Asociatia "Noua Ordine Mondiala" – creatia unui medic roman, mason, care doreste o singura guvernare, cu sediul la Ierusalim, condusa de Messia ! Bianca Dragusanu si Mihai Gadea, au ajuns imaginea asociatiei !

by Cine s-ar fi gandit ca din Romania, “o mica tara si nesemnificativa”, asa cum este ea apostrofata de diverse persoane, fara sa aiba istoria straveche a Romaniei, s-ar pune bazele unei Asociatii denumite destul de clar si precis: Noua Ordine Mondiala ! La data de 17 februarie 1950, evreul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine s-ar fi gandit ca din Romania, “o mica tara si nesemnificativa”, asa cum este ea apostrofata de diverse persoane, fara sa aiba istoria straveche a Romaniei, s-ar pune bazele unei Asociatii denumite destul de clar si precis: Noua Ordine Mondiala !

La data de 17 februarie 1950, evreul James Paul Warburg, a declarat in fata Senatului american urmatoarele:


Vom avea un Guvern Mondial, fiene place, fienu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/noua-ordine-mondiala-a-iluminatilor-si-guvernul-masonic-mondial-un-cosmar-pentru-omenire.


Persoana care a inregistrat aceasta Asociatie, este un medic roman, ca si nationalitate, dar nu este exclus ca acesta sa aiba si gene evreiesti, la cat de mult slaveste Israelul lui Rothschild. Acesta sustine ca are legaturi cu masonii, dar si cu mormonii, ambele niste structuri speciale (societati secrete) ale Iluminatilor prin care-si pun in aplicare Agenda Globalizarii, despre care acest personaj vorbeste.

media_143046729335292700 media_143046729543596800 media_143046729806234800

De pe site-ul WowBiz.ro, aflam mai multe informatii despre acest om si despre planurile pe care pretinde ca le are, referitor la Noua Ordine Mondiala:

“Adrian Tatu, un cetatean din Galati, vrea sa schimbe ordinea mondiala cu ajutorul Biancai Dragusanu, lui Mihai Gadea si lui Dan Voiculescu.
Adrian Tatu si-a creat o asociatie pe care a numit-o “Noua Ordine Mondiala”, al carei scop este desfiintarea institutiilor, tarilor si organizatiilor care guverneaza lumea, ca ONU, Banca Mondiala, NATO, FMI, Uniunea Europeana, SUA si Rusia, acestea urmand a fi inlocuite cu o institutie mondiala cu sediul la Ierusalim, care sa se numeasca Noul Ierusalim.

“Scopul constituirii Asociatiei “Noua ordine mondiala” il reprezinta implementarea programului viitoarei ordini mondiale… deoarece actuala ordine mondiala este falimentara, iar criza mondiala afecteaza foarte grav populatia lumii”, a scris Tatu. Acesta are, insa, nevoie de aliati puternici ca sa razbata, astfel ca i-a adaugat in actele asociatiei pe Bianca Dragusanu, care a primit postul de fashion manager, dar si pe Mihai Gadea si Dan Voiculescu, precum si trustul Intact.

“Multumin Biancai&Intact Media Group=Voiculescu pentru promovarea celui mai important proiect mondial care schimba omenirea! Multumim si fratelui Mihai Gadea pentru sustinere! Este cel mai important proiect in care serviciile de securitate si siguranta ale Romaniei sunt implicate. Dumnezeu este cu noi!”, a mai notat Tatu. Acesta mai pretinde ca are legaturi cu mormonii si cu masonii, care “o propun pe Bianca sa fie Miss Noul Ierusalim, regina lui Mesia!”.

“Scopul constituirii Asociatiei “Noua ordine mondiala” il reprezinta implementarea programului viitoarei ordini mondiale… deoarece actuala ordine mondiala este falimentara, iar criza mondiala afecteaza foarte grav populatia lumii”, a scris Tatu. Acesta are, insa, nevoie de aliati puternici ca sa razbata, astfel ca i-a adaugat in actele asociatiei pe Bianca Dragusanu, care a primit postul de fashion manager, dar si pe Mihai Gadea si Dan Voiculescu, precum si trustul Intact.”[3]

Dincolo de mesajul sau destul de brut si afirmatiile sale, referitor la legaturile sale cu masonii, mormonii si cavalerii templieri (precursorii masonilor), acesta mai sustine ca ar avea legaturi si cu MOSSAD – serviciul secret israelian – serviciul secret al lui Rothschild. Principiile sale, sunt identice cu cele ale Grupului Bilderberg, diferenta fiind ca, inca, nu-si prezinta planul atat de bine, cum o fac Bilderberg-ii, citati mai sus, dar in schimb aceeasi mentalitate o are.

Mai mult decat atat, acest personaj, iar asta ar trebui sa va puna mari semne de intrebari, la data de 18 octombrie 2008, s-a dus la Arcul de Triumf si a incendiat Drapelul Romaniei, justificand ca, “nu avea dimensiunile <<legale>> si nici culorile in nuante potrivite”, dupa cum scriau cei de la Stirile ProTV[4] la acea data. Numai roman nu se poate numi un astfel de individ, care a fost in cele din urma amendat pentru aceasta ofensa adusa Romaniei.

Video !

SURSE

1. 17 februarie 1950, evreul James Paul Warburg, a declarat in fata Senatului

2. David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala

3. http://www.wowbiz.ro/cum-au-ajuns-bianca-dragusanu-si-mihai-gadea-imaginea-asociatiei-noua-ordine-mondiala-un-cetatean-din-galati-vrea-sa-schimbe-toate-institutiile-care-g_147650.html

4. http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/s-a-suparat-pe-drapelul-romaniei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, despre evenimentele din 10 august 2018 și manipulări, falsuri, minciuni
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
Wikileaks: Mesajul secret trimis de fostul ambasador al SUA, Mark Gitenstein, după referendumul din 2012, atunci când SUA și UE au sfidat voința majorității cetățenilor români
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a susținut Statul Paralel și a atacat presa care a făcut dezvăluiri despre Statul Paralel
Dumitru Iliescu, fost şef SPP: Iniţierea protocoalelor, opera CIA, care a corupt repede conducerea SRI
Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care stipulează autonomia județelor Covasna, Harghita și Mureș într-un „Ținut Secuiesc”. Noua regiune ar avea aproape 800.000 de locuitori și un președinte
Tinerii Frumoși și Liberi din România vor o Noua Ordine Mondială! Globaliștii SUA-UE-Soros - protest în România împotriva naționalismului, se cere guvern unic european (Noua Ordine Mondială)!
Protest împotriva vaccinării obligatorii în România
Un colonel STS susține că la clubul Colectiv a fost un atentat terorist: "Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister... Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!", unii..."
Vicepremierul Ungariei susține că maghiarii din România sunt persecutați „prin metode aparent legale” Aceasta este o minciună! Extremiștii unguri susțin că sunt "persecutați", având în vedere faptul că nu au obținut autonomia "Ținutului Secuiesc"!
Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat
Silviu Brucan, gazda lui George Soros la GDS (Grupul pentru Dialog Social) în ianuarie 1990. FOTO-DOCUMENTE de Emanuel Pârvu
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro