Asediul de la Waco (1993) – o operatiune „Steag Fals” – FBI a dat foc Complexului „Mount Carmel”, ucigand 80 de oameni din secta davidienilor

Distribuie!

Pe 19 aprilie 1993, întreaga lume privea îngrozită cum focul mistuia Centrul Mount Carmel din Waco, Texas, lăsând în urmă doar cenuşă fumegândă şi resturi umane carbonizate. 80 de oameni au ars de vii, printre care şi 25 de copii. Au fost doar nouă supravieţuitori. Morţii erau membri ai unei secte religioase, davidienii, care se baricadaseră în complexul Mount Carmel pentru a se opune FBI-ului.

 

Deşi desfăşurate în vizorul mass-mediei mondiale, evenimentele au rămas învăluite în mister. Gafele şi muşamalizările FBI-ului au dat naştere la mii de „teorii ale conspiraţiei” despre ce s-a întâmplat cu adevărat în interiorul complexului şi cine s-a făcut vinovat de moartea celor 80 de oameni. Acum, cu ajutorul accesului exclusiv la noi şi şocante dovezi, dezvăluim adevărata poveste care a ţinut lumea în tensiune timp de 51 de zile în primăvara anului 1993.


waco-siege

In continuare de pe site-ul de stiri news.com.au[1] aflam ca in dimineata zilei de 19 aprilie 1993, FBI-ul se pregatea sa intervina in forta datorita negocierilor care ar fi esuat cu privire la eliberarea ostatecilor detinuti de catre secta Davidienilor.

Membrii FBI nu numai ca au incalcat regulile cu privire la protectia ostatecilor si de a nu interveni in forta, ci ei insisi au inceput sa arunce chiar cu grenade de razboi in acel complex. Mai mult decat atat dupa cum o sa vedeti FBI-ul, in cele din urma, a dat foc uriasei cladiri unde se aflau cei din secta crestina a davidienilor.


Secta davidienilor era condusa de catre un om pe nume David Koresh, cel care manipulat si controlat mental fiind de agentiile guvernamentale, a ajuns sa interpreteze, ca destui iudeo-crestini, acel pasaj din Noul Testament al Bibliei, numit „Apocalipsa dupa Ioan”, desi culmea termenul de „apocalipsa” provine din grecescul „apocalipso” care inseamna „revelatie” si nu distrugere, asa cum credea acest personaj, care era instabil psihic.

Secta Davidienilor!

Davidienii sunt o ramura unei alte secte mai mari putin decat ei si anume Biserica Adventista de ziua a saptea. Adeptii Bisericii Adventiste sustin ca, corpul este templul unde locuieste Duhul Sfant, astfel incat acestia aveau si au si astazi obiceiuri de a manca si de a bea foarte stricte.

Ei credeau ca batalia finala dintre bine si rau este foarte aproape si poate avea loc in orice moment. Acestia mai sustin ca doar putini oameni vor fi mantuiti cand se va intoarce Isus Cristos. Acestia dand conotatie ad-literam unor texte simbolice biblice si luand ad-literam personajele de acolo, care conform lexiconurilor de istorie universala nu au existat.

Victor T. Houteff, un predicator manipulator important al acestei secte sustinea ca „apocalipsa se apropie” si ca el a fost ales de Dumnezeu (Iehova) sa curete biserica de sufletele necurate. Mai bine si-ar fi facut o consulatie psihiatrica!

In 1935, el a cumparat teren in Waco, dupa care a ales numele „Biserica Davidienilor de ziua a saptea” fiind inspirat de Biserica Adventista de ziua a saptea. Dupa moartea acestuia in 1955, sotia sa a preluat conducerea acestei secte. Aceasta a continuat delirantul mistic spunand ca, data exacta a sfarsitului lumii va avea loc in 1959, iar multe persoane s-au speriat si s-au convertit imediat la credinta Davidiana.

Fostul presedinte american Bil Clinton implicat!

Dick Morris, spunea la data de 20 aprilie 2010, ca Bil Clinton este implicat in tragedia de la Waco ca si tragedia din Oklahoma. De pe site-ul canadafreepress.com[2] aflam ca Bil Clinton a fost la un pas de „nebunie” cand chiar a vrut sa spuna ce s-a intamplat la Waco, dar apoi s-a oprit. Probabil ca cineva l-a convins sa n-o faca!

FBI-ul a dat foc cladirii unde se aflau 80 de persoane care au ars de vii!

