Aspartam, Prozac si Ritalin – cele trei substante extrem de periculoase promovate in lume de catre Iluminati !

Distribuie!by In lupta pentru reducerea populatiei Planetei, Iluminatii, au otravit, atat hrana, mediul prin Chemtrails, cat si medicamentele care ar trebui sa-i vindece pe oameni. In realitate, dupa cum o sa vedeti, nu-i deloc asa, iar urmarile sunt dezastruoase pe termen lung. Cunoscand pericolul acestor substante, ele pot fi evitate. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In lupta pentru reducerea populatiei Planetei, Iluminatii, au otravit, atat hrana, mediul prin Chemtrails, cat si medicamentele care ar trebui sa-i vindece pe oameni. In realitate, dupa cum o sa vedeti, nu-i deloc asa, iar urmarile sunt dezastruoase pe termen lung. Cunoscand pericolul acestor substante, ele pot fi evitate.

Aldous Huxley, un agent Tavistock şi „guru” al „revoluţiei” din anii 60, a revelat care este agenda instituţiei la o conferinţă pe care a ţinut-o la Şcoala de Medicină din California, în anul 1961. Iată ce a spus el:


„În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi, ca să mă exprim astfel. Ea va da naştere unui fel de lagăr de concentrare fără suferinţă, care va permite reducerea libertăţilor oamenilor fără ca aceştia să se plângă.

Dimpotrivă, ei se vor bucura, căci orice dorinţă de a se revolta le va fi înlăturată prin metode de spălare a creierului, propagandă şi tehnici farmaceutice. Aceasta va fi probabil revoluţia finală”.[1]

Aldoux Huxley - agent Tavistok despre corporatiile farmaceutice

death-by-medicine-vertical-shorter-banner book-behold-a-pale-horse

1. Aspartam ca sa te “indulcesti”!

94f82-untitled 78820-untitled aspartam

Una dintre arme este aspartamul, o creaţie a Iluminaţilor care suprimă intelectul. Acesta este acum utilizat în mii de alimente şi aproape în fiecare băutură răcoritoare. Şi cine sunt cei mai mari consumatori de răcoritoare? Copiii. Iluminaţii doresc să ia copiii încă de mici şi să îi transforme în „clone”, care nu gândesc şi nu pun întrebări. Aspartamul este un „îndulcitor artificial”, comercializat ca alternativă la efectele negative ce rezultă din consumul zahărului rafinat – pe care îl controlează Iluminaţii! Este cunoscut sub mărci comerciale ca NutraSweet, Equal şi Spoonful. Aspartamul, care este de 200 ori mai dulce decât zahărul, a fost introdus în 1981 şi a făcut obiectul a 75% dintre plângerile raportate sistemului de monitorizare a reacţiilor adverse către FDA (Food and Drug Administration).


Aceste plângeri au inclus dureri de cap, ameţeli, dificultăţi de atenţie, pierderea memoriei, dificultăţi de vorbire şi de vedere. Astfel de simptome sunt acum cunoscute ca „boala aspartamului”, aşa cum efectele conservantului glutamat de sodiu sunt numite „sindromul glutamatului”. John VV. Olney, medic la Universitatea de Medicină Washington din Sf. Louis, crede că există o legătură între aspartam şi tumorile cerebrale. într-un articol publicat în Jurnalul de Neuropatologie şi Neurologie Experimentală, el spune că studiile efectuate pe animale au arătat niveluri ridicate ale tumorilor cerebrale la şoarecii hrăniţi cu aspartam. Dr. Olney mai spune că aspartamul are potenţial cancerigen şi, conform aceloraşi studii, creşterea acută a tumorilor maligne cerebrale coincide cu creşterea consumului de aspartam.

Chiar Marina şi aviaţia Militară au publicat o serie de articole avertizând în privinţa „cercetătorilor care au descoperit că aspartamul poate creşte frecvenţa crizelor sau scade stimularea necesară inducerii lor. Adică un pilot care ,bea răcoritoare dietetice este mai pasibil de ameţeli sau activitate epileptică indusă de semnale luminoase şi că toţi piloţii sunt victime potenţiale ale pierderilor bruşte de memorie, ameţeli pe durata zborului şi pierdere gradată a vederii.”2 Dar aspartamul nu se foloseşte numai la băuturi dietetice. El modifică chimia cerebrală şi coboară limita pragului de criză, produce tulburări de comportament şi alte probleme ale sistemului nervos. In plus, induce dependenţă.

De aici şi dificultatea oamenilor de a stopa consumul de răcoritoare cu aspartam. Simptomele sclerozei multiple, oboselii cronice, artritei reumatoide şi a altor tulburări de comportament au dispărut la mulţi pacienţi după ce nu au mai consumat aspartam. Zece procente din această otravă legiferată se trans-formă după digestie în metanol, o toxină a sistemului nervos cunoscută şi ca alcool metilic, o substanţă foarte toxică pentru nervul optic, care a fost principalul ingredient pentru băutura „moonshine” din timpul Prohibiţiei, notoriu pentru producerea orbirii. Metanolul intră repede în sânge, unde se transformă în neurotoxinele cancerigene formaldehidă şi acid formic, otrava din înţepătura de albină. FDA, ca şi echivalentul ei din alte ţări, reprezintă un paravan al Iluminaţilor pentru blocarea produselor benefice oamenilor şi promovarea alimentelor cu aditivi, fără o testare serioasă, totul conform planului. Exact cum s-a petrecut cu aspartamul.

Mai întâi FDA a aprobat utilizarea sa în baza unor informaţii ridicole şi apoi a trebuit să retragă acel permis în faţa studiilor care arătau că producea crize şi tumori cerebrale la animale. Dar FDA i-a reluat aprobarea în 1981, în ciuda opoziţiei unanime a unui Consiliu Public de Anchetă, care a examinat datele şi a recomandat o amânare. Dr. Ralph G. Walton, profesor de psihiatrie la North Eastern Ohio University College of Mcdicine, a analizat toate studiile despre aspartam şi a găsit 166 de substanţe care atentează la sănătatea umană. Toate cele 74 de studii finanţate de industria aspartamului au dat undă verde, dar 92% dintre cele independente au găsit probleme de sănătate. Căror studii le vei da crezare?

Motivul aprobării acestei otrăvi împotriva tuturor dovezilor este dovada unei corupţii la scară mare. Un comisar FDA, un comisar adjunct, alţi şase agenţi şi doi procurori numiţi să acuze NutraSvveet pentru teste frauduloase, au plecat din Agenţie pentru a lucra la… NutraSvveet, nume comercial pentru aspartam. Un savant autentic care lucrează pentru FDA a scris unui senator american:

„Este ca un scenariu pentru Abbott şi Costello: Aprobă otrava şi când nu vei mai fi un birocrat, te vom face un plutocrat! După ce primeşti licenţă vom mitui Asociaţia Dietetică Americană, Asociaţia Americană a Diabeticilor, Asociaţia Medicală Americană şi pe toţi ceilalţi care care sunt de vânzare.”

Nu mai beti Coca-Cola sau Pepsi sau orice alt suc cu acest indulcitor

Coca-Cola ştia despre pericolele generate de consumul de aspartam, deoarece s-a opus aprobării ei de către FDA, ca membru al Asociaţiei Naţionale pentru Răcoritoare. Obiecţiunile sale au fost publicate în Procesul Verbal al Congresului din 5 iulie 1985, care spunea că aspartamul este instabil, iar în cutie se descompune în alcool metilic, acid formic, diketopi-perazină şi alte toxine. Ca şi aspartamul din cutiile de Diet Coke, ale căror vânzări au crescut de când a fost adăugat aspartamul. De ce oare? Deoarece dă dependenţă? Iar „Diet” Coke nu este deloc „dietetică”. Consumatorii ei se îngraşă, ca de la toate produsele cu aspartam, deoarece măreşte pofta de carbohidraţi prin stoparea producerii de serotonină. Trăim într-o mare păcăleală a încrederii.

