Aşa cum omul are o aură bioenergetică, tot astfel şi Pământul, datorită câmpului energetic subtil emanat de biosfera lui, are o „aură” proprie

Distribuie!by “Un aspect important este cel al acţiunii de purificare subtilă pe care aceste fiinţe, care aparţin lumilor superioare din planul astral, o realizează la nivelul unei ţări şi chiar la nivelul întregii planete. Sper că în mare parte eşti familiarizat deja cu aceste lucruri. În principiu, ele se referă […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un aspect important este cel al acţiunii de purificare subtilă pe care aceste fiinţe, care aparţin lumilor superioare din planul astral, o realizează la nivelul unei ţări şi chiar la nivelul întregii planete. Sper că în mare parte eşti familiarizat deja cu aceste lucruri. În principiu, ele se referă la unele realităţi de ordin subtil pe care ştiinţa modernă le respinge sau cel puţin le ignoră.

Aşa cum omul are o aură bioenergetică, tot astfel şi Pământul, datorită câmpului energetic subtil emanat de biosfera lui, are o „aură” proprie. Bineînţeles, spre deose-bire de aura unei fiinţe umane, aura planetei este gigantică. Totuşi, caracteristicile celor două aure, precum şi procesele energetice care se derulează la nivelul lor sunt principial identice.


De pildă, aura unui om poate să se impurifice gradat de la alimentaţia nesănătoasă a acestu¬ia, de la mediul impur şi grosier în care el trăieşte, dar cel mai mult şi mai profund ea se impurifică în urma acţi¬unilor pe care omul respectiv le săvârşeşte mai ales cu gândul. În ceea ce priveşte aura Pământului, condiţia ei depinde de natura acţiunilor fizice, mentale şi verbale ale fiinţelor care trăiesc pe suprafaţa planetei.

Pentru mine începea să fie simplu să concep şi să asimilez această informaţie, dar nu eram prea sigur că ea putea fi „digerată” şi de oamenii obişnuiţi.


 

Din păcate, pentru aceştia lucrurile stau aşa cum ai spus tu, a admis Repa Sundhi. Un om care nu este conştient şi nici avizat de propria lui aură subtilă, nu poate să creadă că planeta pe care el trăieşte este ea însăşi o „fiinţă” care are o aură gigantică. Însă pentru un clarvăzător experimentat acest lucru este foarte evident.

Cel care are acces liber şi neîngrădit la planul astral poate, de asemenea, în anumite condiţii, să perceapă aura actuală a planetei, care este foarte „încărcată”.
Ştiu că aura unei fiinţe poate să ofere foarte multe informaţii despre starea fizică şi psihică a acesteia, dar oare problema este valabilă şi în cazul destinului fiinţei respective? am întrebat eu. Adică aura noastră conţine informaţii despre karma pe care o avem?

Structura energetică a aurei este foarte complexă, însă esenţial este faptul că în ea poate fi regăsită practic orice informaţie despre acel om, care este mai mult sau mai puţin ascunsă sau codificată într-un mod specific. Prin urmare, „citirea” corectă a aurei poate să prevadă, de exemplu, natura unei boli care va apărea în viitor, gravitatea ei sau chiar moartea persoanei respective, dacă sunt sesizate anumite semne particulare.

De obicei, aceste „simptome” sunt rezultatul unor greşeli karmice grave din alte vieţi, care au fost transmise în viaţa prezentă şi au fost chiar accentuate în mod inconştient de acea per¬soană. Astfel de influenţe karmice care au o natură ener¬getică subtilă apar în aură precum nişte vârtejuri de culoare închisă, aproape neagră în cazurile foarte grave; ele se aseamănă cu o „pâlnie” profundă, care vine de la exterior către interior, spre conturul corporal. Într-un fel, pot fi asemănate ca formă şi structură cu un furuncul. Prezenţa lor în aură este însă de cele mai multe ori un semn fatidic pentru viaţa acelui om.

