Arme de proveniență extraterestră în mâinile americanilor

Distribuie!

„Se vorbeşte tot mai des despre contactele ultra secrete care au loc de ani buni între militarii americani şi extratereştri, în special în baze extrem de bine ascunse marelui publice. Una dintre el ar fi faimoasa Aria 51, dacă nu cumva aceasta ar fi doar un paravan pentru un întreg complex subteran imens, nebănuit!

Anumiţi oameni de ştiinţă au dezvăluit presei, sub protecţia anonimatului însă, despre realizarea unui dispozitiv sofisticat, o tehonologie extraterestră inventată de verzi şi care ne-ar fi fost dată de o altă rasă extraterestră, umanoidă, care colaborează strâns cu americanii şi cu armata în două baze ultra secrete.


Este vorba de tehnologii uluitoare care aparţin deja secolului XXII! Unii pretind că printr-o astfel de tehnologie se poate face să dispară nave sau avioane, aşa cum s-a petrecut de multe ori în faimosul Triunghi al Bermudelor.

Între altele, ar fi vorba de o cutie neagră misterioasă, un fel de dispozitiv de aspiraţie. Omul de ştiinţă american a declarat: „Numai anomaliile din Triunghiul Bermudelor care au avut loc după septembrie 1958 au fost involuntar cauzate de un program la care au participat extratereştrii şi SUA”.


Este un aparat care a fost manipulat greşit de militarii americani, ni se spune şi acesta a provocat tragedii. Un aparat de genul unui „aspirator tectonic”!

Acest dispozitiv de aspiraţie, o cutie neagră conică face o defragmentare moleculară enigmatică. O invenţie diabolică! Omul de ştiinţă a mai declarat: „Această maşină poate să vă aspire întreaga viaţă anterioară, toate cunoştinţele voastre, tot ceea ce sunteţi pe cale de a reflecta, gândurile voastre, ideile voastre, sănătatea voastră, memoria voastră, creierul vostru şi să înmagazineze toarte astea în cutia conică.

Ei pot să vă reprogrameze şi să vă trimită informarea şi dezinformarea creierului vostru pentru a provoca deziluzie în sufletul vostru şi a vă controla viaţa”.

Prin această maşină diabolică ni se pot distruge celulele şi moleculele, toate sursele vitale ale legăturilor chimice ale corpului nostru care absorb energia numită „endergonică” şi provoacă reacţii destructive în celulule.

Misteriasa maşinărie poate fi folosită cu uşurinţă ca o „armă psihologică”. Poate să controleze totul în sufletul şi corpul nostru! Militarii care operează cu o asemenea maşinărie ultra sofisticată de provenienţă extraterestră pot să manipulze cu uşurinţă omenirea.

Omul de ştiinţă a declarat: „Oamenii de ştiinţă care lucrează cu astrofizicienii militari în laboratoarele şi instalaţiile militare secrete subterane ne-au arătat cum funcţionează această maşină. Dar nimeni nu ar putea într-adevăr înţelege ce face treaba”.

ufo pilot aliens

Se pare că până la urmă, oamenii de ştiinţă americani au descifrat secretul adânc care înconjura această maşinărie uluitoare şi atât de destructivă, o armă incredibil de letală, probabil pentru multe generaţii dacă nu pentru întreaga omenire.”[1]

SURSE

  1. http://dezvaluiribiz.ro/arme-uluitoare-secrete-de-provenienta-extraterestra-posesia-americanilor/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...