Astronautii fac declaratii cu privire la OZN-uri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

lată însă că odată cu începerea misiunilor în spaţiul cosmic, astronauţii au constatat imediat şi cu regularitate prezenţa unor obiecte zburătoare neidentificate (OZN) în jurul Pământului. Aceste observaţii sunt mult mai numeroase decât s-ar crede.

NASA (National Aeronautics and Space Administration) a ascuns şi încă mai ascunde opiniei publice internaţionale numeroase întâlniri pe care astronauţii le-au avut cu obiectele zburătoare neidentificate.


ozn_spatiu_83027000

În acest sens sunt deosebit de semnificative uimitoarele relatări despre extratereştri făcute de mai mulţi astronauţi faimoşi, printre care Neil Armstrong, Edwin Aldrin, Ed White, James McDivitt, Gordon Cooper, Edgar Mitchell, Scott Carpenter sau Buzz Aldrin.

De exemplu, Scott Carpenter spunea printre altele:


„Niciodată, atunci când au ieşit în spaţiu, astronauţii noştri nu au fost singuri. A existat o constantă supraveghere din partea OZN-urilor.”

În sinteză, el a afirmat că a avut privilegiul de a fi informat asupra faptului că planeta Pământ a fost vizitată de către civilizaţii de pe alte planete şi că fenomenul OZN este real, dar a fost ascuns de către guvernele noastre de cel puţin 60 de ani…

Ca urmare, după cum descrie şi cercetătorul rus Vladimir Azhazha, oamenii de ştiinţă au bănuit că Luna ar putea fi goală pe dinăuntru şi pentru a studia mai bine efectele acestui fenomen au intenţionat să producă o undă seismică mai puternică.

Pentru aceasta, misiunea Apollo 13 a urmărit să detoneze o mică bombă nucleară cu plutoniu pe suprafaţa Lunii. În apropierea Lunii însă, la bordul modulului s-a produs o explozie care a distrus panoul de comandă. Se pare că această explozie a fost provocată de o misterioasă rază de puls magnetic care provenea de la un OZN venit de pe Lună.

Există şi alte tipuri de dovezi care indică faptul că pe Lună există baze extraterestre în legătură cu care autorităţile menţin un secret absolut. Sunt deosebit de edificatoare în acest sens filmările şi fotografiile realizate de către Jose Escamilla (vezi UFO-The Greatest Story Ever Denied sau Celestial).

Regăsim de asemenea numeroase alte dezvăluiri deosebit de importante, care vin din partea unor persoane foarte calificate. Astfel, sunt consemnate mărturiile a sute de piloţi, tehnicieni, persoane implicate în structurile militare sau guvernamentale de vârf au făcut dezvăluiri deosebit de importante despre OZN-uri, în ciuda faptului că prin asemenea rapoarte ei au riscat să-şi atragă compromiterea imaginii lor publice şi nu de puţine ori chiar concedierea.

SURSE

  1. Marvin White – “Istoria interzisa a omenirii”.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Baza Dulce, baza militară în care extratereștri au ucis 60 de soldați americani
Marina SUA a confirmat că trei clipuri în care apar OZN-uri sunt reale
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Consideratii teoretice despre civilizatiile extraterestre
OSN-urile: Obiectele Subacvatice Neidentificate
Baza extraterestră din Munții Himalaya
Incident OZN misterios în Antarctica. După 50 de ani, britanicii fac publice mai multe documente privind un eveniment neobișnuit petrecut în 1965
În 2010, un OZN a închis un aeroport în China
Alte documente desecretizate OZN
Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
Muntele Olimp, sediul unei civilizaţii extraterestre în antichitate?
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...