Asasinate comise de CIA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“La scurt timp după scandalul Watergate, Senatul SUA a declanşat o amplă investigaţie asupra serviciilor secrete, în încercarea de a reface încrederea populaţiei americane în guvern, care scăzuse dramatic. Ceea ce a scos la iveală această anchetă a avut tocmai efectul opus celui scontat: opinia publică a fost şocată de noile dezvăluiri.

Americanii au aflat că CIA şi FBI au orchestrat loviturile de stat care au dus la înlăturarea preşedintelui din Chile, Salvador Allende şi a prim ministrului iranian Mohammad Mosaddegh. Mai mult, agenţiile au fost implicate în asasinarea unor lideri şi revoluţionari din America Centrală şi de Sud.


Tot atunci au fost dezvăluite şi principalele tehnici de asasinare folosite de CIA: accidentele de maşină provocate de agenţi, îmbolnăvirile de cancer, sinuciderile înscenate, accidentele nautice sau de schi provocate, atacurile de cord declanşate de la distanţă cu ajutorul unor arme indetectabile şi împuşcarea.

Faptul că toate aceste teorii ale conspiraţiei, ridiculizate mult timp, s-au dovedit apoi a fi cutremurătoare adevăruri, îi face pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva chiar şi cele mai cumplite şi aproape de necrezut teorii ale conspiraţiei din acest moment nu ar putea fi totuşi perfect adevărate.


În urmă cu ani de zile, ideea că planeta este condusă din umbră de clica malefică a francmasoneriei, care încearcă să ucidă cea mai mare parte a populaţiei lumii chiar sub ochii noştri naivi, prin tot felul de strategii sinistre, părea a fi un scenariu incredibil.

Cu timpul, însă, tot mai multe adevăruri au ieşit la iveală, dovedind rând pe rând uciderea oamenilor prin chemtrails-uri, prin criminalele industrii farmaceutică şi alimentară, prin războaie provocate şi multe altele, precum şi încercarea de a subjuga şi controla fiinţele umane prin tehnologii HAARP, prin industria de muzică şi film şi prin mass media aservite intereselor acestei clici de criminali atroce.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8410
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Sub pretextul “prevenirii răspânidirii știrilor false”, Facebook instaurează cenzura!

Descoperire uimitoare! Iată ce organ al corpului este implicat, alături de creier în influenţarea realităţii

Leon Dănăilă acuzat de “discriminare” de către komisarii neomarxiști ai corectitudinii politice

SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. Aflați cum îi sprijină SUA pe teroriștii ISIS!

Vindecarea totală a orbirii. Noua tehnologie care revoluționează medicina

Închide