Atacul cu arme chimice din Siria – o operațiune „steag fals” a globaliștilor pentru a justifica înlăturarea președintelui sirian, Bashar al-Assad

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Opozitia siriana acuza din nou guvernul de la Damasc ca a folosit arme chimice. Care este insa adevarul? [FOTO-VIDEO]

Cel putin 58 de persoane au murit in aceasta dimineata in orasul Khan Shaykhun, situat in provincia siriana idlib, in urma unui oribil atac chimic. Cu toate acestea, inainte ca investigatiile sa inceapa si probele sa fie adunate, mai multe personaje politice internationale ca Federica Mogherini-politician italian, responsabil cu afacerile externe si securitatea Uniunii Europene , au condamnat guvernul sirian declarand ca:”regimul Assad este responsabil pentru ingrozitorul atac chimic” Imediata acuzatie adusa de catre un inalt diplomat european creeaza un precedent periculos, precedent care va duce la o reactie emotionala inainte ca adevarul, despre aceasta tragedie, sa iasa la iveala.


Primul ministru israelian, Benjamin Netanyahu, si presedintele Turciei Recep Tayyp Erdogan, au condamnat de asemenea guvernul sirian , la fel si organizatia neguvernamentala Amnesty International. Cu toate acestea la cateva ore dupa presupusul atac chimic care ar fi fost comis de catre aviatia siriana in orasul Khan Shaykhun, controlat de catre gruparea jihadista Jabhat Al Nusra (Al Qaeda) mai multe detalii au inceput sa iasa la iveala.

Un prim exemplu vizibil, in poza de mai jos, voluntarii din White Helmets (Castile Albe) , organizatie umanitara ce are legaturi cu Al-Qaeda, sositi la fata locului, manevreaza cadavrele oamenilor ucisi fara suficient echipament de protectie, in mod particular, fara mastile si manusile pe care ar fi trebuit sa le aiba in urma unui astfel de atac.


Acest aspect poate parea neinsemnat, dar intelegand felul in care actioneaza gazul sarin, lipsa echipamentului ridica mari semne de intrabare La un interval de cateva secunde de la expunerea la gazul sarin, acesta incepe sa afecteze sistemul nervos si muscular. Imediat victima isi goleste vezica si intestinele (defecand) iar senzatia de voma isi face aparitia .

Cu toate astea, voluntarii White Helmets (Castile Albe) ating corpurile dezbracate ale oamenilor ucisi fara nici un fel de ingrijorare ca se pot contamina. Acest lucru ridica din nou semne de intrebare. Este binecunoscut faptul ca 250 de civili au fost rapiti din localitatile Majdal si Khattab, situate in nordul provinciei Hama, saptamana trecuta in urma ofensivei teroristilor islamisti si jihadisti din gruparile afiliate Opozitiei Siriene, acestia fiind transportati in orasul Khan Shaykhun.

Surse locale afirma ca majoritatea victimelor ucise in urma atacului de astazi ar fi civili rapiti din cele 2 localitati mentionate mai sus. Comandamentul armatei siriene a negat utilizarea armelor chimice astazi la Khan Shaykhun, afirmand ca „Gruparile teroriste acuza de fiecare data ca armata siriana foloseste arme chimice impotriva lor si civililor atunci cand ofensivele lor esueaza sau nu reusesc sa isi atinga obiectivele si scopurile stabilite. Aceasta incercare disperata se face pentru a-si justifica esecul in fata finatatorilor lor in scopul de a pastra sprijinul acestora”.

Corespondentii „Sirianul” aflati pe teren in nordul provinciei Hama, la sud de Khan Shaykhun, in armata siriana Majood Mido si Naser Najar au negat de asemenea acuzatiile, potrivit carora aviatia siriana ar fi folosit arme chimice, declarand ca toate orasele controlate de teroristi in provinciile Hama si Idlib, sunt bombardate zilnic de catre avioanele ruse si siriene si ca daca Siria ar mai fi dispus de armament chimic acesta nu ar fi fost in nici un caz folosit atunci cand armata siriana se afla in avantaj, ca si in cazul de fata.

La randul sau, un ofiter de la aerobaza Hama, a declarat ca aviatia siriana a bombardat de mai multe ori Khan Shaykhun, in aceasta dimineata, fara sa foloseasca bombe chimice, lovind insa un depozit de armament al teroristilor in care erau depozitate substante chimice utilizate pentru fabricarea de explozibil.

Dat fiind faptul ca majoritatea civililor ucisi proveneau din localitatile Majdal si Khattab, fiind rapiti de catre teroristi, exista varianta ca acestia sa-i fi gazat pentru ca ulterior sa acuze guvernul sirian de folosirea armelor chimice, in incercarea de a perturba negocierile de pace care incep saptamana viitoare si din care sunt constienti ca nu mai pot obtine ceva concret.

Timp de mai multi ani gruparile islamiste si jihadiste afiliate Opozitiei Siriene, au acuzat guvernul sirian ca foloseste arme chimice impotriva civililor in incercarea de a determina administratia Obama sa actioneze militar impotriva acestuia.

Cu toate acestea, asociatia pentru interzicerea armelor chimice (OPCW), care a efectuat mai multe investigatii pe teren la solicitarea presedintelui sirian Bashar Al Assad, a confirmat in urma mai multor rapoarte ca armamentul chimic al Siriei a fost distrus in totalitate in urma unui acord dintre Rusia, Siria si Statele Unite in anul 2014 pe teritoriul Norvegiei si ca de asemenea gazul sarin examinat la fata locului in urma mai multor atacuri purta caracteristici diferite față de cel deținut anterior de guvernul sirian, aratand clar ca acesta este cel mai probabil de provenienta straina, fiind livrat Opozitiei Siriene, care a acuzat fortele pro-guvernamentale siriene de cel putin 11 atacuri chimice comise de catre propriile forte, in decursul acestor ani, cele din Ghouta de Est (Damasc) soldat cu 1400 de morti si Khan Al-Assal (Alep) soldat cu 26 inregistrand numarul cel mai mare de victime.

La vremea respectiva varul fostului lider libian, Muammar Gaddafi, al-Qahsi Gaddafi, declara ca majoritatea armelor chimice ajunse in mainile gruparilor din Siria provin din fostele depozite ale armatei libiene, fiind vandute militantilor islamisti si jihadisti prin Turcia.

Un cunoscut jurnalist pro-Opozitie anunta cu cateva ore inainte ca presupusul atac sa aiba loc inceperea unei campanii mediatice de amploare menita sa discrediteze regimul sirian:

Video regizat dar prezentat ca fiind real care prezinta o operatiune de salvare a White Helmets (Castile Albe) in urma unui raid rusesc: https://www.facebook.com/Sirianul/videos/385187431835055/

Voluntar White Helmets (Castile Albe) ce s-a predat armatei siriene la Alep recunoscand ca a fabricat materiale video in care erau prezentati copii ucisi de catre fortele pro-guvernamentale siriene:

„[1]

Atacul cu arme chimice din Siria – o operațiune „steag fals” a globaliștilor pentru a justifica înlăturarea președintelui sirian, Bashar al-Assad

La inceputul lunii aprilie 2017, ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a declarat ca, „Inlaturarea presedintelui sirian, Bashar al-Assad, nu mai este o prioritate”[2], recunoscand indirect ca SUA au finantat si creat organizatia terorista ISIS.

Organizatia terorista ISIS nu a aparut „din senin”, ci a fost creata si finantata incepand cu operatiunea „Primavara Araba” (2010-2011), atunci cand SUA au decis sa se implice in Orientul Mijlociu si Nordul Africii pentru a-i rasturna pe „dictatori”.

In septembrie 2013, ONU a adoptat in unanimitate o rezolutie privind distrugerea arsenalului de arme chimice ale Siriei:

Consens la ONU: Armele chimice ale Siriei vor fi distruse

Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a adoptat vineri seară la New York, în unanimitate, o rezoluție privind arsenalul chimic sirian al regimului condus de Bashar Al-Assad. Anterior, SUA şi Rusia căzuseră de acord cu privire la textul documentului, iar Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) validase un calendar al distrugerii arsenalului de arme chimice ale Siriei.
Votul constituie un progres diplomatic major, deoarece este vorba despre prima rezoluție adoptată de Consiliu de la declanșarea conflictului sirian în martie 2011. În trei ocazii, Moscova și Beijingul au făcut uz de dreptul de veto față de proiecte de rezoluții.

„În această seară, comunitatea internațională și-a îndeplinit misiunea”, a comentat în urma votului secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, citat de Agerpres.

„Este primul semn de speranță pentru Siria după multă vreme”, a adăugat el.

Pe de altă parte, Ban a confirmat că la jumătatea lunii noiembrie va fi organizată conferința de pace asupra Siriei, numită „Geneva 2”.

Președintele american, Barack Obama, a declarat vineri, înainte de reuniunea Consiliului, că acordul asupra unei rezoluții a ONU privind distrugerea arsenalului de arme chimice sirian este „o victorie uriașă pentru comunitatea internațională”.

Pe de altă parte, rezoluţia nu prevede încetarea conflictului sirian dintre forţele guvernamentale ale lui Bashar al-Assad şi cele rebele, care cer din martie 2011 plecarea de la putere a liderului de la Damasc. Peste 110.000 de oameni au murit până acum în confruntările armate, care, cel mai probabil, vor continua.

Mediafax: Principalele prevederi ale rezoluţiei ONU
Consiliul :

– „decretează că utilizarea armelor chimice sau de orice alt fel reprezintă o ameninţare la adresa păcii şi securităţii internaţionale”.

-„condamnă în modul cel mai ferm orice folosire a armelor chimice în Siria, (dar) în particular atacul de la 21 august 2013, comis prin încălcarea legilor internaţionale”.

PLANUL DE DEZARMARE

Consiliul :

– „avalizează decizia Consiliului Executiv al Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), care cuprinde proceduri specifice pentru distrugerea promptă a programului armelor chimice al Republicii Arabe Siriene (RAS), verificarea strictă (a acestei distrugeri a arsenalului) şi reclamă aplicarea lui deplină şi în totalitate în modul cel mai rapid şi mai sigur”.

– „decide că RAS va trebui să aplice decizia Consiliului Executiv al OIAC în toate aspectele sale” şi că va trebui să coopereze cu OIAC şi ONU, şi anume acordând un „acces imediat şi nestingherit” personalului însărcinat cu inspectarea şi distrugerea arsenalului. Consiliul cere „tuturor părţilor din Siria”, deci inclusiv opoziţiei armate, să „coopereze deplin în această privinţă”.

State membre vor putea să contribuie la distrugerea arsenalului sirian, prin „accesarea, inspectarea, transportarea şi distrugerea” armelor chimice.

VERIFICARE

Consiliul:

– va verifica „în mod regulat” respectarea de către Damasc a angajamentelor sale de dezarmare. Secretarul general al ONU şi directorul general al OIAC vor raporta Consiliului „în următoarele 30 de zile (de la adoptarea rezoluţiei), iar ulterior lunar” şi vor semnala,de asemenea, orice încălcare.

– „decide, în cazul nerespectării acestei rezoluţii, şi anume al transferării neautorizate de arme chimice sau oricărei folosiri a unor arme chimice de către oricine în Siria, să impună măsuri în baza Capitolului 7 al Cartei ONU”.

JUSTIŢIE

Consiliul :

– „îşi exprimă convingerea profundă că indivizii responsabili de folosirea armelor chimice în Siria trebuie să fie traşi la răspundere”.

NONPROLIFERARE

Consiliul :

– cere tuturor statelor membre să se abţină să ajute „actori nonstatali” – adică grupările armate de opoziţie – să îşi procure arme chimice sau biologice şi să semnaleze „de îndată” Consiliului orice tentativă a acestor grupări de a-şi procura asemenea arme. Acest paragraf vizează „în special ţările vecine” Siriei.

CONFERINŢA DE LA GENEVA

Consiliul :

– „avalizează în întregime comunicatul de la Geneva de la 30 iunie 2012 (privind tranziţia politică în Siria) care prevede (…) instaurarea unui guvern de tranziţie care să exercite toate puterile executive”. Acest guvern, alcătuit din membri ai Guvernului actual şi opoziţiei, urmează să fie format „prin consimţământ reciproc”. Comunicatul de la Geneva este anexat rezoluţiei.

– „îndeamnă la convocarea imediat ce este posibil a unei conferinţe internaţionale privind situaţia din Siria, pentru aplicarea (conţinutului) comunicatului de la Geneva” şi invită puterea şi opoziţia să îşi trimită reprezentanţi la aceasta. Participanţii este necesar să fie „pe deplin reprezentativi” şi să se angajeze să aplice Comunicatul de la Geneva”.”[3]

Bashar al Assad: „Siria are arme chimice şi le va distruge. Militari ruşi, în sprijinul operaţiunii”

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a recunoscut, într-un interviu la televiziunea americană FoxNews difuzat miercuri seară, că ţara sa are arme chimice şi a asigurat că acest arsenal va fi distrus. La scurt timp, Rusia a anunţat că ar putea trimite militari în Siria, în sprijinul operaţiunii de distrugere a armelor chimice şi că, în curând, va înmâna ONU probele primite de la Damasc care susţin teza unei provocări lansate de rebeli.”[4]

Intrebare: Mai are arme chimice Siria? Care sunt dovezile ca atacul chimic prezentat de toata mass-media occidentala a fost pus la cale de Bashar al-Assad?

Sunt aceleasi „dovezi” ca si in cazul „armelor chimice, biologice si de distrugere in masa ale lui Saddam Hussein”. Este acelasi scenariu tras la indigo. De aceea, se spune ca „istoria se repeta”.

Propaganda Occidentala (SUA-UE) utilizeaza o tehnica de manipulare cunoscuta sub numele de „Dialectica Hegeliana”. Dialectica Hegeliana este alcatuita din TEZA (PROBLEMA) – ANTITEZA (REACTIE) – SINTEZA (SOLUTIE)[5].

Globalistii creaza o problema, iar tot ei provoaca o reactie cu ajutorul mass-mediei controlate de catre ei, iar tot ei, globalistii, impreuna cu mass-media vin sa ofere solutia. Deobicei, solutia a constat intotdeauna in declansarea unui razboi (ex. Razboiul din Irak, 2003).

Ce este o operatiune „Steag Fals”?

„Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități.

Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară. Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Strategia tensiunii din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.

Al Doilea Război Mondial a fost precedat de o asemenea operațiune sub steag fals: Incidentul Gleiwitz din 1939.

Listă de operațiuni

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități.

Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare. Iată o listă de astfel de operațiuni:

– Scufundarea vasului RMS Lusitania (1915) – se presupune că a fost torpilată în zona coastei Irlandei de un submarin german în timp ce se întorcea de la New York. Dar o altă ipoteză susține că a fost o înscenare.
– Incendierea Reichstag-ului (1933) – comisă de naziști pentru a da vina pe comuniști. Incendierea Reichstag-ului a dus la proclamarea luptei Germaniei împotriva terorismului comunist prin proclamarea Verordnung des Reichspräsidenten zum Schutz von Volk und Staat, decret care a anulat unele drepturi civile cheie ale cetățenilor germani
– Incidentul Gleiwitz (Operațiunea Tannenberg) (1939) – forțe naziste care s-au dat drept polonezi au atacat pe 31 august 1939 stația radio germană Sender Gleiwitz. În baza acestui pretext, după o lună Germania atacă Polonia
– Operațiunea Ajax (1953) – prim-ministrul iranian Mohammad Mosaddegh este demis printr-o lovitură de stat sub steag fals organizată de Occident
– Operațiunea Gladio din Italia, prin organizarea de forțe paramilitare. Dar NATO rămâne în spatele acestor organizații care nu au fost niciodată chemate să reziste unei invazii sovietice, dar structurile lor au continuat să existe după prăbușirea Uniunii Sovietice. Ele au fost cele care au contribuit la Strategia tensiunii din Italia.
– Incidentul cu nava USS Liberty (1967)
– Zborul 103 Pan Am (1988)
– Bombele din apartamentele rusești
– Bombele din Oklahoma City (1995)
– Masacrul din Port Arthur (Australia) (1996)
– Zborul 800 TWA (1996)
– Teoriile conspirației atentatelor din 11 septembrie 2001 (2001). Atentatele din 11 septembrie 2001 au dus la proclamarea luptei Statelor Unite împotriva terorismului (musulman) și anularea unor drepturi civile cheie ale cetățenilor (înregistrarea convorbirilor telefonice de exemplu)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Madrid (2004)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Londra (2005)”[6]

 

SURSE

  1. https://sirianul.com/2017/04/04/opozitia-siriana-acuza-guvernul-de-la-damasc-ca-a-folosit-arme-chimice-care-este-insa-adevarul-foto-video/
  2. http://www.mediafax.ro/externe/ambasadorul-sua-la-onu-inlaturarea-presedintelui-sirian-bashar-al-assad-nu-mai-este-o-prioritate-16216100
  3. http://www.rfi.ro/politic-71790-consens-la-onu-armele-chimice-ale-siriei-vor-fi-distruse
  4. http://stiri.tvr.ro/bashar-al-assad-siria-are-arme-chimice-si-le-va-distruge-militari-rusi-in-sprijinul-operatiunii_35073.html
  5. http://www.lovendal.ro/wp52/teza-x-antiteza-sinteza-acesta-e-planul-secret-al-illuminati-de-control-al-lumii-de-peste-2-secole/
  6. https://ro.wikipedia.org/wiki/Steag_fals
  7. Foto: sirianul.com
  8. Foto: countercurrents.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...