Atunci, multa lume era manipulata de presa spunand ca, insasi davidienii si-ar fi dat toti foc. Nici pe departe, cei care au dat foc acelei cladiri au fost cei din FBI, care i-au si lasat sa arda acolo. FBI-ul chiar a incercat sa convinga opinia publica ca acesti membri ai sectei ar fi planuit sa se sinucida in masa, lucru care a starnit multe semne de intrebare cu privire la declaratiile celor de la FBI.

Purtatorii de cuvant ai FBI-ului, au negat sub juramant faptul ca la Waco s-ar fi folosit dispozitive pirotehnice. Liderii FBI au trebuit sa recunoasca ca s-au folosit astfel de dispozitive pirotehnice in interventie, asta dupa ce au fost descoperite in daramaturi resturi de la astfel de grenade cu gaz.

Pompierii opriti sa nu stinga focul!

Lucrul care este cel mai socant pentru opinia publica, ma refer aici, la cei din SUA, care au inceput sa afle adevarul, este ca pompierii, imediat dupa aprinderea focului, au dorit sa intervina pentru a stinge incendiul, dar acestia au fost opriti de catre agentii FBI si li s-a spus sa nu se implice in actiune.

David Koresh, conform serendipity.li[3], conducatorul acestei secte, chiar dorea sa se predea si sa dea drumul tuturor oamenilor din secta sa, insa nu a mai fost lasat s-o faca. De fapt, nu s-a dorit niciodata sa se intample asta, pentru ca cei din FBI si BATF (Biroul american de Alcool, Tutun si arme de foc) aveau alte planuri satanice.

Ca tot spuneam in titlul articolul despre Moloch. Iata, de pilda, cum este descris zeul reptilian, Moloh de catre poetul John Milton in “Paradisul Pierdut”:

“Moloh, cumplitul rege, pătat de sânge
Rezultat din sacrificii umane şi de lacrimile părinţilor.
Ţipetele copiilor trecuţi prin foc, în onoarea idolului lor hidos,
Au rămas neauzite
Din cauza bătăilor în tobe şi a zgomotelor”[4]

Este un exemplu de satanism ancestral, ce nu este nici de acum o suta de ani, nici de doua sute de ani, ci din vechime, din perioada sumero-babiloniana. Mulţi sceptici se întreabă cum pot fi acoperite toate aceste abuzuri şi crime comise de satanişti. Ei ar trebui să ţină cont mai întâi de toate de felul oamenilor implicaţi în aceste acte.

Va invit sa vedeti documentarul bine realizat de peste doua ore numit „Waco: regulile aranjamentului” in care se arata clar cum FBI si BATF au dat foc cladirii si au lasat 80 de persoane sa moara acolo, printre care si 25 de copii!


David Berkowitz, criminalul în serie din New York cunoscut sub porecla de Fiul lui Sam, a mărturisit că a făcut parte dintr-un grup de satanişti care a orchestrat toate crimele sale. Într-o scrisoare adresată unui preot, Berkowitz spune:

„… acest grup practica un amestec de tehnici satanice, inclusiv învăţăturile lui Aleister Crowley şi Eliphas Levy [un alt satanist notoriu]. Era un grup orientat în întregime către vărsarea de sânge… Doctrinele sale sunt un amestec alcătuit din religia druidică antică, învăţăturile ordinului Golden Dawn, magie neagră şi o sumedenie de alte practici ilegale şi neortodoxe…
Sataniştii sunt oameni neobişnuiţi.

Ei nu sunt nişte ţărani ignoranţi sau analfabeţi. Din rândul lor fac parte medici, avocaţi, oameni de afaceri şi, în general, cetăţeni foarte respectabili… Nu sunt în nici un caz un grup de oameni neglijenţi, capabili să facă greşeli. Sunt extrem de ascunşi şi îi leagă dorinţa comună de a face rău. Aleister Crowley a fost cel care a spus: ‚Doresc să comit blasfemii, crime, violuri, revoluţii, tot ce este mai rău pe lume”.[5]

Scrisă în anul 1929 cartea “Teoria si practica magiei”, explică motivele care justifică moartea rituală şi de ce băieţii foarte mici sunt victimele ideale:

