Armele cu impuls electromagnetic (EMP)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În prezent se acordă o atenţie sporită dezvoltării tehnologiilor armelor cu impuls electromagnetic (EMP), Silent Sound Spread (SSSS , poreclit, de asemenea, S-quad sau “Squad”, în jargonul militar), dispozitive acustice de lungă distanță – tunurile de sunet – (Long Range Acoustic Device – LRAD), dezvoltate de compania americană LRAD și utilizate pentru controlul mulțimii. LRAD trimite mesaje, avertismente și tonuri nocive de inducere a durerii pe distanțe mai lungi decât niște difuzoare normale.

Sistemele LRAD au fost folosite pentru a contracara pirateria, ca arme neletale pentru controlul mulțimii, dar și ca dispozitive de comunicare. Sistemele LRAD sunt utilizate de companiile maritim, de securitate, structurile militare pentru transmiterea de instrucțiuni și avertismente la distanță, dar și pentru a induce atitudinea de obediență. LRAD este de asemenea folosit pentru a combate fauna sălbatice de pe pistele aeroporturilor.


Nu în ultimul rând este de amintit celebra tehnologie HAARP-GWEN. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Scopul programului este de a analiza ionosfera și de a investiga potențialul de dezvoltare a tehnologiilor de îmbunătățire ionosferică a comunicațiilor și supravegherii radio. Programul funcționează împreună cu așa-numita Ciocănitoare Rusească (Russian Woodpecker), similar cu HAARP. “[1]

SURSE


  1. https://www.sursazilei.ro/r%C4%83zboiul-psihotronic-controlul-min%C8%9Bii-prin-armele-de-impuls-electromagnetic
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Marxismul Cultural și Corectitudinea Politică
Posturi de televiziune din Turcia, anti-Erdogan, ocupate cu forta de catre politie
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Hackerul Guccifer a sunat din pușcăria din Arad la Fox News
Pietrele Îndrumătoare din Georgia (SUA) - cele zece porunci ale Noii Ordini Mondiale
Franța: Un meteorolog a fost concediat de la postul TV France 2 deoarece a demonstrat cu mult curaj minciuna schimbării climei
Nicolas Sarkozy după gratii? Parchetul francez îl numește deja „condamnat” pe fostul președinte
Baza militară secretă Dulce din New Mexico (SUA) este considerată a fi cea mai adâncă bază subterană din lume (aproximativ 4 kilometri sub suprafaţa pământului) şi este, de asemenea, una dintre cele mai complexe
Oamenii sunt cele mai violente viețuitoare de pe planetă
Illuminații şi sinistra aristocraţie neagră a planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează planeta
Google şi fundaţii finanţate de Soros controlează rezultatele căutărilor online
Încălzirea globală sau cea mai mare escrocherie din istorie. Știința este contrafăcută și orchestrată deliberat să demonizeze CO2 în favoarea unei agende politice. Plantele au nevoie de mai mult CO2 în atmosferă, nu de mai puțin
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
De ce visăm oameni decedaţi şi ce semnificaţie au aceste vise

Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! “Ordo ab Chao” este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !

Tinerii Frumoși și Liberi din România vor o Noua Ordine Mondială! Globaliștii SUA-UE-Soros – protest în România împotriva naționalismului, se cere guvern unic european (Noua Ordine Mondială)!

Cetatea regelui geto-dac Dromihete a fost distrusă cu buldozerele

Efectele terapeutice ale păpădiei

Închide