Apropo, corporaţia Monsanto Corporation din St. Louis, Missouri, este proprietarul NutraSweet şi a altui produs cu aspartam, Equal. Aceasta este o firmă a Iluminaţilor şi promotor al hranei modificate genetic, o altă parte a asaltului Iluminat asupra minţii şi corpului uman. Ei folosesc aceleaşi metode de obţinere a aprobărilor pentru hrana modificată genetic ca şi pentru aspartam. Membrii Grupului de Lucru pentru Bio-Siguranţă fac recomandări pentru utilizarea alimentelor modificate genetic. Membrii includ pe următorii: Unda J. Fisher, vicepreşedinte al Afacerilor Publice şi Guvernamentale Monsanto şi fost membru al Agenţiei americane pentru protecţia mediului; dr. Michael A. Friedman, prim-vicepreşedinte pentru Afaceri Clinice la G.D. Searle&Co., divizie farmaceutică Monsanto, fost membru FDA; Marcia Hale, director pentru Afaceri Guvernamentale Internaţionale Monsanto, fostă asistentă a preşedintelui american; Michael (Mickey) Kantor, director Monsanto, fost secretar în departamentul de Comerţ; Josh King, director de comunicare globală din Washington, DC, sucursala Monsanto, fost director PR la Casa Albă; William D. Ruckelshaus, director Monsanto, fost administrator şef al Agenţiei americane pentru protecţia mediului; Michael Taylor, şef al biroului Monsanto Corporation din Washington, DC, fost consilier juridic al FDA; Lidia Watrud, fost cercetător în biotehnologie microbiană Monsanto, acum lucrător în laboratoarele care studiază efectele asupra mediului din Agenţia americană pentru protecţia mediului; Jack Watson, avocat al Monsanto în Washington, fost şef de personal al preşedintelui american Jimmy Carter.

Alţii sunt reprezentanţi Dupont (mari descendenţi ai Iluminaţilor) şi Dow Chemicals (Iluminaţi). Reprezentantul lor este Clayton K. Yeutter, fost secretar în Departamentul american pentru agricultură, fost reprezentant american al Camerei de Comerţ, care a condus echipa americană de negociere a Acordului de Comerţ Liber SUA-Canada şi a ajutat la lansarea rundei din Uruguay a negocierilor GATT. Acum este director al Mycogen Corporation, deţinută în mare parte de Dow Agro-Sciences.

2. Ia un Prozac – pentru a-ti trece durerea de cap!

depression-bipolar-disorder-cause-and-cure-5-638 images

Povestea Prozac, produs de firma de medicamente Eli Lilly a lui George Bush, este aceeaşi poveste a corupţiei puse în scenă de Iluminaţi pentru a putea impune un anti-depresiv populaţiei. In 1982, David Dunner de la Universitatea Washington a acceptat peste 1,4 milioane de dolari de la firma Lilly pentru cercetare şi seminarii. O astfel de „cercetare” s-a finalizat cu testarea clinică a medicamentului Prozac pe mai mult de 100 de persoane. în acelaşi timp, el era şi membru al Comitetului Consultativ pentru Medicamente Psihofar-macologice al FDA.

Dunner a fost întrebat dacă se află în vreun conflict de interese cu FDA, dar a replicat că în prezent nu avea nicio „obligaţie”. FDA a acceptat declaraţia sa, dar totuşi Dunner ţinuse deja cinci seminarii sponsorizate de producătorul de Prozac, Eli Lilly. Seminariile aveau ca temă „tulburările depresive”, adică tocmai ţinta pieţei pentru Prozac. Dunner nu a menţionat alte două seminarii deja convenite cu Lilly după aprobarea Prozac. După consemnarea publică, testul cu Prozac a arătat că era puţin mai eficient decât un placebo, iar un statistician FDA a sugerat companiei Lilly să evalueze rezultatele testelor diferit pentru a indica un rezultat mai favorabil. Cum au şi făcut.

