Asociația pentru Constituția și Parlamentul Mondial (WCPA) – Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“World Constitution and Parliament Association (WCPA) a fost infiintata sa functioneze deghizata intr-o miscare de masa a doritorilor de pace si fratie intre popoare. In realitate, este o organizatie pregatita sa inlocuiasca guvernele nationale si toate structurile statului atunci cand Guvernul din Umbra socoteste ca a sosit momentul sa aboleasca guvernele nationale.

Un rol important in infiintarea acestei asociatii l-a avut Uniunea Mondiala (World Union), iar cei doi presedinti ai WCPA, la infiintare, erau membri marcanti in Uniunea Europeana: N.S. Rao si Philip Isely.


Putina lume cunoaste date despre Uniunea Mondiala. Si mai putina stie ca ea s-a contopit cu Bunavointa Mondiala (World Goodwill), aceasta fiind o creatie a temutului Lucis (Lucifer). Dintre membrii ei au facut si fac parte: Robert McNamara – fost secretar al Apararii Statelor Unite, David Rockefeller, Paul Vokler – fost presedinte al Federal Reserve, Ramsey Clark – fost Procuror General al Statelor Unite, George Schulz – care a avut inalte functii in guvernul american si revendul Jesse Jackson.

Exceptandu-l pe ultimul, toti fac parte si din conducerea Consiliului pentru Relatii Externe si a Comisiei Trilaterale. Concluzia: Toate aceste organizatii se intrepatrund si sunt conduse de aceeasi elita din umbra.


Sunt nevoit sa ma opresc putin asupra personalitatii lui Philip Isely, care exprima cel mai bine cum este tesuta reteaua conspiratiei Guvernului din umbra. Pe langa faptul ca este unul din cei doi presedinti ai WCPA, el este si membru in Asociatia Internationala a Educatorilor pentru Pace, Asociatia Federalista Mondiala, Amnesty International, Uniunea Libertatilor Civile Americane, Academia Americana de Stiinte Politice si Sociale, Asociatia pentru Educatia Globala, Asociatia Planetara, Institutul pentru Protectia Lumii, Cetatenii Planetei, Reteaua Viitorului Global.

Pun pariu, stimate cititor, ca nici nu ai auzit de unele dintre asociatiile pe care le-am enumerat mai sus. Si te rog retine: toate sunt asociatii de “mase”, finantate din umbra de Guvernul Mondial. Si toate actioneaza mascat pentru instaurarea lui.

Prin Philip Isely, WCPA are cele mai stranse legaturi cu Societatea pentru Viitorul Globului, din care mai fac parte John W. Gardner – fost Secretar al Departamentului de Sanatate, Educatie si Asistenta Sociala, Robert S. McNamara – fost presedinte al Bancii Mondiale, Glenn T. Seaborg – fost presedinte al Comisiei de Energie Atomica etc.

Opinia publica internationala isi inchipuie ca aceste societati si asociatii, reprezinta o miscare populara, de mase, de scopuri de binefacere, protejarea mediului etc. In realitate, aceasta este masca sub care isi urmaresc adevaratele scopuri. Stiu ca iti este greu sa accepti aceasta realitate, stimate cititor.

Tocmai din aceasta cauza voi continua cu un citat din lucrarea lui Gary H. Kah, “Pe drumul Ocupatiei Globale”:

“Intre 1946 si 1950, Philip Isely a fost organizatorul Actiunii pentru Federatia Mondiala si intre 1954 si 1958, al Consiliului Americii de Nord pentru Conventia Mondiala a Popoarelor. Apoi, in 1958-59, a fost seful Comitetului pentru Adunarea Constituanta a Constitutiei Mondiale, devenind finalmente, in 1966, secretarul general al WCPA.

A emis prima circulara pentru convocarea unei Adunari Constituante Mondiale intre 1958 si 1961; mii de inalti demnitari de stat au aderat la ea, prim-ministri, ministri in cabinet si laureati ai premiului Nobel. Lucrarile au inceput in 1965, intai la Milano si apoi la Wolfach, in Germania si au durat pana in 1968.

In 1977, a avut loc a doua sesiune de lucrari la Innsbruck, sub numele de Adunare Constituanta Mondiala. La Constitutia Mondiala au aderat 25 de tari la acea data. A treia sesiune a avut loc in 1979, la Colombo, in Sri Lanka; alte trei au avut loc in 1982 la Bringhton, in Anglia, in 1985 la New Delhi, in India si in 1987 la Miami Beach, in Florida.

S-au adoptat 11 acte la aceste sesiuni, iar la ultima au fost desemnati membrii Prezidiului Mondial si ai Parlamentului Mondial Provizoriu. Acest guvern provizoriu va fi inlocuit cu un Guvern Mondial deplin dupa ce 25 de tari vor ratifica Constitutia Mondiala. Intre 29 aprilie si 9 mai 1991, a avut loc o alta sesiune la Lisabona, unde s-a lansat procesul de ratificare a Constitutiei Mondiale.

Oare cate tari au ratificat pana acum aceasta constitutie mondiala? In toata bibliografia studiata nu am intalnit, inca, aceasta cifra…

Intr-un document scris de acelasi Philip Isely se mentiona:

“Cand se vorbeste despre Noua Ordine Mondiala se pomeneste doar de rearanjarea echilibrului de forte intre natiuni suverane, gratie concentrarii puterii militare in locuri strategice, in timp ce toate natiunile raman inarmate in suficienta masura ca sa nu fie expuse agresiunii. Dar NU aceasta este Noua Ordine Mondiala, ci o Federatie Mondiala de natiuni dezarmate sub Constitutia unui Guvern Federal Mondial.”

Deci, natiuni dezarmate! Nu ma pot abtine sa nu fac o comparatie cu situatia din Statele Unite ale Americii. Va rog sa ma credeti ca nu este o comparatie fortata.

Se stie ca, in 1787, parintii natiunii americane au prevazut in Constitutie dreptul cetateanului de a purta arma, tocmai pentru a se apara de “abuzurile guvernului”. Dreptul de proprietate in Statele Unite este ceva sfant: cum ai incalcat proprietatea privata, fara acordul proprietarului, acesta te poate impusca – indiferent cine ai fi.

constitutia-mondiala

De cativa ani, in mass-media americana a inceput o adevarata campanie pentru a convinge cetatenii sa renunte la dreptul de a purta arma. Iar aceasta campanie se duce concomitent cu o avalansa de crime fara nici un scop aparent: psihopati care, sub influenta drogurilor sau a altor mijloace de alterare a constiintei, dau buzna in restaurante, magazine, scoli etc., trag la intamplare si omoara persoane nevinovate (in special copii).

Acum apar lucrurile curioase. Cand se trezesc, raman nauciti de ceea ce au fost in stare sa comita. La majoritatea cetatenilor americani care comit asemenea fapte, politia refuza sa le comunice numele. Iar aceste asasinate absurde au dat de a convinge publicul ca guvernul trebuie sa confiste armele de la cetateni si sa interzica portul acestora.”[1]

SURSE

  1. Teodor Filip – “Conspiratia Satanei – Tinta Romania”, volumul 2, pag. 39-41, Editura Obiectiv.
  2. Foto: earth-constitution.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...