Arsenalul psihotronic sovietic a fost experimentat între anii 1975-1977 asupra ambasadei SUA de la Moscova

Distribuie!

„In 1961, profesorul rus Valentin Vasiliev a publicat in Anglia lucrarea Experimente de sugestie mentala. Profesorul era cunoscut in mediile militare preocupate de tehnici si tehnologii psihotronice. La catedra sa de fiziologie din cadrul Universitatii din Sankt-Petersburg, Vasiliev studiase cu succes sugestia la distanta si efectul zombi-woodoo.

Evident, fara consimtamantul subiectului vizat, asupra acestuia se declansau diferite tehnici de manipulare distala, dar mai ales de inducere prin unde electromagnetice a unor programe mentale. In momentul in care cercetarile profesorului au atins nivele interesante, KGB si GRU comanda cateva aparate de sugestie mentala. Cercetarile doctorului Victor Iniusin asupra indivizilor dotati psihic pentru imixtiuni psihotronice aduc URSS-ului un imens avantaj in anii ’60.


Cu ajutorul efectului Kirilian, Iniusin fotografia aurele subiectilor alegandu-i pe cei in a caror aura se gasea un strat mai mare de ioni. Astfel, in unitatile speciale ale KGB si GRU au fost inrolate persoane cu mari abilitati „paranormale”. Pactul de la Varsovia avea sa dezvolte aceste unitati de lupta din campul mental, mai ales cu sprijinul cehului Robert Pavlita, inginer care a creat un generator de unde electromagnetice de inalta frecventa denumit generator de energie bioplasmatica, folosit in transmisiile mentale la distante foarte mari.

Arsenalul psihotronic sovietic a fost experimentat intre anii 1975-1977 asupra ambasadei SUA de la Moscova. Efectele? Doi ambasadori si mai multi functionari diplomatici s-au imbolnavit si au murit de cancer. Sub conducerea generalului Oleg Kalughin, au fost executate manevre de natura psihotronica folosind frecvente sub 1000 de Mhz, care penetreaza structurile pana la organele interne afectand totodata si functionarea creierului.”


Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/04/anii-de-glorie-psihotronicii-sovietice.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Coreea de Nord: ”Donald Trump ne-a declarat război”. Răspunsul Casei Albe: ”E absurd”
George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!
Iluzia Banilor, Băncile și Rezerva Fracționară - bani creați din nimic pentru înrobirea oamenilor
O florăreasă din SUA riscă să-şi piardă munca de o viaţă, deoarece crede că libertatea de conştiinţă nu e de vânzare
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Noua Ordine Mondială: Agenda întunecată satanică, insidioasă din spatele globalismului și a ideologiei graniţelor deschise
Secretele Vaticanului: Jocuri de culise, documente ciudate și mistere neelucidate
Misterioasa civilizație din Tiahuanaco a trăit acum 14.000 ani
Edward Griffin - "Creatura din Insula Jekyll": Sistemul Federal de Rezerve al SUA
Jaroslaw Kaczynski: Polonia nu va ceda în faţa UE în disputa privind reforma justiţiei
Vestele Galbene protestează la Paris, chiar dacă militarii au voie să deschidă focul
Operaţiunea Northwoods: În cadrul acestei operaţiuni se sugera ca CIA şi alte servicii ale guvernului american să comită acte de terorism împotriva populaţiei şi a unor ţinte militare cu ajutorul unor avioane deturnate şi a unor atentate cu bombe, iar apoi să fie fabricate dovezi care să indice că făptaşii ar fi fost comuniştii cubanezi

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...