Armele chimice și biologice ale Iluminaților

by Reducerea pe cale brutală a populaţiei de pe Terra, cu contribuţia sistemului medical, constituie un obiectiv important al conducerii umane de către cei din spatele cortinei. În primul rând se evidenţiază preocuparea evidentă de producere pe cale de sinteză a diverse maladii pe care să le disipeze în mediul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reducerea pe cale brutală a populaţiei de pe Terra, cu contribuţia sistemului medical, constituie un obiectiv important al conducerii umane de către cei din spatele cortinei. În primul rând se evidenţiază preocuparea evidentă de producere pe cale de sinteză a diverse maladii pe care să le disipeze în mediul uman şi, de asemenea, disiparea acestora în mediul uman.

Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi. Se dezvăluie astfel adevărul zguduitor despre fenomenul aşa-numitelor „dâre ale morţii“ (chemtrails-uri), pe care mass-media îl trece cu obstinaţie sub tăcere, iar în SUA efectiv li se închide gura tuturor acelora care cer în mod insistent explicaţii, ei fiind acuzaţi nici mai mult, nici mai puţin decât de… propagandă teroristă antiguvernamentală.


Dârele morţii (chemtrails-uri), ce constau atât din felurite substanţe chimice extrem de nocive pentru sănătate, cât şi din mai mulţi viruşi mortali ce au fost creaţi în anumite laboratoare secrete prin manipulări genetice, sunt pulverizate în atmosferă cu ajutorul avioanelor şi constituie unul dintre mijloacele prin care aşa-zişii „iluminaţi“ din spatele cortinei profită de apatia, de inconştienţă şi de ignoranţă a marilor mase de oameni, pe care se străduiesc să le manipuleze şi să le împuţineze prin anumite căi. Ei încearcă la ora actuală să-şi ducă la îndeplinire planul criminal de reducere drastică a populaţiei globului până la 1 miliard de fiinţe umane.

În urma analizelor independente la care au fost deja supuse substanţele chimice din care sunt formate aceste dâre chimice ale morţii (chemtrails-uri), există la ora actuală anumite dovezi incontestabile că multe dintre noile maladii şi epidemii ce au apărut în ultima vreme şi pentru care lumea medicală nu a oferit deocamdată explicaţii oficiale, au drept cauză aceste dâre suspecte pe care le lasă în zbor în urma lor avioanele.


biological-warfare-14-728

Efectele dăunătoare ce sunt generate de aceste „dâre ale morţii“ sunt multiple, iar unele dintre ele sunt extrem de alarmante. În urma analizei realizate în laborator a unor astfel de substanţe ce provin din chemtrails-uri, au fost descoperite în ele germeni patogeni extrem de toxici. Ceea ce este însă foarte semnificativ şi totodată uluitor este faptul că aceşti germeni patogeni au fost descoperiţi la aproximativ 45% dintre foştii soldaţi care acum suferă de misterioasa şi vlăguitoarea maladie ce este denumită Sindromul Războiului din Golf.

În plus, la ora actuală se ştie că printre simptomele ce sunt întâlnite în zonele în care au fost răspândite o anumită perioadă de timp aceste chemtrails-uri, apar deficienţe respiratorii şi unele simptome stranii, asemănătoare cu cele de răceală, iar uneori fiinţele umane mărturisesc despre o stare ciudată de confuzie mentală şi împrăştiere cu care se confruntă după aceea.

O ştire şocantă ce dovedeşte şi totodată confirmă că informaţiile şi probele din ce în ce mai numeroase despre realitatea înfricoşătoare a chemtrails-urilor se adevereşte!!! Un avion din SUA ce realiza o misiune secretă care fusese plănuită de CIA, în timp ce se afla pe teritoriul Chinei, a fost împiedicat să decoleze. S-a efectuat analiza de laborator a substanţei ce se afla în recipientele metalice ale acestuia.

Analiza de laborator a evidenţiat faptul că era vorba despre o soluţie contaminată cu virusul modificat al gripei porcine. Aceste rezultate, care au fost constatate în urma unor cercetări riguroase ce s-au realizat în mai multe laboratoare de pe glob, confirmă într-un mod indubitabil că deja chemtrails-urile conţin nu numai substanţe chimice care sunt extrem de toxice pentru fiinţele umane, ci şi unele bacterii exotice, precum şi unii viruşi foarte periculoşi, cum ar fi virusul gripei aviare (H1N1), precum şi virusul gripei porcine.

De curând, unii cercetători au semnalat că aceste chemtrails-uri conţin şi anumite microcipuri sub formă de „praf“, iar unele cercetări extrem de recente au evidenţiat că chemtrails-urile răspândesc, totodată, particule extrem de nocive pentru sănătatea fiinţelor umane şi care sunt rezultatul a ceea ce se numeşte la ora actuală nanotehnologie. Toate aceste aspecte sunt extraordinar de grave şi ele confirmă că asistăm la declanşarea unui genocid planetar ce este programat să apară pe întreaga suprafaţă a globului.

La data de 26 iunie 2009, două avioane Antonov 124 ucrainiene, ce erau însă pilotate de către militari americani, au pulverizat substanţe chimice toxice deasupra teritoriilor Nigerului şi Indiei. Avioanele respective au fost interceptate în timp ce îşi schimbau semnalul de pe modul civil pe cel militar.

Forţele armate aeriene nigeriene şi respectiv forţele armate aeriene indiene au forţat fiecare, la rândul lor, avioanele respective să aterizeze, iar autorităţile nigeriene i-au luat chiar prizonieri pe piloţii avionului respectiv şi au reţinut, în baza lor aeriană, avionul ce era într-un mod atât de neobişnuit echipat cu recipiente metalice în care se aflau atât substanţe nocive pentru sănătatea fiinţelor umane, cât şi viruşi ai gripei aviare H1N1 şi viruşi ai gripei porcine. Câteva ore mai târziu, un comando aflat sub conducerea

Pentagonului a bombardat o conductă Shell care traversa teritoriul Nigerului. După ce li s-au adus la cunoştinţă aceste evenimente, fiind îngrijorate de operaţiunile americane de răspândire în atmosferă a unor agenţi biologici, ce sunt de natură să declanşeze epidemii de gripă aviară şi gripă porcină, autorităţile chineze au solicitat Serviciilor secrete indiene şi nigeriene informaţii cât mai precise despre acţiunea care a avut loc.

În conformitate cu rapoartele secrete ce le-au fost puse la dispoziţie atât de către serviciile secrete ale Indiei, cât şi de către serviciile secrete ale Nigerului, s-a aflat că cele două avioane transportau: „sisteme speciale de evacuare ce erau capabile să pulverizeze până la 45 de tone de substanţe toxice, ce ar fi declanşat o «ceaţă» aeriană prin intermediul unei reţele de ţevi foarte subţiri ce erau amplasate de-a lungul aripilor celor două avioane.

Cele 45 de tone de agent biologic activ, ce s-au vădit ulterior ca fiind o extrem de periculoasă armă biologică, se aflau în containere metalice, care erau montate în interiorul ambelor avioane“. De curând, serviciile secrete chineze au declarat că au ajuns la culmea saturaţiei şi că deja sunt exasperate de atacurile biologice repetate pe care Statele Unite ale Americii le realizează deasupra teritoriului Chinei şi au dezvăluit că unele avioane americane realizează atacuri biologice şi cu acea ocazie pulverizează bacterii şi viruşi extrem de periculoşi, care sunt de natură să declanşeze epidemii de gripă aviară (H1N1) şi gripă porcină.

La ora actuală, se ştie deja că mai multe guverne, printre care guvernul Rusiei, guvernul Chinei, guvernul Indiei, guvernul Nigerului şi guvernul Israelului sunt în mod serios preocupate şi deja sunt conştiente de faptul că substanţele care sunt în felul acesta răspândite în atmosferă cu ajutorul anumitor avioane americane constituie de fapt un adevărat război biologic.

Abuzul asupra ştiinţei continuă iar în laboratoare dotate cu tehnologii de ultimă oră, geneticieni de renume au reuşit deja descoperirea a noi modalităţi de creştere a factorului mortalităţii antraxului sau variolei prin modificarea structurii lor genetice. Prin combinarea cu succes a unor gene, savanţii pot crea un virus care poate declanşa concomitent două sau mai multe boli în momentul infestării.

