Asasinii economici provoaca proteste in Venezuela! Hugo Chavez a fost singurul care a invins lovitura de stat din anul 2002! Iluminati doresc din nou "democratizarea capitalista" a Venezuelei!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asasinii economici in anul 2014 au inceput o uriasa campanie de a distruge toate guvernele unde se mai apara nationalismul. Tocmai ce a fost demis Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, asta pentru ca a refuzat sa se asocieze cu Uniunea Europeana. Deci pur si simplu a fost o pedeapsa.

Pentru cei care vreti sa cumparati cartea lui John Perkins – „Confesiunile unui asasin economic” accesati acest link -> http://profitshare.ro/l/533473


Despre ce s-a intamplat in Ucraina, am scris mai mult aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-din-uniunea-fascista-europeana-provoaca-proteste-in-ucraina-dupa-ce-ucraina-a-refuzat-sa-adere-la-ue/ dar si aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-agent-cia-a-fost-capturat-in-timp-ce-se-implica-in-protestele-din-ucraina.

Citez din presa „democratica” oficiala, minciuna OFICIALA, chiar daca vorbim de antena3.ro detinuta de securistul-varan Felix:


„Capitala venezueleană Caracas urmează să fie sâmbătă scena unei duble mobilizări, opoziţia lansând un apel la manifestaţii împotriva intimidărilor unor grupări armate neidentificate, iar puterea convocând, ca răspuns, un marş de susţinere al „femeilor chaviste”, relatează AFP, conform Mediafax.

În paralel, preşedintele Nicolas Maduro i-a propus vineri omologului său american Barack Obama discuţii directe. „Îndemn la dialog cu dumneavostră, preşedinte Obama”, a spus el.
„Acceptaţi această provocare şi vom începe un dialog la nivel înalt, vom pune adevărul pe masă”, a spus el în faţa presei străine, declarându-se pregătit să numească un nou ambasador în Statele Unite. Guvernul venezuelean acuză în mod frecvent Washingtonul că ar complota cu opoziţia pentru a-l îndepărta de la putere.
Venezuela se confruntă de 15 zile cu un val de contestare din partea studenţilor, iniţiat în provincie şi susţinut de către opoziţia faţă de preşedintele Maduro, vizând insecuritatea şi traiul scump.
Manifestanţii au anunţat cel puţin opt morţi şi aproape 140 de răniţi, iar aproximativ 100 de persoane au fost arestate, potrivit unui nou bilanţ oficial, comunicat vineri.
Secretarul de Stat american John Kerry a criticat joi utilizarea „inacceptabilă” a forţei, în Venezuela, împotriva manifestanţilor, subliniind că „nu aşa se conduc democraţiile”.
„Soluţia la problemele din Venezuela va fi găsită doar prin dialog cu toţi venezuelenii, prin angajarea într-un schimb de opinii într-o atmosferă de respect reciproc”, a declarat el, îndemnând Caracasul să elibereze membrii opoziţiei încarceraţi.
În statul Tachira (vest), „trec grupuri motociclişti deschid focul” asupra locuitorilor care protestau faţă de Guvern, a denunţat Gaby Arellano, o reprezentantă a studenţilor de la Universitatea din Anzi.
La San Cristobal, capitala statului Tachira, centrul mişcării de contestare, care a izbucnit la 4 februarie, magazinele sunt închise de mai multe zile.
Oraşul, plasat sub o puternică supraveghere militară, era calm vineri, a constatat un jurnalist AFP.
Nicolas Maduro se confruntă cu cel mai important val de contestare de când a fost ales la limită, în aprilie, în urma decesului mentorului său Hugo Chavez.

Statul Tachira, care se învecinează cu Columbia, este una dintre zonele cele mai afectate de tulburări, iar Guvernul, care califică evenimentele în desfăşurare drept o lovitură de stat, a mobilizat în regiune un batalion de paraşutişti, argumentând decizia prin prezenţa unor „paramilitari columbieni”.”[1]

Acum marii corporatisti ai „democratiei” capitalisto-evreiesti au pus din nou ochii pe Venezuela si mai ales pe potentialul ei. Trebuie sa va amintesc ca in anul 2002, Hugo Chavez a fost pe cale sa fie „asasinat” economic de catre marii „democrati” ai SUA, ce controleaza FMI si Banca Mondiala. John Perkins, fost asasin economic in cadrul FMI, descrie in cartea sa „Confesiunile unui asasin economic”[2], cum Hugo Chavez l-a refuzat, iar in urma refuzului sau au venit „sacalii”, care au rol, fie de a asasinat, fie de a rasturna guvernul, asa cum se intampla in Ucraina. Practic, inteligenta lui Hugo Chavez a avut succes in a infrange revolta.

John Perkins mai spune ca este simplu sa provoci o revolta, atunci cand platesti cateva mii de oameni sa iasa in strada pentru a se revolta, pentru a striga ca Chavez nu este popular, aduci apoi televiziunea, aduci si presa straina sa para cum TOATA TARA A IESIT IN STRADA, iar apoi lucrurile incep sa degenereze.

Urmariti documentarul Zeitgeist Addendum de mai jos, sa vedeti cum explica John Perkins cate tari au distrus asasinii economic si cati presedinti au fost asasinati dupa ce au refuzat sa se lase cumparati de FMI sau Banca Mondiala

SURSE

1. http://www.antena3.ro/externe/venezuela-se-pregateste-pentru-o-noua-runda-de-proteste-244754.html

2. John Perkins, fost asasin economic in cadrul FMI, in cartea sa „Confesiunile unui asasin economic”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...