Cam la fel se prezintă situaţia şi în cazul aurei Pământului. Cele mai nocive elemente care au contribuit la impurificarea ei sunt viciile şi fărădelegile oamenilor, la care se adaugă tehnologia greşit orientată. Situaţia s-a acutizat şi datorită numărului foarte mare de fiinţe umane care trăiesc pe suprafaţa planetei, dar care acţionează în mod greşit şi înclină balanţa în partea negativă.
După o scurtă pauză pe care a făcut-o, timp în care eu analizam intens informaţiile primite, lama s-a simţit dator să îmi ofere alte explicaţii în acea direcţie.

— Aura este, de fapt, un cumul energetic subtil şi ea depinde de natura predominantă a energiilor care o com¬pun. Aici lucrurile sunt relativ simple: dacă acţionezi doar în sens benefic, atunci cumulezi în aură energii po¬zitive, a căror natură este benefică. O astfel de aură este strălucitoare, vie, activă, radiantă. Cei care se lasă însă pradă viciilor şi care perseverează în gândirea perversă şi negativă îşi impurifică în mod gradat aura cu energii malefice; acestea o fac să fie ternă, lipsită de strălucire, dominată de culori închise, cum ar fi verdele murdar, culoarea brun, roşu închis şi chiar zone de culoare gri închis şi negru.

Aceste particularităţi ale aurei sunt intim corelate cu trăsăturile destinului. Întrucât interacţiunea dintre fiinţele umane sau dintre acestea şi lucrurile sau fenomenele din jur este, în primul rând, o interacţiune energetică la nivelul subtil al aurelor, înseamnă că în virtutea unui principiu cunoscut, ceea ce se aseamănă, se atrage şi acest principiu este valabil pretutindeni în Creaţie.

De aceea, o fiinţă umană care este rea şi chiar satanică în comportamentul ei nu va putea face niciodată fapte bune. Din acelaşi motiv nu vei putea vedea aproape niciodată o bandă de răufăcători mergând la biserică şi căutând com¬pania preoţilor şi a sfinţilor pentru a se căi şi a-şi trans¬forma vieţile.

Acele fiinţe nenorocite vor acţiona în continuare în virtutea vibraţiilor energetice predominant rele pe care le au în aură şi se vor asocia cu persoane de aceeaşi natură, îndemnându-se unele pe altele la noi fărădelegi. Aşa după cum ţi-am spus, în felul acesta ele seamănă atunci seminţele unui destin amar pe care va trebui să-l trăiască în exact aceeaşi intensitate a pierderilor şi suferinţelor pe care le-au pricinuit altora.”[1]

SURSE

  1. Radu Cinamar – 12 zile o initiere secreta in taramul tainic al zeilor, editura Daksha.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Somatoidele – Puntea dintre planul fizic, suflet şi spirit
Fiecare dintre fenomenele cele mai remarcabile ale conştiinţei şi spiritului ar trebui să fie legate de domenii extra-ştiinţifice, cum ar fi cele ale psihologiei, misticismului şi spiritualităţii. Întregul Univers există, de fapt, printr-o inefabilă armonie
Evoluţia conştiinţei este scopul principal al fiinţei terestre. Atât evoluţia sufletului, cât şi cea a formelor fizice. Evoluţia spirituală, evoluţia conştiinţei în materie, este un proces prin care are loc revelarea gradată a spiritului în lumea fizică
Conspirația Fluorului - o substanță toxică care atacă glanda pineală, distruge oasele, sistemul nervos și provoacă malformații congenitale
Conform fizicii cuantice, lumea există datorită minţii noastre, a câmpului pe care-l generăm şi a conştiinţei noastre. Universul este un câmp de conştiinţă ce se experimentează pe sine ca realitate fizică. Lumea este o creaţie a conştiinţei, gândurile noastre modelează lumea
Credința vindecă și restructurează codul genetic al organismului
Experiențele împărtășite ale morții: dovada că există suflet și viață după moarte
La nivelul lobulului temporal drept al creierului uman se află receptorul şi totodată decodorul capacităţilor paranormale
Vindecarea poate fi învăţată
Gândurile sunt alcătuite din energie
Cum să aveți o relație mai puternică cu spiritualitatea. La ce ajută
Neurologul Dumitru Constantin Dulcan: "Gândul este cea mai puternică forță din univers"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro