Asociaţia Americană de Psihologie: Credinţa în Dumnezeu clasificată ca boală psihică

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Asociaţia Americană de Psihologie (APA) va clasifica drept boală psihică „o credinţă puternică şi pasională, până la punctul în care alterează capacitatea individului de a lua decizii cu conştiinciozitate în chestiuni de bun-simţ”.

Hotărârea controversată vine după un studiu de 5 ani, în care asociaţia arată că persoanele religioase adeseori suferă de anxietate, tulburări emoţionale, stres emoțional, paranoia şi halucinaţii, scrie thenewsnerd.com, potrivit Antena 3.


Studiul afirmă că aceia care îl percep pe Dumnezeu ca fiind punitiv au o stare de sănătate mai precară, iar cei de la polul opus nu suferă de atâtea probleme de sănătate. Punctele de vedere religioase ale ambelor grupuri i-au deconecta pe membrii acestora de la realitate.

Lillian Andrews, profesor de psihologie a declarat: „În fiecare an mii de oameni mor pentru că refuză să fie trataţi, din motive religioase. Chiar când li se spune că vor muri fără acel tratament ei resping ideea şi cred că Dumnezeul lor îi va salva. Acele vieţi pot fi salvate dacă oamenii respectiv ar fi declaraţi inapţi să decidă pentru ei”.


Profesorul de psihologie a continuat, exemplificând cu Martorii lui Iehova: „ei nu acceptă transfuzii sangvine, chiar dacă asta le-ar salva vieţile. Ar prefera să moară decât să primească sângele altcuiva. Mulţi cred că ei înşişi au puteri vindecătoare, că pot vorbi cu Dumnezeu sau că văd spirite. Toate astea sunt semne ale unor boli psihice şi a lipsei contactului cu realitatea” a mai spus Andrews.

Trimisul-lui-Dumnezeu Decizie incredibilă! Credinţa în Dumnezeu, clasificată ca boală psihică

APA va face lobby pentru a introduce o astfel de legislație care ar permite medicilor să-i trateze pe cei care refuză, din motive spirituale.”[1]

Aceasta clasificare este o aberatie a neomarxistilor!

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/decizie-incredibila-credinta-in-dumnezeu-clasificata-ca-boala-psihica
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Institutul Tavistock, controlul minții și Noua Ordine Mondială
Italianul Matteo Salvini şi ungurul Viktor Orban vor să formeze un front anti-migraţie
Fiul lui Ronald Reagan: "Donald Trump ar putea fi împușcat"
Franța: Activiștii de stânga și imigranții ilegali au invadat Catedrala Saint-Denis, care adăpostește mormintele regilor francezi
Înlăturarea lui Donald Trump lasă cale liberă Marii Resetări
Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese
Noua Ordine Mondială: Sănătatea Mintală şi Cetăţenia Mondială
Raportul Chilcot confirmă că Marea Britanie a declarat război Irakului pe baza unor rapoarte mincinoase
Donald Trump a șters pagina LGBT de pe site-ul Casei Albe
În 2000, trupele NATO au preluat controlul asupra unui uriaş complex minier din Kosovo, conform planului Soros
Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...