La începutul anilor ’90, armata rusă dezvoltase deja Proiectul Chimera, reuşind combinarea variolei cu ebola într-un singur super-virus. O altă direcţie macabră a dezvoltării virusurilor himere este cea dată de crearea unui virus care în combinaţie cu antidotul său să creeze o altă formă de virus, ducând în final la moartea oricărui om infestat căruia i se administrează antidotul. Un astfel de produs a fost deja realizat în cazul toxinei botulinice. În situaţia noii super-toxine, administrarea antidotului constând în toxina anti-botulinică duce la apariţia unei noi toxine cu un potenţial mortal mai mare decât al toxinei iniţiale.

Toxinele sunt produse ale plantelor sau microorganismelor, incluzând, printre altele, ricinul şi botulinum-ul, care pot fi produse şi prin sinteză chimică. Biotehnologia poate fi folosită pentru realizarea pe scară largă a acestor agenţi biologici, iar ingineria genetică poate să le sporească rezistenţa la vaccinurile şi tratamentele medicale actuale.

Agenţii biologici, ca şi cei chimici, au un anumit potenţial de pericol, sunt relativ ieftini, uşor de procurat şi, deşi au o dublă întrebuinţare (civilă şi militara), sunt uşor de mascat. Ameninţarea chimică este percepută ca fiind mai puţin periculoasă decât cea biologică. Şi asta pentru că arma chimică este receptată ca un mijloc tehnic, care poate fi contracarat tot cu ajutorul unor mijloace tehnice, pe când arma biologică are o „rezonanţă” uşor dezagreabila (viruşi, microbi, boli).

Armele chimice şi biologice sunt chintesenţa armelor de răspândire a terorii. În prezent, asocierea care se face între armele chimice, cele biologice şi terorism a devenit o obişnuinţă, ceea ce le întăreşte efectele de natură psihologică, inducând sentimente de teamă, panică şi nesiguranţă.

Efectele psihologice ale armelor chimice şi biologice pot fi analizate pe doua direcţii: ameninţarea cu recurgerea la folosirea lor şi utilizarea lor propriu-zisă. Ameninţarea creează o paletă variată de reacţii: nelinişte, panică, suspiciune generalizată în rândul populaţiei. Un rol important în acest sens îl au mass-media care, prin mediatizarea exagerată, stimulează această reacţie de răspuns care duce, în perioadele critice, la o avalanşă de „alarme false”.

Progresul ştiinţific este totdeauna folosit şi în scop distructiv, de exterminare a semenilor umani. Un exemplu diabolic, în acest sens, îl constituie descoperirile din biologie îndeosebi descoperirea ADN-ului şi a Genomului uman. Pe baza lor, în prezent se pregăteşte aşa-numita “bombă etno” – o bombă biologică, care va avea ea însăşi “inteligenţa” de a face diferenţa între diferite grupuri etnice.

Conform unor deconspirări, statul israelian lucrează asiduu la o nouă armă biologică, pe care israeliţii speră că o vor putea folosi pentru a câştiga războiul pe care îl duc cu arabii. Această armă biologică este concepută pentru a omorî doar persoanele de o anumită etnie şi care au un anumit tip specific de gene, chiar dacă între cele două etnii (arabi şi evrei) sunt puţine diferenţe din punct de vedere genetic, ambele având origini semite.

Conceptul de “bombă etno” a fost iniţiat prin cercetările de pe vremea apartheid-ului fiind făcute de către savanţii din Republica Africa de Sud şi au fost dezvăluite recent în timpul audierilor dinaintea Comisiei pentru Adevăr şi Reconciliere care a studiat amănunţit crimele comise de funcţionarii oficiali împotriva umanităţii.

În 1980, o echipă specială pentru cercetarea armelor biologice şi chimice din Africa de Sud, condusă de dr. Dan Goosen, a recunoscut faptul că a primit ordin să inventeze o “armă a pigmentului” care să îi omoare doar pe negri – o armă inteligentă care să îşi decidă victimele în funcţie de culoarea pielii.

Din acest punct de vedere cercetările făcute de israeliţi sunt la fel de rasiste şi se bazează pe capacitatea de a omorî victima în conformitate cu ADN-ul inclus în programul armei biologice. Dr. Goosen a mai spus: “Răspândirea acestei boli create artificial se preconizează a fi realizată prin bere, porumb sau chiar vaccinuri”. El mai pretindea că nu a reuşit să oprească acest proiect. Recent, un document “top secret” al Pentagonului avertiza că “agenţii biologici pot fi modificaţi (programaţi) genetic să devină arme genetice mortale”.

SURSE

  1. Coman Gheorghe – “Psihologia Cuantica”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro