Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Protestele incep sa fie din ce in ce mai violente impotriva Iluminatilor, iar acestia, prin faptul ca n-au reusit sa reduca populatia Planetei la 500 milioane de locuitori, prin Codex Alimentarius si Monsanto, asa cum au tot incercat si incearca, ei trebuie sa-si intareasca divizia de „arme anti-protestatari”. In America deja au inceput sa se puna la punct drone, anti-protestatari, care sint dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen cu piper, lasere pentru a provoca orbirea temporara si difuzoare pentru a emite diverse sunete paralizante.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/drone-anti-protestatari-dotate-cu-bile-cu-vopsea-spray-lacrimogen-lasere-orbitoare-si-difuzoarea-puternice.


Armele sonice impotriva protestatarilor !

Dispozitiv cu Raza Lunga Acustica (DRLA)

O prima stire oficiala unde se recunoaste folosirea armelor sonice, a aparut in stirileprotv.ro si citez:


„Ministerul britanic al Apararii a confirmat faptul ca in timpul Jocurilor Olimpice care vor avea loc anul acesta la Londra autoritatile vor folosi un dispozitiv special, cunoscut si sub numele de „arma sonica”.

Aceasta arma de fabricatie americana – Dispozitiv cu Raza Lunga Acustica (DRLA) – poate fi folosita pentru a lansa avertismente verbale pe o distanta mare sau pentru a emite o gama de unde sonice care sunt dureroase pentru fiinta umana. Echipamentul necesar a fost deja instalat pe o cladire, folosita si ca helioport, in zona Westminster, potrivit BBC News, pentru a preveni eventualele incidente care vor avea loc in perioada Jocurilor Olimpice de la Londra.

Un purtator de cuvant al Ministerului Apararii a precizat ca arma va fi folosita in primul rand ca un fel de portavoce extrem de puternica. Unele versiuni ale acestui dispozitiv sunt capabile sa emita sunete la un nivel de 150 de decibeli pe o distanta de 1 metru.

Arma a fost construita in San Diego, SUA, si a intrat initial in dotarea armatei americane, care a folosit-o in Irak pentru dispersarea multimilor. Apoi, a intrat si in dotarea marinei americane, care a folosit-o in conflictele cu piratii somalezi.”[1]

Despre arma sonica Elipton mai putem citi de pe lovendal.ro:

„Armata rusă deţine arma Elipton, cu care ar putea distruge lumea

Dar aceasta nu-i prima ameninţare pe care Jirinovski a făcut-o. Într-un articol din 24 decembrie 1993, publicat de cotidianul “New York Times” şi intitulat “Jirinovski provoacă rumoare în Germania”, se spune următoarele:

“Naţionalistul rus Vladimir Jirinovski a cauzat supărare în Germania, după ce a ameninţat că va invada Bosnia dacă Turcia va interveni în război. Jirinovski, al cărui partid a primit sprijin masiv din partea armatei în alegerile parlamentare din 12 decembrie, a spus că Armata Rusă deţine arma Elipton cu care ar putea distruge lumea.

Secretos la fel cum a fost şi cu “Elipton” – el n-a dezvăluit altceva decât numele său – declaraţiile lui Jirinovski au continuat să cauzeze rumoare, căci el şi-a petrecut cea de a doua zi în Alpii Austrieci cu un fost membru al elitei naziste militare, Edwin Neuwirth”.

Sursa: Sun Sentinel

Arma care ucide oamenii cu ajutorul sunetului

Pe 3 februarie 1994, “Washington Post” a postat un articol intitulat “O nouă armă ar putea ucide musulmanii cu sunetul – spune Jirinovski”:

Extremistul rus Vladimir Jirinovski a spus astăzi că a dat ordine pentru a se testa o nouă armă ultrasecretă care ar putea ucide soldaţii musulmani din Bosnia. Jirinovski a promis că 18 musulmani vor muri în primul test al armei mortale “Elipton”. El a spus că arma ar ucide prin producerea unui impuls masiv de sunet, impuls la care fiinţele umane nu ar putea rezista. Arma nu ar lăsa nicio urmă pe victimele sale: “Arma nu va lăsa nicio singură urmă, nicio picătură de sânge, nicio clădire distrusă”, a spus Jirinovski reporterilor.

Sursa: Highbeam.com

Criminalul de război Arkan ameninţă că va folosi super-arma Elipton

Un alt articol de pe 15 februarie 1994, semnat de Robert Block şi intitulat “Sârbii ameninţă cu o armă secretă mortală” ne spune următoarele:

Arma secretă a ruşilor se presupune a se chema Elipton. Existenţa ei este confirmată de ultranaţionalistul rus, Vladimir Jirinovski. În timpul vizitei sale recente din Serbia, Jirinovski nu numai că a testat un “Elipton” extrem de mic împotriva unei unităţi musulmane bosniace, omorând 12 soldaţi, dar a şi lăsat o armă Elipton mai mare. El a oferit arma sârbilor, împreună cu rugămintea ca această armă să fie folosită doar în cazuri de extremă urgenţă, ca de exemplu atacurile aeriene ale NATO împotriva sârbilor bosniaci. Ieri, politicianul sârb căruia i s-a încredinţat arma, criminalul de război Zeljko Raznatovic, cunoscut sub numele de Arkan, a ameninţat Occidentul că dacă nu se opresc în a ameninţa sârbii cu bombardamentul, el nu va avea altă soluţie decât să folosească “bestia”.

Arma extrem de dubioasă, depinzând de ziua în care este descrisă, este fie un dispozitiv sonic sau electronic care topeşte neutronii şi protonii cu rezultate fatale. “Lumea nu are idee de puterea reală a acestei arme” a spus Alexei Vidnenkin, deputat al dlui Jirinovski, într-o conferinţă de presă ţinută la Belgrad. “Poate omorî oameni în câteva ore, iar cei care sunt ucişi nu ştiu din ce cauză”.

Sursa: The Independent

Serviciile secrete româneşti se destăinuie

Elipton? Ce naiba reprezintă până la urmă Elipton? Citesc de pe site-ul lui Don Roper, profesor la Universitatea din Colorado:

Surse româneşti au afirmat că arma ‘Elipton’, la care se referă politicianul rus Vladimir Jirinoviski, este un sistem de arme bazat pe interferenţa gravitaţională. Sursa a indicat o legătură între folosirea acestui tip de armament şi cutremurul devastator din Armenia din decembrie 1988, cel care a ucis cel puţin 25.000 de oameni. “Ciocanul”, cum mai este cunoscută arma, poate declanşa cutremure prin variaţia acceleraţiei gravitaţionale în zonele unde se cumulează tensiune în pământ.

Doar ruşii au dezvoltat arma mortală Elipton, cea care distruge viaţa instantaneu

Tot Vladimir Jirinovski declara în 1994 următoarele: “Această armă este mai puternică decât armele nucleare, întrucât consecinţele sale diferite, neexistând niciun antidot. Acolo stă forţa ei. Nu există nicio posibilitate de a lupta împotriva ei. Ea este asemănătoare cu arma sonică. O avem şi pe asta. Atunci când ea este declanşată, sunetul poate pune la pământ o întreagă divizie militară. Şi toţi sunt morţi. Elipton are acelaşi efect: nu există radiaţii, nu există foc, nu există răni. Şi toţi militarii mor. E similară cu arma neutronică, numai că ultima are şi radiaţii, efecte devastatoare. Neutronii pătrund în corpul uman, cauzând distrugere. Cu Elipton, nu există nicio distrugere, dar viaţa este suprimată instantaneu. Întrebaţi-i pe americani sau pe alţii dacă au această armă. Nu, nimeni n-o are. Doar oamenii de ştiinţă ruşi au dezvoltat-o în exclusivitate”.”[2]

SURSE

1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/arma-sonica-dispozitivul-care-ii-va-dobori-pe-huligani-la-jocurile-olimpice-2012-de-la-londra.html

2. http://www.lovendal.ro/wp52/elipton-cea-mai-mortala-arma-ruseasca-precum-si-alte-super-arme-sovietice-distrugatoare/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...