Arme cu frecvențe electromagnetice joase și foarte joase

Distribuie!

„Savantii din zona militara au ajuns la concluzia ca frecventele cerebrale ale mamiferelor au aceeasi rezonanta cu undele din ionosfera (aprox.400 mghtz pentru om). Asadar, asupra perceptiilor spatio-temporale se poate interveni din afara subiectului, cu ajutorul undelor. In 1962, personalul amabasadei S.U.A la Moscova s-a plans de stari de greata, disconfort psihic, dureri acute de cap. Analizele medicale au scos la iveala un diagnostic tulburator.

Majoritatea angajatilor aveau cancere. Peste cativa ani, cand americanii au hotarat sa „deparaziteze” ambasada au avut o revelatie sinistra: rusii le bombardau constant sediul ambasadei cu unde de frecventa foarte joasa. Cunoscuta ca ELF (extra-low frequency), aceasta arma a fost testata initial pe cobai, producandu-le o secretie neuronala de histamina, care provoaca greturi si stari teribile de ameteala (vertij).


Undele de joasa frecventa pot penetra structurile cele mai dure, aliaj blindat, teflon, azbest. Dr. Adey Ross a demonstrat ca semnalul radiofrecventelor modulate in ELF provoaca invadarea celulelor cu ioni de calciu.

Frecvenetele joase si foarte joase corespund cu cele ale magneziului, sodiului si potasiului. Aceste vibratii moleculare afecteaza organele genitale si creierul. In concluzie, armele cu frecvente sacazute SL (super low: 30-300 herti) si ELF (0-30 herti) altereaza diferite structuri de materiale si influenteaza biosul.”


Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/02/arme-cu-frecvente-electromagentice.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Toate războaiele sunt create de către bancherii Iluminați prin finanțarea ambelor tabere
Minoritățile - Noul propulsor al Revoluției Mondiale
O minte focalizată, care este bine pregătită şi purificată de gânduri vicioase şi parazite, are puterea de a străpunge succesiv planurile subtile de manifestare până la nivelul eterului universal, care este precum un fel de spaţiu gigantic, având o natură foarte specială, în acest spaţiu extrem de vast poate fi identificată „urma" specifică sau frecvenţa vibratorie particulară a oricărui aspect, fiinţă, obiect sau fenomen care te interesează
Hillary Clinton a propus asasinarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, după dezvăluirea informațiilor clasificate
Fondată oficial în iunie 1973 de către David Rockefeller și Zbigniew Brzezinski, Comisia Trilaterală a fost creată la recomandarea Grupului Bilderberg, deoarece organizațiile deja înființate se dovediseră a fi prea lente în instituirea Guvernului Mondial
Cercetările şi realizările tehnologice ale celui de-al Treilea Reich
Operaţiunea Popeye - desfăşurată în perioada războiului din Vietnam cu misiunea de a întrerupe sau bloca temporar lanţul de aprovizionare al trupelor nord-vietnameze prin provocarea de ploi intense
Intenția este energie invizibilă
Ce se întâmplă în creierul nostru: Misterele memoriei
Fenomenele paranormale și explicațiile lor: decorporarea sau moartea aparentă, levitaţia, teleportarea, materializarea şi dematerializarea, vindecarea miraculoasă, chirurgia psihică, combustia spontană etc.
Cercetările științifice moderne privind călătoria în timp
Trezindu-ne şi elevându-ne conştiinţa, controlăm viaţa

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...