Atacul terorist la metroul din Sankt Petersburg, Rusia – o operațiune a globaliștilor SUA-UE-Soros?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Atac terorist la metroul din Sankt Petersburg: 11 morți și zeci de răniți

O explozie care a produs victime a avut loc luni la metroul din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca mărime al țării, anunță agenția TASS. Președintele Putin participa, luni, la un forum în acest oraș și a fost informat despre incident. Autoritățile spun că este vorba despre un atac terorist.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/explozie-la-metroul-din-sankt-petersburg-699735

„ATENTAT Rusia: Putin, reacție după explozie


Președintele rus Vladimir Putin a declarat luni că autoritățile de la Moscova iau în calcul toate ipotezele, inclusiv terorismul, în exploziile produse în cursul zilei în metroul din Sankt-Petersburg, cel de-al doilea oraș al Rusiei, soldate cu moartea a 10 persoane, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Există morți și răniți la Sankt Petersburg, a declarat Putin, care a transmis condoleanțe și a anunțat că a vorbit deja cu șefii serviciilor de securitate. Șeful statului rus a menționat că deocamdată nu este clar ce anume a provocat ‘incidentul’ și că autoritățile încearcă să stabilească cauzele.

Potrivit unei surse din serviciile pentru situații de urgență din Rusia, citată de Reuters, zece oameni și-au pierdut viața în exploziile produse în două garnituri la două stații ale metroului din Sankt Petersburg. ‘Potrivit primelor informații, 10 persoane au fost ucise și 20 au fost rănite’, a declarat pentru Interfax o sursă din cadrul Ministerului pentru Situații de Urgență.

Agenția de presă Interfax a citat o sursă care a declarat că în cel puțin una dintre explozii a fost folosit un dispozitiv umplut cu șrapnel.”[2]

Atacul terorist la metroul din Sankt Petersburg, Rusia – o operațiune a globaliștilor SUA-UE-Soros?

La data de 26 martie 2017 si pana astazi, 3 aprilie 2017, in Rusia au fost organizate proteste impotriva lui Vladimir Putin[3]. Aceste proteste au fost organizate de catre globalistii SUA-UE-Soros si au o tema principala ca si in Romania: „lupta anticoruptie”! Astazi, „lupta anticoruptie” este „noua lupta de clasa”.

In 2015, Rusia a interzis Fundatia „George Soros”, aceasta fiind considerata o amenintare la adresa sigurantei nationale[4]. Dupa ce Donald Trump a devenit Presedintele SUA, globalistii SUA-UE-Soros au acuzat Rusia ca „l-a ajutat pe Donald Trump”[5].

Rusia a devenit un inamic impotriva Globalizarii (Noii Ordini Mondiale) si din acest motiv globalistii au orchestrat proteste impotriva lui Vladimir Putin. Si sa nu uitam ca Rusia a fost cea care l-a sustinut pe asa-zisul „dictator” Bashar al-Assad, Presedintele Siriei, iar globalistii au creat si finantat organizatia terorista ISIS. Rusia a luptat impotriva teroristilor ISIS, in timp ce globalistii i-au finantat.

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/explozie-la-metroul-din-sankt-petersburg-699735
  2. https://www.dcnews.ro/atentat-rusia-putin-reac-ie-dupa-explozie_538224.html
  3. http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/proteste-anti-coruptie-in-rusia-695289
  4. http://www.cotidianul.ro/rusia-fundatiile-lui-george-soros-amenintari-la-adresa-ordinii-constitutionale-si-a-securitatii-272258/
  5. http://www.stiripesurse.ro/cia-ancheta-bomba-rusia-l-a-ajutat-pe-trump-sa-ca-tige-alegerile_1168196.html
  6. Foto: timpul.md

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...