Arme românești pentru conflictul din Siria

Distribuie!by “ARME ROMÂNEȘTI PENTRU CONFLICTUL DIN SIRIA România și Bulgaria au jucat un rol-cheie în înarmarea grupărilor rebele din Siria, țară devastată de peste șase ani de război civil, în care au murit, până acum, aproximativ 400 de mii de oameni. Facțiunile rebele siriene, sprijinite de Statele Unite, care luptă atât împotriva grupării […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“ARME ROMÂNEȘTI PENTRU CONFLICTUL DIN SIRIA

România și Bulgaria au jucat un rol-cheie în înarmarea grupărilor rebele din Siria, țară devastată de peste șase ani de război civil, în care au murit, până acum, aproximativ 400 de mii de oameni. Facțiunile rebele siriene, sprijinite de Statele Unite, care luptă atât împotriva grupării teroriste Statul Islamic (ISIS), cât și contra dictatorului Bashar al-Assad, au primit arme și muniție trimise inclusiv din portul Constanța. Pe hârtie, aceste exporturi de armament s-au oprit în Iordania și Turcia, dar o investigație BIRN și OCCRP, la care au contribuit și reporteri RISE Project, arată că destinația finală a fost teatrul de război din Siria.


Reporterii au reconstituit complexa rețea prin care Pentagonul alimentează Siria cu arme, folosind documente privind achizițiile, date de trafic maritim, rapoarte oficiale, corespondență internă și interviuri cu oameni din interior. Jurnaliștii au descoperit că Statele Unite folosesc documente care ascund destinația finală a armelor. Această practică, spun experții, riscă să neutralizeze eforturile de combatere a traficului de arme și, pe de altă parte, pun guvernele est-europene care vând arme și muniție sub riscul de a încălca legislația internațională.

Operațiunile fac parte din cel mai mare program de achiziții de armament stil sovietic din istoria Pentagonului. Circa 2,2 miliarde de dolari vor fi investite astfel, până în 2022, pentru a înarma rebelii sirieni în lupta cu ISIS.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://www.riseproject.ro/articol/arme-romanesti-pentru-conflictul-din-siria/

SUA au declansat Operatiunea “Primavara Araba” (2010-2011) cu scopul de a aduce “democratia” in Africa de Nord si in Orientul Mijlociu. Teroristii ISIS au fost finantati de SUA pentru a-l inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad. Pe americani ii deranjeaza faptul ca Rusia lupta alaturi de Bashar al-Assad impotriva teroristilor ISIS. Dupa cum spunea si Noam Chomsky, “America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.

SURSE

  1. https://www.riseproject.ro/articol/arme-romanesti-pentru-conflictul-din-siria/
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Marxismul Cultural și Școala de la Frankfurt
Dronă creată special pentru a controla vremea
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Suedia: După poligamie, Tinerii Frumoși și Liberi cer legalizarea incestului și a necrofiliei
Ungurii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Juramantul francmasonic - un juramant cumplit pe care cei ce intra in masonerie trebuie sa-l respecte! In juramant acestia accepta de buna voie sa fie torturati sau ucisi daca reveleaza secretele masonice noua "profanilor" (conspirationistilor)!
Președintele Franței, Emmanuel Macron, nu are timp de jihadiști, el este în război cu naționaliștii
Martori sirieni ai falsificării atacului chimic povestesc la Haga ce s-a întâmplat în aceea zi
Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
Reuniunea ultrasecretă Bilderberg 2019: Cine participă şi ce se va discuta?
Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
Vladimir Putin: "Casa Albă folosește Rusia ca o sperietoare pentru a-i manipula pe americani"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro