Asasinarea masonului Roberto Calvi (“Bancherul lui Dumnezeu”) la ordinul lojii masonice Propaganda Due (P2)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata un caz destul de special, care prezinta modul in care francmasonii isi regleaza conturile, atat la figurat, dar mai ales la propriu. Este si cazul lui Roberto Calvi, nascut in 1920, in Italia, a fost un renumit bancher italian, numit si “Bancherul lui Dumnezeu”, deoarece a avut stranse legaturi cu Vaticanul, cu ajutorul caruia putea sa spele sume uriase de bani, fara a putea fi prins.

El a fost presedinte al Bancii Ambrosiano (de la ambrozie = sange menstrual), care a intrat in faliment in anul 1982. In 1978, Banca Centrala a Italiei a prezentat un raport cu privire la Banca Ambrosiano, prin care a constatat ca mai multe miliarde de lire au fost exportate ilegal. In 1981, Calvi a fost judecat si pentru ca avea legaturi cu masoneria, i s-a dat o pedeapsa de 4 ani cu suspendare si amendat cu 19,8 milioane de dolari pentru transferul a 27 milioane de dolari in afara tarii, incalcand astfel legile italiene. Familia acestuia sustinea ca el ar fi fost manipulat de altii si ca n-ar fi vinovat. Cine l-a pus sa intre in masonerie ?


La data de 5 iunie 1982, ii scrie Papei Ioan Paul al II-lea, o scrisoare in care il avertizeaza despre iminenta prabusire a bancii Ambrosiano, spunandu-i ca “va provoca o catastrofa de proportii inimaginabile din care Biserica va avea de suferit cel mai mult”. Biserica nu sufera, sa fim seriosi, atata timp cat vor exista naivi ce vor accepta sa o sustina. Banca Ambrosiano, s-a prabusit in iunie 1982 ca urmare a unei datorii de 1,5 miliarde de dolari. O mare parte din bani au fost deturnati prin intermediul Bancii Vaticanului numita si Institutul pentru Opere Religioase, care detinea 10 % actiuni din Banca Ambrosiano. In 1984, Banca Vaticanului a fost de acord sa plateasca 224 milioane de dolari, incercand sa “salveze” Banca Ambrosiano.

La 10 iunie 1982, Calvi, a disparut din apartamentul sau din Roma, fugind din tara cu un pasaport fals, sub numele de Gian Roberto Calvini. El a ras mustata si a fugit initial la Venetia. De acolo a luat un avion privat spre Londra. Avionul apartinea prietenului sau evreu, Hanz Kunz. La data de 18 iunie 1982, la ora 07:30, intr-o zi de vineri, a fost gasit trupul sau atarnand spanzurat de o schela aflata sub Podul Blackfriars, de la marginea districtului financiar al Londrei, o importanta zona a Iluminatilor.


Caramizi in buzunare si picioarele inconvoiate – semn masonic de avertisment pentru alti “frati” !

Oamenii legi au fost socati atunci cand au gasit in buzunarele sale numai caramizi, dar si picioarele care se aflau asezate intr-o forma inconvoiata. Calvi a fost membru al celebrei si puternicei loji masonice P2 (Propaganda Due). Nu degeaba masonilor din aceasta puternica loja li s-au dat denumirea de “Fratii Negri” sau “Calugarii Negri”. Acest lucru reprezinta un mesaj important transmis intre frati pentru a vedea ce se intampla daca se incalca juramintele lor, nu degeaba s-a ales podul care are denumirea “Blackfriars” (Calugarii Negri).

Moartea sa a reprezentant multe anchete care inca exista si astazi. Prima data masonii din Marea Britanie, au dat vertdictul destul de rapid in iulie 1982 sugerand ca este o “sinucidere”. Familia lui Calvi spunea ca nu crede in aceasta ancheta. In cea de-a doua ancheta, tot in iulie 1983, anchetatorii au recunoscut fatis ca nu pot determina cauza mortii, asta desi cu un an in urma dadusera in verdict transant. In urma exhumarii sale, care a avut loc in decembrie 1998, un raport medicol-legal, independent, a fost publicat in octombrie 2002, prin care s-a concluzionat ca a fost ucis si nu a fost vorba de sinucidere. I s-au gasit leziuni la gat, dar cel mai important, medicii legisti, au demonstrat ca el nu a atins acele caramizi, spunand direct ca i s-au bagat in buzunare, aruncand astfel in aer, toate minciunile si incercarile de musamalizare a tuturor agentiilor, care se ocupa de astfel de lucruri, in astfel de situatii.

S-a mai explicat ca el nu s-ar fi putut sinucide, deoarece nu s-au gasit urme de rugina pe pantofii sai, schela pe care ar fi trebuit sa urce, era degradata de rugina, dar mai important, nivelul Tamisei era scazut, in acel moment al asasinarii sale. Ca urmare a acestor argumente venite, politia din Londra, respectiv masonii care o conduc, n-au mai avut incotro si au trebuit sa redeschida dosarul, in septembrie 2003, deoarece venisera noi probe concludente.

Un mafiot recunoaste ca s-a planuit asasinarea sa !

In 1991, un mafiot italian, Francesco Marino Mannoia, devenit apoi informator, a spus ca Roberto Calvi a fost asasinat pentru a ca pierdut fondurile mafiei italiei cand s-a prabusit Banca Ambrosiano. Dupa spusele lui Mannoia, criminalul a fost Francesco Di Carlo, un mafiot care traia in Londra la momentul respectiv. Ordinul de a-l ucide pe Calvi a venit de la sefii mafiei italiene, de la acea vreme, care erau nimeni altii decat masonii, din loja P2, Giuseppe Calo si Licio Gelli. Cand Di Calo a devenit informator in iuniue 1996, a negat ca ar fi fost criminalul, dar a recunoscut ca a fost abordat de catre Calo pentru a facea o astfel de “treaba”. Di Carlo a spus ca adevaratii criminali au fost Vincenzo Casillo si Sergio Vaccari, din Napoli, masoni ai P2, care au fost si ucisi.

In iulie 2003, procurorii italieni au concluzionat ca mafia italiana a fost cea care l-a asasinat pentru a se asigura ca, Calvi, nu va face dezvaluiri despre loja masonica P2 si alti reprezentati ai masoneriei.

Maestrul Mason al Lojii Propaganda Due pus sub urmarire !

Nu prea i-a cazut bine Maestrului Mason de grad 33, Licio Gelli, care conducea Propaganda Due, atunci cand a primit o notificare din care afla ca a fost pus in mod oficial sub urmarire pentru planuirea asasinarii lui Calvi. Alti mafioti masoni ca Giuseppe Calo, Ernesto Diotallevi, Flavio Carboni si Manuela Kleinszing, au fost deja pusi sub acuzarea de crima. Potrivit rechizitorului, acestia au planuit pana in cele mai mici detalii asasinarea lui Calvi.

La data de 5 octombrie 2005, procesul acestor persoane acuzate de uciderea lui Calvi a inceput la Roma. Inculpatii au fost Giuseppe Calo, Flavio Carboni, Manuela Kleinszig, Ernesto Diotallevi si fostul sofer si bodyguard al lui Calvi, Silvano Vittor. Procesul a inceput sa fie tergiversat la data de 6 iunie 2007, cand Mario Lucio d’Andria, judecatorul-mason, care trebuia sa ia cea mai buna decizia, a sugerat ca “nu sint suficiente probe”. Verdictul a fost o surpriza pentru multi care au asistat.

La data de 7 mai 2010, Curtea de Apel l-a achitat pe Calo, Carboni, Diotallevi. Procurorul, Luca Tescaroli, a comentat dupa verdict dat tot de un judecator mason: “Calvi a fost ucis pentru a doua oara”. La data de 18 noiembrie 2011, Curtea de Casatie si Justitie, si-a facut rolul masonic si anume a casat dosarul achitand persoanele vinovate si uite asa, masonii au dat inca o lovitura teribila prin intermediul mafiei uriase italiene a P2.

La data de 12 mai 2012, ziarul The Guardian[1] publica un articol despre implicarea mafiei in asasinarea lui Calvi. Di Calvi sugera atunci ca mafia italiana era cea care il dorea mort pe Calvi. Di Calvi declara urmatoarele:

“Nu am fost cel care l-a spanzurat pe Calvi. Intr-o zi voi scrie povestea completa, dar criminalii adevarati, nu vor fi adusi in fata justitiei, deoarece acestea sint protejate de statul italian si de catre membri lojii masonice P2. Au putere masiva. Ei reprezinta un amestec de politicieni, presedinti de banci, generali militari, VIP-uri s.a.m.d. Acesta este un caz care continua sa se deschida si sa se inchida din nou si din nou, dar niciodata nu va fi rezolvat.”[1]

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa “Morală şi Dogmă”, scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[8]

Sensuri si… iar sensuri

Până şi masonii din gradele 32 şi 33 sunt induşi în eroare dacă nu fac parte din descendenţi. Jim Shaw afirmă că simbolurile sunt interpretate diferit chiar de către masoni, existând astfel două sensuri ale acestora: cel exoteric pentru iniţiaţii inferiori, şi cel ezoteric pentru cei superiori. Dar există şi un al treilea, adevărul, rezervat doar elitei de iniţiaţi descendenţi şi celor care trec dincolo de nivelurile oficiale ale societăţilor secrete – cei din gradele neoficiale ale Iluminaţilor. Shaw afirmă că masoneria adoră natura, Soarele şi Luna, prin simbolul falusului. El spune că falusul reprezintă Soarele în uniune sexuală cu Pământul feminin, pentru a aduce o noua viaţă.

La un anumit nivel este adevărat, dar mult prea puţin. Să luăm ca exemplu simbolul masonic, pătratul şi compasul (Figura 29). Acestea sunt aşezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est în Templele Masonice, direcţia răsăritului. Shaw mărturiseşte că masonilor de grad inferior li se spune că pătratul trebuie să le reamintească să fie cinstiţi în relaţiile cu toţi oamenii (scuză-mă că râd). Iar compasul este pentru a învăţa să-şi „circumscrie” pasiunile şi să-şi controleze dorinţele. Poate că francmasonul pedofil si criminal in serie George Bush a lipsit de la acea întrunire.

Shaw mărturiseşte că „adevăratul” înţeles le este revelat abia mai târziu, şi anume că falusul masculin al Soarelui impregnează Pământul feminin, simbolizat ca pătrat.8 Din nou acest lucru este adevărat d4oar la un anumit nivel, dar la cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor compasul şi pătratul reprezintă impregnarea care perpetuează descendenţii. Simbolul V şi A al Reginei Victoria şi al prinţului german Albert, ambii descendenţi reptilieni, ca şi litera G din sigla francmasonilor, reprezintă acelaşi lucru.

Toate aceste simboluri şi coduri ale societăţilor secrete au un sens pentru iniţiaţii de grade inferioare, unul pentru cei de grade superioare şi altul pentru cei care ajung pe cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor (adevărata interpretare). In „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare. De fapt, recunoaşte Jim Shaw, nici la nivelul gradului 33 nu afli nimic valoros.

Adevăratele chestiuni există deasupra nivelurilor oficiale, şi doar câţiva masoni ajung acolo. Francmasoneria este o hazna de înşelătorie şi ipocrizie, iar jurămintele făcute către societăţile secrete şi către „fraţii” iniţiaţi întrec cu mult orice jurământ făcut vreodată ţării sau poporului ca preşedinte, prim-ministru, membru al Congresului sau Parlamentului, poliţist sau judecător. Jim Shaw scrie:

„Masonul jură să păstreze secretele altui mason pentru a-1 proteja, chiar dacă aceasta implică ascunderea dovezilor unui delict. în unele grade trădarea şi crima sunt exceptate. Dar în gradele superioare nu sunt excepţii de la această promisiune de tăinuire a adevărului. Obligaţiile, dacă e să dăm crezare învăţăturilor masonice, pot cere unui mason să depună mărturie falsă, sperjur sau (în cazul unui judecător) să dea un verdict greşit pentru a proteja un frate mason.”[9]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica.

Ritualurile profund sataniste din cadrul masoneriei de la prima intiere pana la ultima!
Juramantul masonic pe care un initiat il depune in fata “fratilor” prin care isi da acordul sa fie torturat si ucis, daca cumva va revela secretele fratiei lor.

O sinistra initiere masonica !

Juramantul francmasonic !

“Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, sa nu divulg niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor.

Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea, nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun pe altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vre-un fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau ce mi se va descoperi in viitor. Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:
– sa mi se arda buzele cu fier inrosit;
– sa mi se taie o mana;
– sa mi se smulga limba din gura;
– sa mi se reteze gatul;
– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars iar cenusa aruncata in vant.”[10]

Un monstru oribil îşi ţese plasa în jurul PământuluiOricât s-a strădui masonii să dezmintă sau să ascundă teribilul adevăr dezvăluit de la cel mai înalt nivel al francmasoneriei de Albert Pike, simbolurile, ritualurile şi efectele acţiunilor lor îi trădează. În mod cert cea mai mare parte a masonilor sunt doar o masă de manevră pentru cei aflaţi la nivelele înalte care cunosc natura fiinţei pe care o slujesc şi în mod deliberat îi atrag şi pe alţii în această imensă înşelăciune. Acesta este, evident, satanism.De-abia la nivelul gradului 13 din ritul scoţian, numit Arca Regală masonii primesc dovada explicită că venerează un demon, un monstru oribil. La acest grad li se revelează numele şi înfăţişarea Marelui Arhitect. Iată ce a descoperit Iuri Lina: „Realitatea din spatele scenei se arată a fi complet diferită pe măsură ce urci în grad. În ţările creştine francmasoneria este zugrăvită într-o haină creştină, în ţările islamice într-una musulmană, etc. În realitate ordinul venerează o altă fiinţă, pe Marele Arhitect al Universului, numit Jahbulon (un reptilian) a cărui natură seamănă foarte mult cu cea a lui Lucifer. Doar după ce ajunge la gradele înalte, francmasonul este informat că Marele Arhitect al Universului este numit Jahbulon. La gradul Royal Arch este revelată înfăţişarea lui. El are corp de păianjen şi trei capete, unul de pisică, al doilea de broască şi al treilea de om.” (4)Cercetătorul englez Stephen Knight a realizat un interviu cu 57 de francmasoni care trecuseră de gradul 13. Aceştia au răspuns fără probleme la toate întrebările până când s-a ajuns la subiectul Jahbulon şi au fost întrebaţi „Şi cu Jahbulon cum e?” „În acel moment, relatează autorul, situaţia a devenit tensionată, au încercat să schimbe subiectul, nu au vrut să mai continue interviul sau au spus minciuni jenante.” (5)E de înţeles deci de ce francmasonii evită să vorbească despre acest subiect. Ei venerează un demon îngrozitor, a cărui reprezentare este o cumplită pervertire a Treimii divine. Acest păianjen cu trei capete îşi întinde plasa peste întreaga planetă pentru a prinde în capcana sa cât mai multe suflete. De aceea deasupra uneia din cele două coloane care stau la intrarea în orice templu masonic se află un glob pământesc prins într-o plasă. Acelaşi simbol apare şi pe steagurile unor organizaţii mondiale de origine masonică ca o expresie a capcanei masonice planetare actuale.Demoni pe frontispiciul masoneriei britanice

Simboluri sataniste apar pe clădirile cele mai importante ale masoneriei. Sediul central al Marii Loji Unite a Angliei din Londra, numit Masonic Hall, leagănul francmasoneriei mondiale moderne poartă chiar deasupra intrării o emblemă masonică (foto) pe care a răspândit-o apoi în întreaga lume. Aceeaşi emblemă serveşte drept firmă şi pentru un restaurant (foto) din apropiere destinat masonilor. Pe aceasta din urmă se vede şi mai clar că fiinţele care ţin scutul din mijloc au aripi de înger şi copite în loc de picioare, ca şi cum ar fi demoni.

Sub aceşti îngeri cu copite, adică îngeri decăzuţi se află următoarea inscripţie definitorie pentru doctrina francmasonică: „Audi, Vide, Tace” adică „Auzi, Vezi şi Taci” sau mai precis păstrează secretul indiferent de ceea ce vezi şi auzi în interiorul francmasoneriei. Acest motto este o formă prescurtată a unui proverb latin “Audi, vide, tace, si vis vivere (remanere) in pace” – „auzi, vezi şi taci dacă vrei să trăieşti/să fi lăsat în pace”. Semnificativ, putem spune şi perfect ilustrat de faptul că toţi cei care nu tac cu privire la adevărata natură a masoneriei nu sunt lăsaţi să trăiască în pace.

A fost nevoie ca francmasoneria să îşi creeze în jur această veritabilă conspiraţie a tăcerii tocmai din cauza naturii sale satanice, pentru a-şi ascunde oribilul secret. Dacă ar fi doar o organizaţie de caritate şi întrajutorare aşa cum vrea să pară, ar mai fost necesare jurămintele teribile pe care le impune membrilor săi pentru ca aceştia să păstreze tăcerea? „Jur că nu voi revela niciodată secretul francmasonilor decât unui frate de lojă şi în prezenţa venerabilului mare maestru. În caz de abatere mă supun la următoarea pedeapsă: limba mea să fie smulsă, inima mea străpunsă, iar corpul meu zdobit şi transformat în cenuşă pentru a fi aruncată în vânt”… aşa sună unul din jurămintele depus de un mason.

Asemenea „jurăminte” pot aparţine numai unei organizaţii diabolice. Iar faptul că ele nu sunt doar o figură de stil este demonstrat din plin de moartea în condiţii suspecte a unor persoane care au trădat francmasoneria. (6)

Mai sunt multe lucruri de spus pe marginea acestui subiect, întrucât toate simbolurile şi ritualurile masonice sunt puternic încărcate de această semnificaţie satanică.

Care este natura acestei lumini putem vedea în ilustraţiile masonice alăturate în care este prezentat într-o formă simbolică ritualul de iniţiere în primul grad. În partea de sus a ambelor desene se află Soarele şi Luna, însă nu Soarele – care a fost dintotdeauna asociat cu Dumnezeu Tatăl luminează loja ci o altă lumină, cea a unei stele. Steaua care răsare strălucitoare şi marchează începerea unei noi ere, Noua Ordine Mondială este un simbol central în masonerie. Această stea strălucitoare este Luceafărul de dimineaţă, numit aşa de astronomii din vechime tocmai pentru este ultima stea care rămâne pe cer dimineaţa concurând lumina Soarelui, exact aşa cum Lucifer, numit şi „fiul dimineţii” se consideră egalul lui Dumnezeu.

Vedem deci cum încă de la primii paşi în masonerie totul se învârte în jurul unor concepte şi doctrine luciferico-satanice. Ceea ce uită însă francmasonii şi cei care îi conduc este că în cele din urmă lumina Soarelui devine atât de puternică încât oricât de strălucitor ar fi putut părea la un moment dat Luceafărul, în cele din urmă acesta dispare cu totul. Puterea sa nu este decât una trecătoare, iar lumina care îl face să strălucească nu este decât o palidă reflectare a luminii Soarelui. La fel se va petrece şi cu francmasoneria, care a reuşit temporar să îşi ţeasă plasa în jurul acestei planete, dar care după cum se exprima un bine cunoscut autor de dezvăluiri (4) „poartă în ea sămânţa propriei autodistrugeri” prin chiar venerarea unei fiinţe care se opune ordinii divine.“

Mai multe despre ritualurile lor macabre puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/ritualurile-malefice-ale-organizatiei-masonice-care-se-desfasoara-in-cadrul-lojilor.

Mai multe informatii puteti studia si despre Organizatia Masonica “Skull and Bones” (n.tr. “Craniu si Oase”) din cadrul Universitatii americane Yale, unde ritualurile de initiere au la baza schelete si ritualuri ce tin de domeniul sacrificiilor umane -> http://www.fara-secrete.ro/organizatia-masonica-skull-and-bones-craniu-si-oase-cei-care-beau-sange-si-consuma-carne-de-om-practicand-sacrificii-umane-in-anumite-zile-speciale.

SURSE

1. http://www.theguardian.com/uk/2012/may/12/roberto-calvi-blackfriars-bridge-mafia

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...