Arme psihotronice neletale

Distribuie!

„Cercetatorii sovietici au ajuns la concluzia ca persoanele aflate in transa, in timpul meditatiei, sau in proceduri telepatice sau de hipnoza, emit campuri electromagentice pornind de la 3 pana la 6 herti, utilizand retelele naturale din ionosfera pentru a propaga sau capta undele emise de catre ceilalti.

In general, campurile magnetice sunt generate acolo unde exista curenti electrici. Intensitatea lor este direct proportionala cu cea a curentului si scade pe masura indepartarii de sursa. Toate sursele de electricitate au un halou, ca un nor imperceptibil deasupra lor.


Organele umane fiind activate de impulsuri electromagentice emit si ele campuri. Spre exemplu, inima emite un camp de 0,0005mG, creierul emite intre 6 si 10 mG. Observam, asadar, cat de receptiv este creierul la variatiile electromagentice. Aceste constatari stiintifice au condus ca armatele lumii sa dezvolte tehnologii de control infoenergetic (psihotronic) neletale si letale.

Politiile din Orientul Mijlociu si din Africa, precum si armata americana in Irak, folosesc gloante acustice, raze si grenade acustice, sunete care creaza fobii, aparatura care declanseaza epilepsia, dispozitive cu infrarosu care pot provoca orbire chiar in ciuda protectiei sau acelora care stau cu ochii inchisi, nemaivorbind despre ultimile descoperiri nano-tehnologice care le permit soldatilor sa-si schimbe culoare a uniformei, devenind una cu mediul, asemeni cameleonului. Prin manipularea frecventionala a undelor de la ultra scurte la cele foarte inalte se pot crea o serie de conditionari subliminale ale subiectilor vizati.


Exista o preocupare a tarilor foarte dezvoltate de a crea uniforme protejate hologramic, creandu-se asftel invizibilitatea, studiata de cerecetatori dupa capcanele plantelor carnivore, insectelor, animalelor marine care se camufleaza pentru a-si atrage prada in zona de control. Nano-tehnologia permite deja instalarea acestor dispozitive de manipulare si control distal aproape oriunde.”

Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/01/arme-psihotronice-neletale.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

În 2006, Slobodan Milosevic a murit în închisoare. În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Curtea Penală Internațională
Adevărul despre Fact Checkers: Fact Checkers (cei care "verifică informațiile") nu verifică informațiile de la marile agenții de presă sau informațiile guvernamentale. Organizațiile care "verifică informațiile" nu sunt nici independente, nici obiective, ci sunt create de către globaliști și au misiunea de a dezinforma oamenii și de a susține globalismul (Noua Ordine Mondială)
Cum moare UE fără a se dezlănțui un război?
Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !
Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei
Scrierea a devenit un dezastru în era internet
Cele șase Mega-Corporații ale Iluminaților care controlează Mass Media în SUA
Revista Europhysics: "Probele dezvăluite indică în mod concludent că pe 9/11 turnurile gemene au fost, de fapt, doborâte prin demolare controlată"
Manipularea prin Mass Media - Psihologia Persuasiunii
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Invazia din Golful Porcilor şi ascensiunea lui Fidel Castro
Rusia şi Siria condamnă sancţiunile impuse de Donald Trump Iranului

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...