„Magicienii din antichitate credeau că orice fiinţă vie reprezintă un depozit de energie, care depinde cantitativ de mărimea şi starea de sănătate a animalului, iar calitativ de mentalul şi de caracterul său moral. Atunci când animalul moare, energia sa este eliberată brusc. Cel care doreşte să facă o lucrare spirituală de bună calitate trebuie să îşi aleagă victima cu cea mai mare atenţie, astfel încât să obţină forţa cea mai pură şi mai puternică. Victima cea mai perfectă cu putinţă este un copil de sex masculin, absolut inocent şi înzestrat cu o inteligenţă nativă cât mai mare”[6]

David Icke spune:

“Am vorbit cu alţi oameni care ştiu ce se petrece în realitate şi trebuie să spun că povestea Insulei Wight este oribilă, fără ca mass-media locală să dorească să ştie cum stau lucrurile, încă o dată, Ted Heath, fostul prim-ministru care a adus Marea Britanieîn Comunitatea Europeană, se află printre cei numiţi de victimele care au fost abuzate pe această insulă. Heath a fost identificat de foarte mulţi oameni abuzaţi şi torturaţi de el pe când erau copii. în cartea Secretul Suprem l-am demascat ca satanist, torţionar şi sacrificator de copii. Mai multe surse mi-au relatat că Heath este oaspete obişnuit la singuraticul hotel Priory Bay din estul insulei şi că tot acolo vine adesea şi fostul ministru Peter Mandelson, deşi nu am putut confirma acest fapt până în momentul publicării acestei cărţi.

Mandelson este cunoscut confraţilor parlamentari ca „Prinţul întunericului” şi a fost silit să demisioneze din funcţia guvernamentală în urma unui abuz de putere. El a avut un rol important pentru Iluminaţi în guvernul laburist al lui Tony Blair. Şi Heath, şi Mandelson sunt membri în Grupul Bilderberg al Iluminaţilor, la care voi reveni într-un capitol ulterior. Ca o coincidenţă, Tom Cruise şi Nicole Kidman, protagoniştii filmului Eyes Wide Shut, se pare că au fost oaspeţi ai hotelului Priory Bay, conform spuselor unui fost lucrător, iar Ernest Bevin, ministru de externe, a stat aici când şi-a scris discursul în care propunea stabilirea unei alianţe militare numite Uniunea European-Occidentală, cunoscută acum ca NATO.

Familia regală britanică are şi ea legături puternice cu insula Wight. Regina Victoria şi Albert, soţul ei, francmason german cu grad înalt, aveau un palat pe insulă, numit Osborne House. Descendentul satanist şi Rothschild, lordul Mountbatten, a fost guvernator al Insulei Wight. Prinţul Charles este un alt oaspete, ca şi prinţul Philip, care iese în public la sărbătoarea Cowes Week, petrecerea elitei yachtingului. Mulţi satanişti faimoşi vizitează insula sub pretextul „navigaţiei”. Interesant este că, atunci când scriam această carte, am primit o invitaţie de la Grupul de Asigurări Rothschild pentru a participa la o „conferinţă financiară” la… hotelul Priory Bay. Aş fi mers să văd cum stau lucrurile, dar circumstanţele m-au îndreptat altundeva.”

Cântec pentru Satana

David Icke spune despre zona in care acesta locuieste:

“Insula Wight este doar un exemplu al imensei reţele globale de centre şi culte satanice care implică sacrificii umane, consum de sânge şi invocarea demonilor din alte dimensiuni. Cele mai multe sunt necunoscute, dar unele ca Biserica Satanei şi Templul lui Set din Statele Unite beneficiază de publicitate gratuită din partea mass-mediei. Biserica Satanei a fost înfiinţată la 30 aprilie 1966 de către Anton Szandor La Vey. Noaptea de 30 aprilie/l mai este una dintre cele mai importante date pentru ritualurile sataniste.

Bunica din partea mamei lui La Vey provenea din Transilvania, ţinutul legendar al vampirilor din România de astăzi. Aceasta este regiunea lui Dracula şi mulţi descendenţi importanţi ai Iluminaţilor au legătură cu această zonă. Se presupune că La Vey a descoperit-o pe Marilyn Monroe în cluburile de noapte şi s-a folosit de contactele sale pentru a o transforma într-o vedetă de cinema. Ea era mai degrabă o sclavă cu personalitate multiplă. Hollywood (Hollywood sau Helle-wood, pădurea saeră a druizilor) musteşte de satanişti, ca şi industria divertismentului în general.

Printre relaţiile lui La Vey din divertisment şi politică se numărau preşedintele John F. Kennedy, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford şi Jayne Mansfield. Sammy Davis Jr. este unul dintre primii membri ai Bisericii Satanei, ca şi actriţa Jayne Mansfield, care a murit decapitată într-un „accident de maşină” în 1967 (vezi secţiunea de imagini). Frank Sinatra se ocupa de manipularea şi abuzarea sclavilor controlaţi mental. Un exemplu elocvent este Michael Aquino, care a lucrat cu LaVey în cadrul Bisericii Satanei, dar mai ‘ târziu s-au separat pentru a forma Templul lui Set.

Aquino era un programator mental notoriu, menţionat de Cathy O’Brien şi mulţi alţii, dar şi om de vârf în Divizia pentru Război Psihologic din cadrul Agenţiei de Informaţii din Departamentul de Apărare. Soţia lui Aquino, care a lucrat cu el, se numeşte Lilith Sinclair. Numele de Lilith este un simbol al descendenţilor reptilieni, iar unul din filoanele importante ale labirintului genetic al Iluminaţilor este familia scoţiană Sinclair, fosta descendenţă franceză St. Clair. Clanul St. Clair şi adoratorul Madonnei Negre, Sf. Bernard, au fost implicaţi în formarea ordinului Cavalerilor Templieri.”

Capela Sinclair de la Rosslyn, aproape de Edinburgh, este un altar al Iluminaţilor care include imaginea Omului Verde – reprezentarea lui Balder din poveştile despre regele Arthur. Lilith provine de la Lilim sau „copiii lui Lilith”, cu trimitere la simbolismul lui Set. Lilith Aquino a înfiinţat Grota Lilith din Biserica Satanistă a lui LaVey şi era membra a Consiliului celor Nouă. Biserica oficială a Satanei subliniază filosofia sa:

„Suntem prima organizaţie oficială din istorie care se dedică acceptării adevăratei naturi umane -aceea de bestie carnală, care trăieşte într-un cosmos pătruns şi motivat de Forţa întunecată pe care o numim Satana. In decursul timpului, omul a invocat această Forţă prin mai multe nume şi a fost ponegrit de cei a căror natură îi face să fie separaţi de această sursă a existenţei. Ei trăiesc cu invidia obsesivă faţă de noi, care existăm firesc, purtaţi de în-spăimântătorul Prinţ al întunericului. Iată de ce aceia care rezonează (vibrează) cu Satana au fost dintotdeauna o elită străină, deseori proscrişi în culturile ale căror mase urmează o divinitate exterioară. Noi, sataniştii, suntem propriii noştri Zei şi exploratori ai Căii Mâinii Stângi. Nu ne plecăm în faţa miturilor şi ficţiunii adepţilor spirituali sterpi ai Căii Mâinii Drepte.”

Nu, ei se pleacă în faţa miturilor şi ficţiunilor entităţilor din altă dimensiune. Şi nu este vorba de a alege între calea mâinii drepte sau calea mâinii stângi. Mai există una, care merge drept înainte. Templul lui Set neagă şi faptul că este implicat în orice act teribil. Pagina sa web “ne asigură”:

„Regretam că mai există unele persoane pentru care ideea de satanism este în mare parte o sinteză simplă a propagandei creştine şi a filmelor de groază de la Hollywood (realizate deseori de sataniştii). Templul lui Set se bucură de moştenirea Artelor Negre, iar noi folosim multe forme de imagistică istorică satanică pentru propria plăcere şi stimulare artistică. Dar nu suntem preocupaţi de activităţi pe care un intelect iluminat şi matur le-ar percepe ca nedemne, criminale sau depravate, care sunt mult mai puţin esenţiale operei noastre.”

Desigur că nu este nimic nedemn, sadic, criminal sau depravat la Michael Aquino, inspiratorul Templului Iui Set, şi nici controlul mental sau tortura aplicată de către el bărbaţilor, femeilor şi copiilor nu e ceva ce merită crezut; ce să mai vorbim despre implicarea sa într-un grup de elită din Divizia pentru Război Psihologic din armata americană! Un fost sclav controlat mental de un grup al elitei Iluminaţilor din San Diego mi-a spus cum lucrase îndeaproape cu Aquino în anii ’80. „Era o persoană rece, arogantă şi cu inima şi spiritul întunecate, îi plăcea sa se folosească de oameni şi avea o slăbiciune pentru băieţi, era pedofil confirmat”, mi-a spus sursa.

Aceeaşi sursă confirmă că Aquino implementase un „experiment ştiinţific” (control mental) în diverse baze militare şi pe proprietatea unui anume JonathanMeier, cel mai mare trainer al Iluminaţilor din acea parte a Americiu Aquino mai avea o proprietate în Germania, unde îşi ducea liderii şi copiii de care abuza. Sursa, care era antrenată mental pentru a controla pe alţii, spunea că fusese acolo de câteva ori.

Bohemian Grove – locul in care elita mondiala se intalneste anual pe 21-22 iulie pentru a face sacrificii umane!

Alex Jones este singurul om care s-a deghizat si a ajuns acolo unde a filmat un ritual de sacrificiu uman prin arderea unui om!

Ritual de ardere a unui om la propriu!

Alex Jones a reuşit să intre pe teritoriul de 2700 de acri aflat în proprietatea clubului californian şi a ieşit după cinci ore, după ce a filmat ritualul „Cremation of Care”. El a declarat apoi:

„Slavă Domnului că am reuşit să filmez tot, pentru că altfel nimeni nu m-ar fi crezut! Aproape că nici nu-mi venea nici mie să cred că e posibil să se petreacă ceea ce am văzut cu ochii mei. Atât de bizar a fost totul!”

O ştire bombă, ocultată de ani de zile

De mai bine de 130 de ani, liderii Americii se întâlnesc în ţinutul Sonoma din California, în luna iulie. De-a lungul timpului au apărut o mulţime de zvonuri bizare, inclusiv în presa locală, cum că acolo se petrec lucruri oculte şi stranii. Zvonurile se refereau la ritualuri bizare cu oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii şi o statuie gigantică în formă de bufniţă, de aproximativ 13 m înălţime, având la picioare un altar pe care ceva sau cineva era sacrificat în fiecare an.

Alex Jones, fiind gazda unui talk-show de radio, a auzit de mai multe ori aceste zvonuri. Astfel, s-a hotărât să facă nişte cercetări asupra subiectului. Spre surprinderea sa, articole din ziare şi reviste cunoscute (Parade Magazine, Associated Press, Reuters, Sacramento Bee, Washington Times) confirmă incredibilul. Liderii lumii mergeau anual pe colinele acoperite de păduri de conifere din nordul Californiei şi chiar au existat poze cu acea statuie-bufniţă gigantică şi oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii.

Atentatul de la Oklahoma City pus la cale de catre FBI, CIA si Guvernul American pentru a adopta legi anti-teroriste care sa limiteze foarte mult libertatile si drepturile fundamentale ale cetatenilor! Oamenii manipulati de catre guverne pentru a crede intr-un “dusman invizibil” numit “terorism”!

La 19 aprilie 1995, ora 9.02, o explozie devastatoare a distrus circa o treime din cladirea „Alfred P.

Complexul federal din Oklahoma City, SUA, este lovit pe 19 aprilie 1995 de o explozie puternică. Clădirea de 9 etaje a FBI a fost distrusă complet, iar 168 de oameni au fost uciși și peste 700 răniți.

De asemenea, 342 de clădiri din apropiere au fost atinse de explozie, iar 86 de mașini au fost avariate. A fost cel mai distructiv atac terorist de pe teritoriul american până la cele de la 11 septembrie 2001. La 90 de minute de la explozie, Timothy McVeigh a fost oprit de poliție conducând o mașină fără numere de înmatriculare.

Imediat după arestare, autoritățile au făcut legătura între McVeigh și un prieten de-al său, Terry Nichols, și atac. Veteran al războiului din Golf, McVeigh ea simpatizant al unei miliții locale și, potrivit anchetatorilor, motivul atacului a fost ura sa împotriva guvernului federal. Cu toate că dovezile împotriva sa au fost copleșitoare, amănuntele atentatului terorist sunt încă neclare.

Este acelasi sistem de crime rituale, fiind facute in zile speciale, in care, conform calendarului druidic trebuie sa se faca sacrificii umane.

SURSE

1. http://www.news.com.au/world/the-waco-massacre-a-fiery-end-to-a-whacko-cult/story-fndir2ev-1226623449407

2. http://canadafreepress.com/index.php/article/22200

3. http://www.serendipity.li/waco.html

4. John Milton in “Paradisul Pierdut”

5. http://www.trutv.com/library/crime/serial_killers/notorious/berkowitz/letter_1.html

6. Aleister Crowley in cartea sa “Teoria si practica magiei” (1929)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...