Atacul terorist la metroul din Sankt Petersburg, Rusia – o operațiune a globaliștilor SUA-UE-Soros?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Atac terorist la metroul din Sankt Petersburg: 11 morți și zeci de răniți

O explozie care a produs victime a avut loc luni la metroul din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca mărime al țării, anunță agenția TASS. Președintele Putin participa, luni, la un forum în acest oraș și a fost informat despre incident. Autoritățile spun că este vorba despre un atac terorist.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/explozie-la-metroul-din-sankt-petersburg-699735

“ATENTAT Rusia: Putin, reacție după explozie


Președintele rus Vladimir Putin a declarat luni că autoritățile de la Moscova iau în calcul toate ipotezele, inclusiv terorismul, în exploziile produse în cursul zilei în metroul din Sankt-Petersburg, cel de-al doilea oraș al Rusiei, soldate cu moartea a 10 persoane, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Există morți și răniți la Sankt Petersburg, a declarat Putin, care a transmis condoleanțe și a anunțat că a vorbit deja cu șefii serviciilor de securitate. Șeful statului rus a menționat că deocamdată nu este clar ce anume a provocat ‘incidentul’ și că autoritățile încearcă să stabilească cauzele.

Potrivit unei surse din serviciile pentru situații de urgență din Rusia, citată de Reuters, zece oameni și-au pierdut viața în exploziile produse în două garnituri la două stații ale metroului din Sankt Petersburg. ‘Potrivit primelor informații, 10 persoane au fost ucise și 20 au fost rănite’, a declarat pentru Interfax o sursă din cadrul Ministerului pentru Situații de Urgență.

Agenția de presă Interfax a citat o sursă care a declarat că în cel puțin una dintre explozii a fost folosit un dispozitiv umplut cu șrapnel.”[2]

Atacul terorist la metroul din Sankt Petersburg, Rusia – o operațiune a globaliștilor SUA-UE-Soros?

La data de 26 martie 2017 si pana astazi, 3 aprilie 2017, in Rusia au fost organizate proteste impotriva lui Vladimir Putin[3]. Aceste proteste au fost organizate de catre globalistii SUA-UE-Soros si au o tema principala ca si in Romania: “lupta anticoruptie”! Astazi, “lupta anticoruptie” este “noua lupta de clasa”.

In 2015, Rusia a interzis Fundatia “George Soros”, aceasta fiind considerata o amenintare la adresa sigurantei nationale[4]. Dupa ce Donald Trump a devenit Presedintele SUA, globalistii SUA-UE-Soros au acuzat Rusia ca “l-a ajutat pe Donald Trump”[5].

Rusia a devenit un inamic impotriva Globalizarii (Noii Ordini Mondiale) si din acest motiv globalistii au orchestrat proteste impotriva lui Vladimir Putin. Si sa nu uitam ca Rusia a fost cea care l-a sustinut pe asa-zisul “dictator” Bashar al-Assad, Presedintele Siriei, iar globalistii au creat si finantat organizatia terorista ISIS. Rusia a luptat impotriva teroristilor ISIS, in timp ce globalistii i-au finantat.

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/explozie-la-metroul-din-sankt-petersburg-699735
  2. https://www.dcnews.ro/atentat-rusia-putin-reac-ie-dupa-explozie_538224.html
  3. http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/proteste-anti-coruptie-in-rusia-695289
  4. http://www.cotidianul.ro/rusia-fundatiile-lui-george-soros-amenintari-la-adresa-ordinii-constitutionale-si-a-securitatii-272258/
  5. http://www.stiripesurse.ro/cia-ancheta-bomba-rusia-l-a-ajutat-pe-trump-sa-ca-tige-alegerile_1168196.html
  6. Foto: timpul.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Atacul Israelului asupra navei americane, USS Liberty, în 1967, a fost o operațiune “Steag Fals”

Fenomen neașteptat: fundul Oceanului Planetar se adâncește. Care este cauza fenomenului de tasare?

Multinaţionalele din România sunt ineficiente pentru economie! Cum fraudează corporaţiile țara noastră?

Austriecii vor să scoată gaze din Marea Neagră, dar ne pun condiții! Resursele din Marea Neagră sunt ale României, nu ale străinilor!

Ungaria: "SUA sunt responsabile de conflictele din Orientul Mijlociu care au generat refugiati!" SUA, la randul lor, au ridicat un gard la frontiera cu Mexicul, iar acum ne dau lectii de "moralitate"!

Închide