Armele psiho-electronice și controlul mental de la distanță

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Potrivit rapoartelor, documentele care detaliaza armele „psiho-electronice“ și „controlul mental de la distanță“ au fost trimise accidental unui jurnalist american care a cerut date cu privire la militanții AntiFa, noii „teroriști urbani”.

Totul a început atunci când reporterul Curtis Waltman a scris la Washington State Center Fusion (WSFC) – o agenție de securitate a statului responsabil de prelucrarea datelor privind terorismul și extremismul – solicitând informații cu privire la grupurile Antifa (mișcarea antifascistă ). După cum a primit documentele pe care le căutat, el a primit, de asemenea, un fișier zip ciudat numit „Efecte EM asupra organismului uman,“ (Efectele electromagnetice asupra organismului uman), notează siteul ancient-code.


Documentele trimise accidental menționează despre telepatie, controlul viselor, halucinațiile, controlul minții de la distanță și cartografia creierului de la distanță. Documentele, care se pare că au fost trimise accidental, oferă o serie de ilustrații care arată diferite dispozitive și tehnici menite să manipuleze mintea umană.

Dosarul conține, de asemenea, detalii despre armele care utilizează forța electromagnetică pentru a induce dureri severe la unele persoane. Unele dintre imaginile din fișierul zip par să facă parte dintr-un articol publicat în 1992 în revista australiană Nexus, care vorbește despre un proces dus de John St. Clair Akewi împotriva Agenției Naționale de Securitate. Aweki a susținut că ANS are “capacitatea de a ucide în secret cetățenii americani și de a efectua controale psihologice pentru a se asigura că unii oameni sunt diagnosticați ca nebuni”.


Potrivit sursei menţionate, Akewi a fost sunat pentru a comenta despre aceste documente dar a spus ferm și amabil că “nu poate vorbi la telefon” și a închis. Misterul rămâne de ce s-au trimis documentele: “ar fi putut fi destinate unei alte aplicații, ar fi putut fi compilate pentru un viitor raport WSFC sau chiar din dosarul personal al unui ofițer de informații care a fost implicat într-un fel cu cererea “.”

Sursa: https://evz.ro/guvernul-american-dezvaluit.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
În 1981, doi oameni au dispărut în Munții Buzăului, după ce au atins un obiect misterios

Protest împotriva Statului Paralel din România

Cercurile din lanuri – Artă sacră sau mesaje OZN?

“Călcâiul de la Aiud”, un obiect din aluminiu, vechi de mii de ani, în atenția străinilor

Președintele Parlamentului European, globalistul Martin Schulz, susține că naționaliștii antisistem sunt “rasiști” și împotriva “democratiei”

Închide