Asasinarea lui John Kennedy are legătură cu planul său de a face publice informațiile despre OZN-uri și extratereștri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În timpul administraţiei Truman şi Eisenhower, subiectul a fost pus la secret, dar percepţia generală este că această măsură a avut cumva la bază o intenţie bună. într-un fel, era doar o problemă de amânare. Au considerat necesar să facă aceasta, pentru că un număr destul de mare de funcţionari ai celor două administraţii prezidenţiale erau deja la curent cu acest subiect şi chiar fuseseră implicaţi în desfăşurarea lui.

Probabil că Securitatea Naţională nu putea să permită acest lucru. Mai apoi însă, situaţia a început să se modifice, iar cei care aveau acces la acele informaţii strict secrete au fost treptat îndepărtaţi şi li s-a interzis accesul la ele. Eisenhower era foarte supărat că nu mai era ţinut la curent cu acest subiect; el văzuse deja fiinţele extraterestre, precum şi navele lor, dar treptat s-a simţit lăsat deoparte.


Kennedy a fost probabil ultimul dintre preşedinţii americani care a cunoscut o parte din acest mare secret. Într-o discuţie pe care a avut-o cu unul dintre înalţii ofiţeri ai armatei americane, în anul 1963, el a recunoscut că ştia despre realitatea navelor şi a civilizaţiilor extraterestre care interacţionează cu planeta noastră, dar a afirmat că nu are controlul asupra dosarului în totalitatea sa şi că nu înţelegea motivul acelei situaţii paradoxale.

Era preşedintele Statelor Unite ale Americii şi totodată Comandantul Şef al Forţelor Armate, dar cu toate acestea nu avea acces total la acel dosar şi nu ştia de ce. Este foarte posibil ca el să fi descoperit totuşi adevăratul motiv ceva mai târziu în acelaşi an, înainte de a fi asasinat şi să fi dorit să facă public acel teribil secret.


Imaginează-ţi ce-ar fi însemnat ca o lume întreagă să fi aflat de faptul că guvernele unor mari puteri au stabilit deja legături cu anumite civilizaţii extraterestre, că au fost hotărâte anumite acorduri de colaborare, dar că toate acestea au fost ţinute în cel mai strict secret de către un guvern ocult mondial, format doar din membri ai francmasoneriei, care doreşte să aibă controlul total al acestei operaţiuni şi să stăpânească în acest fel întreaga lume.

De altfel, Kennedy a fost cam singurul preşedinte american care nu a făcut parte din lojile masonice. În acest fel, asasinarea lui apare într-o cu totul altă lumină decât aceea împărtăşită opiniei publice.”[1]

“În clipul video de mai jos poate fi citită o sinteză a observaţiilor care atestă manipularea fără precedent în ceea ce priveşte Raportul despre asasinarea lui John Kennedy, la data de 22 noiembrie 1963. Faptele şi depoziţiile martorilor sunt atât de clare, încât în prezent asasinarea comandată a preşedintelui SUA, de către forţele oculte guvernamentale, nu mai este deja un secret aproape pentru nimeni.

kennedy ufo extraterestri ozn

Totuşi, se pare că „cireaşa de pe tort” a fost cererea lui Kennedy, adresata CIA şi NASA, de a i se prezenta toate rapoartele despre OZN-uri, despre prăbuşiri ale acestora, despre studiile efectuate asupra epavelor si ocupantilor lor etc, în vederea anunţului mondial pe care intenţiona să îl facă după aceea în legătură cu existenţa civilizaţiilor extraterestre. Solicitarea este prezentată în facsimil în clipul video.”[2]

Video

SURSE

  1. Radu Cinamar – “Misterul din Egipt – primul tunel”, editura Daksha.
  2. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/john-kennedy-si-documentul-secret-care-atesta-faptul-ca-asasinarea-lui-a-fost-in-legatura-cu-deconspirarea-legaturilor-dintre-pamanteni-si-anumite-civilizatii-extraterestre-a228
  3. Foto: Internet
  4. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...