat, foarte eficient si sunt invizibile.

Ipotetic, aceste arme ar putea fi folosite si impotriva OZN-urilor. In lucrarea „UFO-Nahbegegnungen” s-a aratat ca OZN-urile pot ioniza aerul din jurul lor. Acesta este un indiciu ca propulsarea OZN-urilor se bazeaza pe curent electric si campuri magnetice.

De aceea, pulsatiile electromagnetice ale armelor HPM si EMP ar putea tulbura sau anula sistemele electrice ale OZN-urilor. In cele ce urmeaza, vrem sa ne ocupam de stadiul de dezvoltare al pulsatiilor electromagnetice (EMP) din acea perioada.

Arme pe baza de impulsuri electromagnetice

In ultimii douazeci de ani au fost realizate diverse proiecte de cercetare, ce investigau efectele campurilor electromagnetice intensive asupra aparatelor electrice, pentru a putea fi contracarate.

In acest scop au fost create simulatoare de impulsuri electromagnetice. Aceste simulatoare produc impulsuri foarte scurte, intense, de campuri electromagnetice, ce se manifesta in special in jurul simulatorului.

Activitatile principale includ efectele impulsurilor productive ale microundelor, asa-numitele impulsuri High Power Microwave (HPM), pe cercuri de distributie circumscrise si fotocelule. Aceste energii eliberate reproduc partea de raze neionizate, ce se ridica in atmosfera dupa o explozie atomica.

Energia electromagnetica neionizata produsa de un simulator de impulsuri, este asemanatoare unei declansari de energie electromagnetica, produsa de o descarcare electrica in atmosfera. Campurile electromagnetice obtinute prin impulsuri electromagnetice pot tulbura sau distruge circuitul electric prin aparatele electrice, computere, dispozitive tehnice, sisteme de lupta dirijate si legaturi telefonice.

Ca urmare a SDI si a programelor de arme neletale, au fost create impulsuri electromagnetice, care pot fi utilizate si ca arme. Daca ne gandim ca un avion, care in raza de actiune a impulsurilor electromagnetice, nu mai are nici o sansa de redresare, deoarece nu-i mai functioneaza aparatele electronice, ne putem inchipui de ce armata arata un astfel de interes fata de armele pe baza de impulsuri electromagnetice.

Testarile cu simulatoarele de impulsuri electromagnetice, care au avut loc in 1989, in Chesapeake Bay, in apropiere de Annapolis, sunt inconjurate de incidente misterioase. Multi locuitori din acea zona au observat, din 1987, o crestere masiva a numarului de elicoptere militare negre.

Printre aceste elicoptere se numara si un aparat de tipul Chinook. La scurt timp, aceasta regiune a fost survolata si de obiecte zburatoare neidentificate. Mai multi martori au vazut obiecte de zbor stralucitoare, care se deplasau in mod neconventional.

Unele elicoptere se invarteau deasupra locuintelor, astfel incat multi oameni se simteau hartuiti la acestea. Intrebarile puse delegatului imputernicit de Congres, Tom McMillen, nu au dat rezultate multumitoare. Se pare ca activitatile OZN si aparitiile elicopterelor negre au legatura cu testele secrete ale marinei.

Cercetatorii au aflat ca marina americana efectuase un proiect cu numele EMPRESS. In spatele acronimului EMPRESS se afla denumirea „Electromagnetic Pulse Radiation Environment Simulator for Ships”. Aceste teste cu impulsuri electromagnetice au fost efectuate in Chesapeake Bay pe o nava prezentata in sectiunea cu fotografii a cartii.

Uneori, martorii raporteaza ca obiectele de zbor neidentificate plutesc mai mult timp deasupra unui pod peste golf. „Foundation on Economic Trends” si alte organizatii au dat in judecata ministerul american al apararii, deoarece se temeau ca aceste testari aduc pagube mediului inconjurator.

Opozantii impulsurilor electromagnetice au pierdut procesul, iar armata a reluat testele dupa doua saptamani. Punctele de cercetare ale marinei din apropiere se afla un in stare de alarma pe perioada testarilor.

In iulie 1988 au fost observate, din nou, OZN-uri deasupra golfului Chesapeake. Interesant este ca organizatiei de cercetare a OZN-urilor MUFON i s-au trimis cele mai multe rapoarte despre observarea de OZN-uri in perioada 22-24 iulie 1988. Dupa cum s-a aflat in timpul anchetei, exact la acel moment, la 04:00 dimineata, au fost efectuate testarile cu impulsuri electromagnetice.

In afara de acestea, pe data de 24 iulie, la ora 04:35, s-a produs o catastrofa aviatica, ce are probabil legatura cu testarile impulsurilor electromagnetice. In acelasi timp, doi tineri zburau cu un aparat Cessna 182 de la Kent Island de-a lungul podului din golf catre o plaja estica.

La cinci minute de la decolare, aparatura avionului s-a dereglat si aceasta s-a prabusit. Ambii barbati au scapat cu viata din accident. In apropierea locului prabusirii se afla nava EMPRESS. A doua zi, mai multe ziare scriau pe larg despre acest incident.

Autoritatile federale nu au reusit sa gaseasca motivul dereglarilor. Examinarea resturilor avionului au aratat ca motorul era absolut intact. Legatura cu testarile impulsurilor electromagnetice este facuta de momentul si locul accidentului, precum si de brusca anulare totala a comenzilor avionului.

Totusi, nu se poate dovedi ca Cessna 182 a zburat prin conul de influenta al impulsurilor electromagnetice. Intrucat au fost observate OZN-uri si elicoptere in apropiere de podul din golf, mai multi cercetatori banuiesc ca testarile cu impulsuri electromagnetice nu au fost efectuate intamplator in acel loc si ca OZN-urilor erau adevaratul scop al acelor testari. Intrucat proiectele despre impulsuri electromagnetice sunt extreme de secrete, nu este usor sa se afle cate ceva despre ele.

Chris Terraneau a fost implicat intre 1987 si 1989 in construirea unei arme pe baza de impulsuri electromagnetice de inalta performanta. A declarat ca o arma HPM este compusa din doua sectiuni: un asa-numit generator Marx, care produce impulsuri de tensiune si electronice, si un dispozitiv de antene Magnetron.

Impulsurile electrice produse de generatorul Marx sunt transformate in microunde Magnetron. Electronii care pleaca de la un catod sunt imprastiati printr-un camp magnetic pe un plan in forma de bucla, intre anod si catod. Prin catod se intelege un electrod pe care se inregistreaza o tensiune electrica sau o descarcare electrica negativa.

Anodul este un electrod la care se inregistreaza o tensiune electrica pozitiva. Frecventa acestui aparat corespunde frecventei undelor electromagnetice de ordinul centimetrilor.

Arma HPM, la care a lucrat Chris Terraneau, a fost dusa cu un camion la zona de testare Cibola. Aceasta regiune pentru experimente se afla in desert, in apropiere de Yuma, Arizona. La testul HPM, energia microundelor de circa 4,5 GHz a fost transmisa de o antena cu diametrul de 3,3 m.

Antena se afla la cativa decimetri deasupra camionului. Personalul si echipamentul au fost protejate prin masuri de securitate. Aceste masuri trebuiau sa aiba in vedere iradierea ce pornea de la Magnetron si antena.

In fata camionului s-a stabilit o zona de siguranta in forma de con, lunga de 800 m si larga de 12 grade. Partea activa a undelor electromagnetice se largea cu un unghi de sase grade. De la o distanta de circa 30 m, s-a masurat in centrul razei o putere de 10 W/cm patrat.

arma cu microunde (HPM) arma cu microunde (HPM) 2

Chris Terraneau nu a fost de fata personal la testarile armei HPM. Insa echipa de testare i-a povestit ca aparatele electronice au fost distruse cu usurinta. Printre aceste aparate se numarau computere, ceasuri digitale si alte obiecte electronice, precum si mine de teren militare.

Chris Terraneau a auzit ca armata a fost foarte multumita de versiunea pentru camion a armei HPM. La putin timp dupa ce a parasit echipa de cercetare, colegii sai au fost mutati la corporatia General Atomics. De la acel moment, cercetarea HPM/impulsuri electromagnetice s-a desfasurat in si mai mare secret si a fost mai bine finantata.

In cele ce urmeaza, vrem sa ne indreptam, din nou, atentia asupra cazului lui Leah Haley, pentru a investiga daca armele cu impulsuri electromagnetice si cele HPM pot fi intr-adevar folosite impotriva obiectelor de zbor neidentificate.

Armele pe baza de impulsuri electromagnetice folosite impotriva OZN-urilor

Daca ne gandim la circumstantele testelor EMPRESS, suntem indreptatiti sa speculam ca testarile impulsurilor electromagnetice au fost indreptate impotriva OZN-urilor. In cazul in care o parte a armatei armericane stie ca OZN-urile sunt reale, rapesc cetateni si mutileaza animale, este usor de inteles ca cei responsabili dezvolta metode defensive pentru ca pe viitor sa se poata apara de intrusii nedoriti.

Impulsurile electromagnetice, mocroundele de inalta frecventa sau razele cu particule ar fi armele potrivite pentru acest lucru. Pe de alta parte, cu aceste sisteme de lupta armata ar putea intra cu relativa usurinta in posesia OZN-urilor, pentru a le putea studia in amplasamente militare secrete.

Testarile impulsurilor electromagnetice legate de OZN-uri sunt prea putin pentru a dovedi aceasta ipoteza. Daca ar exista martori care sa confirme atacul cu impulsuri electromagnetice asupra unui OZN, ne-am apropia mai mult de adevar.

Persoana de care ne-am ocupat in capitolul anterior, Leah Haley, care a fost rapita si de OZN-uri si de armata, ar putea fi un astfel de martor. Fie constient, fie sub hipnoza, Leah isi aminteste de o experienta traumatizanta, foarte ciudata.

Isi aduce aminte ca se afla la bordul unui OZN si era examinata de fiinte mici, albe, asemanatoare extraterestrilor mici si gri. Leah isi aminteste vag ca a vazut din aer o nava de razboi si apa. Brusc a simtit o smucitura puternica, a cazut pe spate si s-a lovit cu capul de ceva tare.

Cand si-a revenit, Leah se afla pe o plaja cu nisip. OZN-ul era intr-o parte a plajei. Dupa aceea, Leah a simtit in jurul ei o intensa activitate militara. Auzea zgomote de elicoptere si vedea avioane ce zburau deasupra capului. Mai mult, Leah a vazut un soldat cu masca de gaze pe fata, ducand pe umar un extraterestru. Crede ca la acel moment creatura traia inca.

Dupa aceea isi aminteste ca a fost dusa cu o barca pe o nava de razboi. Are impresia ca extraterestrul a fost luat cu un elicopter. Cand a fost adusa pe punte, a vazut un alt extraterestru, care, dupa cum descrie ea, era de asemenea in viata.

Nu stie ce s-a intamplat cu ceilalti extraterestri, pentru ca ea vazuse la bordul OZN-ului patru fiinte. Probabil ca fiintele de pe plaja si cele de pe vas erau aceleasi. Probabil elicopterul adusese extraterestrii la bordul navei.

Leah isi aminteste plaja foarte bine. Nisipul era albicios, iar apa era linistita si verzuie. Isi aminteste forma dunelor de nisip. Cercetarile au aratat ca zona descrisa de ea seamana cel mai bine cu plajele de la Gulf Breeze din Florida.

Leah s-a dus de cateva ori in acea zona si a cautat locul prabusirii. Cand, impreuna cu cercetatorii MUFON, Donald Ware si Bob Reed, a ajuns pe plaja in apropiere de baza aeriana, Eglin, au gasit o zona ce corespundea descrierilor lui Leah.

Ca urmare a investigatiilor au vazut o antena ciudata si niste aparate in spatele unei zone imprejmuite apartinand bazei aeriene. Prin contactele lor militare, Donald Ware si Bob Reed au aflat ca ciudata antena era o arma cu impulsuri electromagnetice.

Leah a reusit sa faca niste poze cu aceste ciudate aparate, incluse in sectiunea cu fotografii a cartii. Daca se da crezare renumitului ziar „Aviation Week & Space Technology” se obtin alte dovezi ca aviatia militara testeaza si utilizeaza impulsuri electromagnetice in aceasta regiune.

In acest ziar, care este pe post de purtator de cuvant al aviatiei militare, s-a scris ca baza de aviatie militara, Eglin, testeaza arme cu impulsuri electromagnetice si ca acestea pot provoca prabusirea avioanelor. Dupa un timp, cand Leah si sotul ei au vrut sa revina la locul unde s-au facut pozele, au fost alungati de soldati.

Chris Terraneau a vorbit cu un inginer, care a construit un generator pentru o arma cu impulsuri electromagnetice. Domeniul de lucru al aparatului construit de el este cuprins intre cativa MHz si 100 MHz. Forma exoticului transformator de impulsuri electromagnetice este de electrod sferic, aflat in centrul antenei.

Acesta i-a mai spus lui Chris Terraneau ca DIA a constatat cu cativa ani mai inainte ca armele cu impulsuri electromagnetice sunt mai bune decat cele HPM, deoarece lucreaza pe spectru de frecventa mai larg decat armele HPM.

Este mai greu pentru inamic sa-si protejeze aparatura electronica de impulsurile electromagnetice. La o arma HPM este mai usor sa se gaseasca metoda defensiva, deoarece se cunoaste exact frecventa.

Conform informatorului lui Terraneau, cel mai mare generator de impulsuri electromagnetice se afla la baza aeriana, Kirtland, in New Mexico. Acesta a lucrat pentru DIA si aparatul sau emitea impulsuri de circa 400 nanosecunde.

Simulatorul HPM la care a lucrat, Chris Terraneau, producea impulsuri de 20 nanosecunde. La intrebarea daca astfel de impulsuri electromagnetice pot provoca si prabusirea unui OZN, informatorul spune ca nu stie daca astfel de arme sunt folosite impotriva OZN-urilor.

Mai spune ca in acest caz ar fi absolut posibil ca impulsul electromagnetic sa interactioneze cu campul electromagnetic emanat de OZN, care astfel s-ar putea prabusi.

Interesant este ca Ballistic Missile Defense Organization (BMDO) testeaza in baza aeriana, Englid, reflectoare telescopice, care pot repera rachete balistice. Aceste telescoape sunt de tipul reflectoarelor si sunt alcatuite din miliarde de fragmente hexagonale, aflate sub control computerizat.

O raza laser masoara turbulentele atmosferice aflate in raza de actiune a oglinzilor si rearanjeaza segmentele prin computer. Cu acest telescop se poate indrepta foarte usor o racheta asupra unei tinte in zbor. Chris Terraneau a vazut un mic model al unui telescop in cladirea firmei care produce sistemele de doborare a tintelor pentru BMDO.

Acesta este de parere ca modelul arata exact ca antena din fotografiile lui Leah Haley. Sistemul de doborare a tintelor este mobil, putand fi deplasat cu un camion special.

Daca experientele lui Leah Haley au fost reale, este posibil ca armata sa inregistreze OZN-uri cu sistemele create pentru BMDO si sa incerce sa le doboare cu impulsurile electromagnetice. Problema este ca in pozele lui Leah Haley se vad doar aceste sisteme, iar arma cu impulsuri electromagnetice se afla la subsol.

Ufologul David Spencer a cerut datele aparitiilor de la MUFON dintre 1987 si 1994. A aflat ca in zona Gulf Breeze, Florida, aparitiile OZN sunt mai dese si aceasta zona pare a fi un loc preferat al OZN-urilor. Chiar daca experientele lui Leah Haley sunt greu de crezut, armata americana pare a fi in posesia unor arme care fac sa sune real scenariul descris de Leah.

SURSE

  1. Helmut Lammer si Marion Lammer – „OZN – Operatiuni Secrete”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...