O analiză a siguranţei făcută de FDA a stabilit că firma Lilly nu a raportat episoadele psihotice din timpul testării cu Prozac, dar asta nu era o problemă. Până în 1987, cu două luni înainte de aprobarea Prozacului de către FDA, 27 oameni au murit în teste clinice controlate. 15 s-au sinucis, 6 prin supradoză, patru prin împuşcare şi doi prin înecare. Prozac avea legătură directă cu toţi. Alţi 12 participanţi la testare au murit, dar fără cauze directe cu Prozac. In 1991 directorul executiv FDA, Paul Leber, spunea că a remarcat „marele număr de rapoarte de tot felul despre Prozac” (peste 15.000).

Dar Leber a făcut presiuni asupra personalului responsabil cu sistemul de raportare a reacţiilor adverse pentru desconsiderarea acestor rapoarte ca având „valoare limitată”. Până în 1992 numărul lor ajunsese la 28.600, cu alte 1700 morţi. Totuşi, comisarul FDA, David Kessler, a spus că, „deşi FDA primeşte multe rapoarte despre reacţiile adverse, acestea reprezintă totuşi numai o mică parte din gravele reacţii adverse ale acestui medicament, cu care s-au confruntat furnizorii. Şi asta deoarece doar aproximativ 1% din situaţiile grave sunt raportate la FDA, conform studiului.”

In acea bază au fost înregistrate în jur de 2.860.000 reacţii adverse la Prozac numai în anul 1992. Cam câte sunt până acum? Numărul este aproape de neimaginat. In plus se introduce o formă de Prozac pentru copii, care este folosită în mare parte de victimele controlului mental. Am înţeles că Thomas Hamilton, ucigaşul copiilor din Dunblane, Scoţia, lua Prozac, iar Eric Harris, unul dintre adolescenţii implicaţi în împuşcăturile de la Liceul Columbine, lua Luvox, prescris în aceeaşi clasificare ca şi Prozac. Principalul ingredient activ din Prozac a fost găsit în sângele lui Henry Paul, şoferul maşinii din accidentul/asasinatul prinţesei Diana. Prozac este doar unul din lunga listă de medicamente care au acelaşi efect.

3. Ritalin pentru copilul tau!

maxresdefault ritalin_booklet

Ritalin este un alt medicament care modifică starea mentală, fabricat pentru copii şi care poate modifica grav comportamentul lor, fiind legat de multe acte de violenţă. Un raport DEA din 1995 avertiza că Ritalinul „are multe efecte farmacologice comune cu… cocaina”. De fapt, guvernul american clasifică Ritalinul în aceeaşi categorie cu cocaina şi heroina. Dennis H. Clarke, preşedintele Comitetului Consultativ Executiv al Comisiei Cetăţenilor pentru Drepturile Internaţionale ale Omului, spunea că, „utilizarea Ritalinului la copii nu are alt efect decât să-i încetinească, să-i reducă la tăcere şi să le îngreuneze evoluţia în viaţă.”

El spune că administrarea de medicamente este o modalitate uşoară pentru părinţi şi profesori. Clarke subliniază constatările în Manualul Diagnostic şi Statistic al Tulburărilor Mentale, ediţia a treia revizuită, publicată de Asociaţia Americană de Psihiatrie. Aceasta susţine sesizările pericolelor Ritalinului pentru copii şi faptul că toate informaţiile critice despre Ritalin au fost scoase din ediţia mai recentă, fapt care confirmă că industria este implicată într-o muşamalizare. Replica industriei este că eliminarea se datorează unei simple „erori”. Clarke sugerează că toţi copiii care iau Ritalin în şcoala primară trec deseori pe Prozac şi alte medicamente odată cu înaintarea în vârstă. Efectele Ritalinului pot continua mult după încetarea administrării, avertizează Clarke.

Dr. Ann Blake Tracy, Director al Coaliţiei Internaţionale pentru Medicamente, îi împărtăşeşte părerea. Ea arată că adulţii care folosesc aceste medicamente sunt mult mai înclinaţi să comită delicte asociate cu violenţă. Dr. Tracy provine din Utah, patria bisericii mormone, unde se raportează că Ritalinul şi Prozacul sunt folosite pe cap de locuitor de trei ori mai mult faţă de restul ţării. Ea spune că rata criminalităţii şi sinuciderilor în Utah a crescut într-o proporţie corespunzătoare.’ Dennis H. Clarke afirmă că numărul mare de incidente cu copii violenţi şi creşterea sinuciderilor în rândul copiilor se poate datora unui număr crescând de copii cărora li se administrează medicamente pentru controlul comportamentului.

Clarke a dat exemplul unui tânăr implicat în asasinatele din Jonesboro, Arkansas:

„Cunoaştem, de exemplu, că tânărul de 13 ani din Jonesboro se afla sub tratament. Se pare că acesta a fost abuzat sexual de mic şi că acum devenise, la rândul lui, o persoană care abuza sexual pe altele. Era etichetat ca având un comportament hiperactiv – sau având tulburarea numită „deficit de atenţie”. Este clar că acest copil se afla sub influenţa unor substanţe chimice.”

Clarke spune că arunci când se petrec evenimente violente, există „echipe de urgenţă” farmaceutice care merg la faţa locului pentru a face „curăţenie” şi „linişte”. Echipe de psihiatri sunt trimise pe teren şi se asigură că dosarele medicale sunt menţinute sigilate, doctorii sunt convinşi să păstreze tăcerea, iar victimele sunt mituite pentru a nu merge mai departe în instanţă. „Totul se muşamalizează, dinadins. Vorbim de mize de miliarde de dolari” spune el. David M. Bresnahan, redactor pentru WorldNetDaily.com relatează că o învăţătoare din Utah i-a spus că recomandă Ritalin copiilor la orele sale.”

Ea povesteşte că 11 din cei 29 copii din copiii săi din clasa întâi iau zilnic medicamentul la şcoală. Dennis Clarke prevede că viitorul va cunoaşte copii chiar şi mai violenţi, dacă nu se recunoaşte în mod deschis legătura dintre Ritalin şi actele de violenţă. Clarke mai susţine că publicul general, oficiali din sănătate şi părinţii nu recunosc proporţiile pandemice care cuprind deja ţara.

Chiar şi CIBA Pharmaceutical Company spune în prospectul unui produs:

„Atenţie: nu sunt încă disponibile date suficiente despre siguranţa şi eficacitatea utilizării îndelungate a Ritalinului la copii.”

Incredibil. Vând Ritalin ca pe dulciuri unor copii şi recunosc că nu au idee despre efectele pe termen lung! Avertismentul este făcut doar pentru a evita procesele juridice de mai târziu când efectele pe termen scurt şi lung sunt luate în considerare. Herbert S. Okun, membru al Consiliului Internaţional pentru Controlul Medicamentelor pentru Naţiunile Unite, afirma la o conferinţă de presă că acest consiliu este foarte îngrijorat că metilfenidatul (Ritalin) este foarte prescris în Statele Unite.

El spunea că zilnic se iau 330 milioane doze de Ritalin în Statele Unite, în comparaţie cu cele 65 milioane din lume. Copiii noştri sunt drogaţi sistematic, iar părinţii şi profesorii stau şi privesc acest proces, încurajându-l uneori. Principala ţintă sunt copiii cu minte activă, care reacţionează diferit la normele impuse.

SURSE

1. Aldous Huxley, la Şcoala de Medicină din California, în anul 1961

2. David Icke – “Copiii Matricei”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro