Assange acuză CIA de „incompetență devastatoare”

by “Șeful WikiLeaks Julian Assange a acuzat Agenția Centrală de Informații (CIA) de „incompetență devastatoare”, adăugând că serviciul secret american că „a pierdut controlul întregului arsenal de arme cibernetice”. Assange a anunțat într-o conferință de presă că WikiLeaks va transmite informații despre instrumentele de „hacking” ale CIA către companiile de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Șeful WikiLeaks Julian Assange a acuzat Agenția Centrală de Informații (CIA) de „incompetență devastatoare”, adăugând că serviciul secret american că „a pierdut controlul întregului arsenal de arme cibernetice”.

Assange a anunțat într-o conferință de presă că WikiLeaks va transmite informații despre instrumentele de „hacking” ale CIA către companiile de tehnologie pentru ca acestea să facă actualizări ale programelor înainte de a publica noile materiale.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.paginadepolitica.ro/assange-acuza-cia-de-incompetenta-devastatoare/

In realitate, atacul informatic la nivel mondial a fost o operatiune “steag fals” orchestrata de catre serviciile secrete ale SUA si UE. Ar fi gresit sa consideram ca doar NSA si CIA se ocupa de astfel de atacuri, ci si serviciile secrete din Europa, acestea aflandu-se intr-o colaborare cu cele din SUA.


In spatele nenumaratelor proiecte intitulate pompos “Cybersecurity” se afla planul de control asupra Internetului. Globalistii au creat “Razboiul impotriva terorismului” (terorism pe care tot ei il finanteaza) cu scopul de a lua libertatile tuturor oamenilor. La fel si in cazul “Razboiul informational”. Globalistii aveau nevoie de un pretext pentru a controla Internetul: “Razboiul informational” sau “Cybersecurity”.

SURSE

  1. http://www.paginadepolitica.ro/assange-acuza-cia-de-incompetenta-devastatoare/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Hackerul român, Guccifer, o descrie pe Hillary Clinton ca fiind o "Înaltă Preoteasă a Iluminaților"
CIA a distrus "din greseală" 6.700 de pagini dintr-un raport despre tehnicile de tortură
Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt "naziști"! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept "naziști"!
Maşinaţiunile Băncii centrale americane muşamalizate în contextul crizei financiare (2008)
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Ambasadorul Chinei la Washington: SUA să înceteze cu ameninţările referitoare la criza nord-coreeană
Cenzura totală pe internet se apropie. ”Cenzorul cel Bun” – Ofensiva Google, Facebook și Twitter față de ”teoriile conspirației”
MAE sirian: În depozitele teroriștilor au fost găsite arme chimice din SUA și Marea Britanie
Foști oficiali americani recunosc că SUA au creat terorismul mondial
Ungaria către ONU: „Imigrația nu este un drept al omului. Nu vom fi niciodată o țară de migranți”
Ministrul de externe macedonean susține că activitățile lui Soros în țara sa au devenit „inacceptabile”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro