Atacurile psihotronice la care sunt supusi romanii ! Antene asezate in marile orase ale Romaniei au rolul de a mentine o stare psiho-emotionala docila si de supunere a oamenilor !

Distribuie!by Atacurile psihotronice fac parte din ceea ce se numeste “Razboiul Parapsihologic” – o noua tehnica de razboi, initiat de Iluminati impotriva oamenilor, mai exact impotriva partii mentalo-emotionale a oamenilor. Dupa cum o sa vedeti, multe persoane publice, au inceput sa recunoasca aceste aspecte si sa le prezinte public, atragand […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Atacurile psihotronice fac parte din ceea ce se numeste “Razboiul Parapsihologic” – o noua tehnica de razboi, initiat de Iluminati impotriva oamenilor, mai exact impotriva partii mentalo-emotionale a oamenilor. Dupa cum o sa vedeti, multe persoane publice, au inceput sa recunoasca aceste aspecte si sa le prezinte public, atragand atentia oamenilor. In acest articol, se va avea in vedere, dupa cum precizeaza si titlul, Romania.

atacuri psihotronice

Ce inseamna Psihotronica ?


Inainte de toate, trebuie precizat de la bun inceput ce inseamna aceasta stiinta “psihotronica”. Psihotronica este o stiinta nou iesit pe piata, care studiaza interactiunile psihice la distanta, avand ca obiect principal de studiu fenomenele parapsihologice, parasenzoriale sau extrasenzoriale.

De pe Wikipedia aflam mai multe:


“Creierul se poate modifica prin folosire. Pot fi micșorate reacțiile lui sau intensificate fără limite, posibilități actualmente doar bănuite. Am dobândit un patrimoniu genetic educativ și cultural ce poate fi transcens prin experiența directă, dacă aceasta este bine condusă. Fizicianul Reynold Johnson spune că atunci când puteri paranormale ca „telepatia, clarviziunea, premoniția sunt dobândite de ființa umană prin evoluție spirituală, nu este exagarat să spunem că limitele universului uman sunt lărgite la infinit și că omul devine un supraom,un zeu…”

Toate cercetările asupra energiilor „psi” scot în evidență realitatea acestora. Prof. Olivier Costa de Beauregard, fizician, a explicat cum privește el parapsihologia: „Veți fi surprinși auzind un fizician care declară că ia in considerare parapsihologia nu în funcție de cazuri spontane, ci ca o concluzie a unei reflecții asupra simetriei interne a disciplinelor de care se ocupă: relativitatea si mecanica cuantică”.

Cum spunea și M Jourdain, fizica modernă este pe cale de a-și da seama că se raportează la Spirit.
Fizica secolului XX (relativitatea, cuantică) precum și alte știinte au ca noutate faptul că tratează materia din punct de vedere spiritual.

Oamenii de știință cehi Zdenek Rejdak si Karel Orbel afirmă: „omul si toate ființele vii posedă o energie specială care a fost ignorată până acum în Occident. Pe acestă bioenergie sau energie psihotronică pare să se bazeze fenomenul de psihokinezie; ea ar putea fi și cauza efectului radiestezic și aparent se poate trage concluzia că ea intervine în toate fenomenele psihice”. Bioenergia a fost cunoscută încă din antichitate.

Chinezii spuneau că omul este în legătură cu energia vieții ce umple tot Universul. Reicenbach a denumit-o energie odică, iar Blondot energie X. Oamenii de știință ruși preferă denumirea de energie bioplasmatică, iar cei cehi de energie psihotronică. Fizicianul Harris Walker sugerează că particulele elementare se comportă ca și când ar fi guvernate de o forță organizatoare. Fizica cuantică demonstrează că natura este un ansamblu indivizibil, unde totul este în relație: totalitatea universului este prezentă oricând și oriunde.

In acestă privință există o analogie frapantă: cel al hologramei. Astfel dacă se rupe o bucată dintr-un negativ holografic pentru a-l pune sub un proiector laser, nu se va obține o parte a imaginii, ci imaginea intreagă. De aici rezultă că imaginea întreagă a fost înregistrată pretutindeni pe placa holografică, în așa fel încât fiecare părticică a plăcii (negativul holografic) reflectă totalitatea.”[1]

Dispozitivele de manipulare în masă, sau armele psihotronice, acţionează prin transmiterea asupra unor grupuri de populaţie a unor mesaje subliminale, în general prin intermediul undelor electromagnetice de diverse frecvenţe şi au ca scop controlul mental al grupurilor ţintă. Prin ’89 se zvonea că ar fi fost folosite astfel de tehnologii pentru a crea diversiuni şi panică în rândul populaţiei. De asemenea în relatări în presă sau pe Internet, s-a vehiculat ideea utilizării de către puterile occidentale a armelor psihotronice, pentru a declanşa şi întreţine recentele revolte din statele lumii arabe.

De pe blog-ul dincolo-de-limite.blogspot.ro afla mai multe despre antenele instalate in marile orase ale Romaniei:

“Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare în masă, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inducţia este realizată printr-o formă de influenţă subtilă şi nu este deloc uşor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-şi observa gândurile zilnic. La nivel de ţară, efectele lor sunt destul de puternice şi afectează mulţimile de oameni atât pe plan subtil, cât şi în plan direct: mass-media (TV, ştiri etc.) şi reviste, ziare… Cu toţii suntem familiarizaţi cu ştirile de la ora 5 de la PRO TV şi nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, bătăi, accidente, toate menite să seteze mintea umană pe un nivel de vibraţie foarte jos, incapabil să observe armonia din lumea asta. Nedreptăţile, furturile şi justiţia coruptă sunt titlurile cele mai des vehiculate în mass-media, scandalurile de proporţii fiind o altă sursă de manipulare.

Şi totuşi, toate aceste lucruri, ce vor să realizeze în România ? Românii sunt supuşi chimicalelor de pe piaţa alimentară, sunt intoxicaţi zilnic fizic şi mental, emoţional şi verbal, şi pe deasupra, la conducerea ţării sunt doar oameni ce vor să se îmbogăţească fără să conducă poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru că omul nu este stăpân pe fiinţa sa. Pentru că românul este foarte influenţabil şi se lasă dus de conflicte şi agitaţie, de lucruri ce-i stârnesc curiozitatea şi care-l ţin treaz cu acţiune, fără să fie ceva mai profund în spatele lor. Românul se lasă condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Şi toate astea pentru că nu vrea să fie mai atent la gândurile sale.

Oameni precum liderii politici din România, guvernatorul băncii românesti, prim-miniştri şi politicienii inutili, sunt cei care sunt lăsaţi la putere pentru că românul este indiferent şi manipulat zilnic să fie indiferent. I se provoacă indiferenţa cu orice ocazie, este stimulat zilnic să plece capul, crezându-se incapabil să facă ceva. Dar ce poate face românul??? MULTE. Poate să creadă că el poate schimba ceva. Schimbă unul, schimbă doi, şi aşa se adună tot mai mulţi. Schimbă modul său de a gândi şi de a aborda viaţa. Schimbă nepăsarea din acţiunile sale, schimbă gândirea care-l face să fie incapabil să modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult România. Şi este valabil nu doar pentru ţara asta, ci pentru toată lumea.

Armele psihotronice amplifică toată neputinţa asta a omului. Şi nu este pentru că omul nu ar putea face ceva. Armele astea există pentru că omul poate face atât de multe, încât i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct în mizerie şi închisoare sufletească. Omul este capabil de multe, doar să creadă în asta, să creadă că EL SINGUR poate face multe. Că, odată ce se adună mai mulţi, puterea va creşte enorm. Nu vă mai luaţi după ideea că “sunt singur, ce pot face eu…?”. Ce puteţi face ? Gândiţi diferit ! Coordonaţi-vă viaţa altfel şi schimbaţi ceea ce faceţi cu propria voastră viaţă şi fiinţă. Atunci se vor schimba tot mai multe în jur. Credeţi în puterea voastră de influenţare şi veţi modela viaţa voastră mai mult decat aţi crede că puteţi. Nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru, nu lăsaţi să fiţi trataţi ca sclavi, pentru că PUTEŢI SĂ VĂ SCHIMBAŢI VIAŢA.

Din dorinţa de a informa lumea cât mai bine despre ceea ce se întâmplă în România, şi nu numai, am să postez o listă cu oraşele în care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influenţate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii şi mesajul lor. Cei care veţi citi acest post, aveti grijă cât mai mare la mentalul vostru. Fără frică oameni buni! Doar fiţi atenţi la gândurile voastre şi verificaţi de două ori înainte de a accepta ca un anumit gând este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru că majoritatea dintre voi sunteţi foarte neatenţi la ceea ce gândiţi.

Oraşele principale afectate de astfel de instrumente:

1. Bucureşti
2. Braşov
3. Cluj Napoca
4. Iaşi
5. Galaţi
6. Constanţa
7. Arad
8. Timişoara
9. Craiova
10. Focşani

Orele de emisie: 00:00, 04:00, 09:00, 12:00, 15:00, 18:00 si 21:00

Mesaje: de natură sexuală, carnală, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltător la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ură şi furie, crime şi atacuri fizice.

Deci, multă atenţie la gândurile voastre şi emoţiile pe care le emiteţi. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influenţa acestor instrumente se face simţită zilnic şi afundă omul şi mai mult în superficialitate, ură, furie, lipsă de armonie şi separare. Asta nu vă scuteşte însă de disciplină. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceţi ce puteţi pentru a evita să fiţi influentaţi subtil şi nu puneţi vina pe nimeni altcineva. Voi puteţi să fiţi vulnerabili sau puteţi să fiţi stăpâni pe gândurile voastre. Este o decizie ce trebuie să o luaţi personal.”[2]

O declaratie exploziva care vine sa confirme toate aceste informatii, a fost facuta si de Generalul (r) Mircea Chelaru, fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane, acesta afirmand ca in marile orase ale Romaniei se afla montate antene “anti-rascoala”, ce mentin starea de latenta psihica a oamenilor.

Mai multe aflam de pe Nasul TV:

“Faptul că dispozitivele psihotronice au ajuns atât de avansate încât pot menține într-o stare de letargie populația unei întregi țări, de exemplu, nu mai reprezintă o surpriză pentru cei avizați…

Desigur, foarte mulți v-ați întrebat probabil cum de este posibil ca într-o țară ca România, jefuită și umilită de decenii, oamenii să nu fie în stare să reacționeze cu adevărat nici măcar la mizerii flagrante, cu consecințe negative uriașe pentru toți, cum ar fi exploatarea aurului cu cianuri sau exploatarea gazelor de șist prin metoda hidraulică… De ce oare nu am văzut sute de mii sau milioane de oameni în stradă, în locul celor cîteva mii care au protestat în mod obișnuit? Cum de majoritatea populației este atât de inconștientă, de lașă, de indiferentă?

Ei bine, o parte din explicații trebuie să le găsim în manipularea media și în tehnologiile de control ale populației cu arme psihotronice.
În acest context, am realizat o emisiune cu tema RĂZBOIUL PSIHOTRONIC ȘI CONTROLUL MINȚII, pe Nașul Tv, unde l-am avut ca invitat pe dl. Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înființarea S.R.I.
Iată ce a răspuns dumnealui la următoarea întrebare:

Daniel Roxin: Este adevărat, din ce știți dumneavoastră, că se acționează cu arme psihotronice, chiar din interiorul României, asupra populației României?

Gen. Mircea Chelaru: “Păi, dar numai așa se face! Se introduc acele centre, se activează la ordin… Sunt surse greu identificabile care pot emite prin remote control – se activează prin comandă din satelit… Dar cineva trebuie să le pună acolo. Dacă serviciile nu cunosc treaba aceasta sau s-a făcut cu acordul lor, deja este o altă temă. Dar, cunosc și am văzut dispozitive plasate în principalele centre de risc major ale adunării mulțimilor. Se numesc dispositive psihotronice împotriva răscolalelor. Au fost testate în perioada 1995-2005 în diferite teatre de operații și au dat rezultate de excepție. Mă bucură că ai noștri au înțeles să nu se mai expună în anumite piețe!…””[3]

Armele psihotronice – aflati cum functioneaza acestea !

“Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate. Agentiile si Serviciile de Inteligenta si Aparare din tarile foste comuniste (din Europa si Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiatiile electromagnetice de radiofrecventa si microunde in care se arata ca frecventele de tipul microundelor folosite in telefonia mobila GSM produc o multime de probleme de sanatate in urmatoarele domenii: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compozitia sangelui, functionarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual si auditiv.Echipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arata ca frecventa si intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde. De exemplu, doua telefoane mobile testate (un model mai vechi si un altul de ultima generatie) arata un nivel de 100 mW/cm2 si respectiv 50 mW/cm2. Nivelul maxim admis pentru cuptoarele cu microunde este de numai 5 mW/cm2 iar cercetatorii rusi care se ocupa cu arme de distrugere folosesc un nivel de numai 10 mW/cm2. Un simplu calcul aritmetic ne arata ca telefonia mobila este de cel putin 10 ori mai periculoasa decat orice cuptor cu microunde sau orice arma super-sofisticata de ultima generatie! Mobilul dvs este un autentic “cal troian”!Cercetatorii australieni au descoperit ca reteaua de telefonie mobila (de tip GSM) este responsabila pentru producerea cancerului la soareci (in laborator). Documentele respective arata ca microundele trec prin piele si ajung in corp unde afecteaza negativ glandele interne si creierul.Cercetarile realizate de serviciile de informatii din anii 1975-1976 arata ca pericolele generate de folosirea microundelor erau cunoscute inca de acum 25 ani. Spionii sovietici foloseau arme cu microunde de 1800 MHz si 900 MHz. Una din regulile serviciilor secrete este de a ascunde anumite adevaruri. Trebuie sa recunoastem ca mascarea (deghizarea) armelor cu microunde, folosite pentru controlul comportamentului uman, sub forma telefoanelor mobile a fost o idee geniala. Dar sa faci ca prostul sa si plateasca pentru aceste arme de control mental (care deterioreaza creierul si schimba comportamentul omului pentru a-l face mai docil si usor de controlat), este pur si simplu diabolic!

Serviciile de securitate si controlul mental cu microunde

Arme cu microunde, care transforma oamenii in vite stresate, ametite si ascultatoare, sunt folosite in toate marile orase. Dezvoltate de comunisti, armele cu microunde similare cu cele din cuptoarele cu microunde sunt folosite inca din 1980 asupra cetatenilor. Aceste arme transmit semnale de foarte joasa frecventa care sunt identice cu cele din creier (asa-numitele unde cerebrale). Se cunoaste deja ca frecventa si forma acestor unde cerebrale determina comportamentul uman. Astfel, la simpla apasare a unui buton, cei care se gasesc in raza de miscare a acestor transmitatoare devin adevarate vite umane docile si ascultatoare, stresate, obosite, apatice si care vor sa leneveasca intreaga zi fara sa faca nimic. La ora actuala, aceste transmitatoare montate pe cele mai inalte cladiri din orase pot fi vazute de oricine; mai mult, cu ajutorul detectoarelor special construite, ele pot fi gasite imediat! Astfel, controlul mental al maselor de oameni este demonstrat, pentru ca semnalele de foarte joasa frecventa sunt in mod oficial folosite numai pentru comunicarea pe submarinele nucleare; va dati seama ce soc au avut cercetatorii nostri cand au detectat astfel de semnale in toate marile orase! Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul statiilor de radio si televiziune, al retelelor de telefonie mobila si al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul tarii.Cresterea masiva a numarului de abonati la retelele de telefonie mobila a permis serviciilor de securitate sa foloseasca aceste transmitatoare pentru a directiona semnale de control mental catre zone intinse. Ca sa va faceti o idee, studiati orice harta ce arata aria de acoperire a retelelor de telefonie mobila (Connex, Orange, Zapp, etc). Telefoanele mobile folosesc microunde modulate pulsatoriu astfel incat aceste semnale trec dincolo de craniu si ajung la creier unde schimba comportamentul uman datorita semnalelor de foarte joasa frecventa pe care le contin. Astfel, transmitatoarele de microunde folosite in telefonia mobila sunt folosite din plin pentru a controla mental intreaga populatie.Cercetatorii sunt de opinie ca evenimentele din decembrie 1989 care au dus la caderea regimului comunist (si care au fost spontane – necontrolate de oligarhie) au determinat punerea in practica a planului de control total al populatiei, plan realizat cu ajutorul marilor companii de telefonie mobila si al celor de radio-televiziune. De altfel, asta este motivul pentru care astfel de companii sunt incurajate sa se dezvolte, desi toate ofera aceleasi servicii!Cercetarile privind armele cu microunde si folosirea lor pentru controlul mental au inceput in anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie, care este faimos pentru subordonarea totala fata de fortele oculte francmasononice mondiale. Institutul cauta modalitati de a controla populatia fara ca aceasta sa-si dea seama. S-au gasit astfel forme de unda cerebrale care corespundeau comportamentului docil, ascultator. Aceste forme de unda au fost folosite ulterior ca model pentru toate semnalele emise de toate transmitatoarele cu microunde. Marea Britanie a fost prima descoperitoare a tehnologiilor cu microunde, folosite atunci (1940) pentru radar, si a avut un rol de conducere in acest domeniu.Anii 1970 au adus vesti proaste: sovieticii proiectau microunde asupra ambasadei americane din Moscova. O treime din personalul ambasadei a murit de cancer din aceasta cauza. in 1997, cercetatorii australieni au demonstrat ca semnale mult mai mici decat cele folosite de telefoanele mobile au articol cancer la soarecii de laborator. Primul eveniment public cunoscut in care fortele de ordine britanice au folosit microunde asupra populatiei a fost protestul Greenham Common. Cu aceasta ocazie, fortele de securitate britanice au folosit doze mortale de microunde asupra protestatarilor; unii dintre ei au si murit de cancer. Cercetarile facute la Institutul Tavistock au permis guvernului britanic sa foloseasca pe scara larga tehnologia de control mental cu semnale de foarte joasa frecventa emise de retelele de radio si televiziune, de telefonie mobila si de radar pentru ca intreaga populatie urbana sa poata fi controlata. Reamintim ca aceste semnale de foarte joasa frecventa nu se folosesc oficial decat in comunicatiile pe submarine nucleare! Prezenta acestor unde in mediul acoperit de retelele de telefonie mobila demonstreaza ca armele de control mental sunt folosite din plin asupra publicului. Autorul are acces la documente stiintifice care atesta efectele devastatoare asupra omului, cauzate de microunde si semnalele de radio si televiziune.
Faimosul cercetator italian Marconi a fost cel care a pus in practica pe scara larga aceasta tehnologie cu microunde. O echipa de 30 de alti cercetatori si personal militar care au inceput sa puna intrebari au fost “sinucisi” in conditii suspecte. Cercetarile mele au aratat ca armele cu microunde sunt folosite impotriva persoanelor de clasa medie care pun probleme oligarhiei conducatoare. Cercetarile rusesti si americane demonstreaza ca o astfel de arma, care foloseste microunde ce moduleaza un semnal similar undelor cerebrale din creier, poate schimba comportamentul victimei circa instantaneu. Concret, sunt folosite frecvente de 91, 147, 153, 197, 447, 456, 853, 912, 1830 MHz, etc. Recunoasteti aici atat spectrul folosit in radio si televiziune cat si pe cel din telefonia mobila. Simptomele pot fi: depresie, gandire inceata, confuzie mentala, pierderi de memorie, stres, probleme de adaptare, comportament maniac, schizofrenie, crize nervoase, colaps fizic, distrugeri la nivelul creierului si al sistemului nervos, dureri de inima, infarct, cancer, moarte.
Am contactat si alti cercetatori in domeniu, si cu totii acuzau simptome de atac cu microunde: puternice dureri de cap, greata, ameteala, vedere slaba, auz defectuos. Am testat cu detectorul de radiatii si am constatat ca serviciile de securitate folosesc spectrul de 750 – 1000 MHz pentru a induce colaps nervos si fizic. Reamintesc ca frecventa semnalului dintr-un cuptor cu microunde este de 1000 MHz.
Un alt cercetator a prezentat descoperirile sale pe aceasta tema la televiziune, intr-o emisiune inregistrata. in zilele precedente inregistrarii, prezentatorul si cercetatorii implicati in emisiune s-au plans de puternice dureri de cap. Ulterior acest cercetator a fost arestat iar detectorul i-a fost confiscat, desi nu incalcase legea. Apartamentul acestuia este “bombardat” continuu cu microunde de 900 MHz pentru a determina colaps neurologic si tumori canceroase.
Chiar si telefoanele obisnuite de ultima generatie au in componenta lor sisteme pentru re-transmisia undelor de foarte joasa frecventa prin receptor. Toate telefoanele digitale de ultima generatie (mobile sau fixe) sunt astfel folosite pentru control mental. De exemplu, un telefon mobil promovat pe scara larga de majoritatea firmelor de telefonie mobila emite un semnal de 847 MHz cu o putere de 100 mW/cm2 ceea ce este echivalent cu aprinderea a patru becuri de 100 W in corpul uman. Aceasta inseamna ca telefonul mobil poate fi folosit pentru a reduce la tacere sau a ucide o persoana care pune probleme oligarhiei conducatoare. Cercetari in domeniul militar arata ca la un nivel de microunde de numai 1 mW/cm2 celulele nervoase sunt arse total!
Este deci evident ca se folosesc radiatii de tip radio, televiziune si telefonie mobila (microunde) pentru a tine sub control populatia, pentru a o face mai docila, ascultatoare, intr-o stare mentala pasiva si a o transforma intr-o turma de vite umane. Iar cei care indraznesc sa-si puna intrebari sau sa faca cercetari sunt iradiati cu microunde pentru a deveni schizofrenici sau pentru a-i ucide.Pe 4 iulie 1976, sapte transmitatori uriasi din Ucraina, alimentati de centrala nucleara de la Cernobal, au emis un semnal de 100 megawatt de frecventa radio inspre europa de vest, care continea un semnal de foarte joasa frecventa de 10 Hz folosit in tehnologia de control mental. Andrija Puharich, om de stiinta american, si Bob Beck, au aratat ca transmisiile sovietice erau o arma. O frecventa de 6,54 Hz determina depresie iar 11 Hz conduce la comportament maniac. Radiatiile penetrau in creierul uman si induceau modificari de comportament, astfel ca oamenii pot fi controlati in masa folosind semnale de foarte joasa frecventa. in plus, el a descoperit ca aceste semnale pot induce cancer prin modificarea functionarii acidului ribonucleic (ARN) din celule, astfel incat secventele genetice sunt dezorganizate si facute sa produca proteine toxice cancerigene. http://terraencyclopedia.org

8

 

Imaginea clasica a manipularii este omul tras de sfori, insa ar trebui sa devenim constienti, ca astazi, in era tehnologica, predicatele persuasiunii si controlului institutionalizat sunt de o cu totul alta natura. Marile puteri , corporatiile transnationale detin si utilizeaza, la nevoie, sisteme si tehnologii militare care bombardeaza cu unde hertziale modelate, mase largi din populatie, inducandu-le o predispozitie de comportament si o modalitate de a lua decizii.

Cum omul functioneaza neuronal, zilnic intre 0,5 si 20 de hz, traversand zonele constient, subconstient si inconstient si pentru ca traieste intr-un imens ocean radionic in care interfereaza activ si pasiv cu diferitele campuri electromagnetice, aceste procedee care definesc Psihotronica, inca din anii ’50, sunt atat de subtile si de constante, incat devin o a doua natura o subiectilor vizati.

Asa se explica apatia, oboseala, lipsa de entuziasm, teama, lipsa de reactie in fata unor abuzuri,sau dimpotriva multimile dezlantuite, excesele de violenta ale protestatarilor.

Experimentele au demonstrat cat de eficiente sunt aceste arme electromagnetice.In 2007, autoritatile din Georgia au folosit  generatoare acustice care provoaca stari de panica si dereglari psihice. Acestea au fost instalate pe jeepurile politistilor si scoteau sunete ascutite. Prin concentrarea  undelor electromagnetice asupra demonstrantilors-au indus programe de frica in spatii deschise.

Dispozitivul, numit LRAD-Long Range Acoustic Device, provoaca o durere infernala in urechi, un sentiment inexplixabil de panica, precum si diverse tulburari psihice. Daca se modifica parametrii de functionare ai dispozitivului se trece usor de la paralizia musculara, chiar la decesul subiectului.

In 1989, URSS a experimentat pe populatia Romaniei diverse dispozitive sonice care au manipulat mase largi de populatie in acele sangeroase zile al prabusirii regimului Ceausescu.

De asemenea, nu trebuie sa fii mare expert in  psihotronica, sa constati ca aproape toate televiziunile si majoritatea vehiculelor on line folosesc din greu o tehnologie de influentare distala numita “excitatia audiovizuala”.

Sunt introdusi excitanti sonori insesizabili constientului, care insa se inradacineaza in subconstient, trimitand apoi impulsuri de comportament subiectului vizat. Putem spune ca se foloseste o varianta up-gradata a mesajelor subliminale. Pe fundalul unei melodii, cu ajutorul mixerului, se aplica un text alcatuit din cuvinte repetitive, cu o incetinire a ritmului de vorbire de pana la 15 ori.

Cuvintele transmise in acest mod, vor fi percepute ca un urlet surd, insa dupa inserarea lor pe un suport magnetic, devin insesizabile. In cazul influentarii si stimularii video, in inregistrarea filmului se introduc fragmente de 0.004 secunde ale unor imagini, care se repeta algoritmic.

Ultrasunetul este aplicat, de regula pentru curatarea din memorie a unor amintiri nedorite sau neplacute. Infrasunetul de 120 decibeli provoaca tiuit in ureche, greata, slabirea vederii, atac de panica. Intensitatea medie a infrasunetului de 130 decibeli ataca organele digestive, creierul, si poate provoca orbire.Daca intensitatea infrasunetului trece peste pragul de 140 decibeli, poate fi provocata oprirea inimii.

Ceva mai avansate sunt metodele de operare distala, cu microunde pulsate. Sub influenta lor apar dureri atroce de cap, insomnii, tulburari profunde de perceptie.O alta tehnologie care foloseste radiatii de atac este manipularea campurilor de torsiune.

Toate aceste lucruri sunt posibile prin faptul ca 97 % din activitatea psihica umana se desfasoara la nivelul subconstientului, fata de doar trei procente ale constientului, astfel incat specialistii in psihotronica se adreseaza direct dimensiunii subsenzoriale (inconstiente), unde informatia va fi asimilata ocolind discernamantul si ratiunea.

Abundenta releelor, antenelor, satelitilor care bombardeaza hertzial marile orase ale tarii influenteza comportamentul maselor. Partea proasta este ca accesul la aceste tehnologii nu mai este apanajul statelor sau armatelor, ci orice corporatie sau multinationala care se respecta poate angaja mercenari proveniti din fosta Uniune Sovietica sau consilieri occidentali, de regula pensionari ai CIA.

Tinand cont de aceste realitati ONU lucreaza la o serie de reglemantari care sa interzica folosirea armelor psihotronice pe populatia civila, indiferent de caracterul “progresist” al acestora.”[4]

Documentarul “Razboiul Parapsihologic” !

SURSE

1. http://ro.wikipedia.org/wiki/Psihotronic%C4%83

2. http://dincolo-de-limite.blogspot.ro/2010/05/armele-psihotronice-in-romania.html

3. http://www.nasul.tv/2015/01/07/declaratie-incendiara-a-unui-fost-sef-al-armatei-romane-populatia-romaniei-este-atacata-cu-arme-psihotronice-din-interiorul-tarii-iar-in-marile-piete-publice-din-bucuresti-sunt-amplasate-dispozitive/

4. https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/11/06/serviciile-secrete-si-armele-psihotronice-experimente-sinistre-desfasurate-pe-milioane-de-romani-de-ce-nu-sunt-romanii-atat-de-adormiti/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dumitru Iliescu, fost şef SPP: Iniţierea protocoalelor, opera CIA, care a corupt repede conducerea SRI
Antal Arpad (UDMR): Nu sunt pentru independența Cataloniei, dar ne dorim modelul de autonomie al acesteia. UDMR-iștilor, nu veți avea niciodată autonomia "Ținutului Secuiesc" în România! Cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" încalcă Constituția României și trebuie expulzați din România!
SRI vrea să spargă telefoanele mobile, mailurile și conturile de socializare
Jandarmeria devine Noua Securitate: Jandarmeria va avea puteri sporite și o răspundere minimă
Rolul structurilor informative când ocârmuirea îşi trădează ţara...
Vodafone recunoaste ca exista fire secrete care permit agentiilor guvernamentale sa ne asculte convorbirile ! Acestia mai sustin ca toti ceilalti operatori au aceleasi "fire" !
Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc
Un apropiat al lui George Maior și Ion Iliescu, numit ambasador al SUA la București? Legătura cu afacerea Castelul Bran
Dezvaluirile fostului ofiter SIE, Stelian Octavian Andronic, despre Grupul Bilderberg si cum acestia au incercat sa-l recruteze pe Ceausescu ! Acesta face dezvaluiri despre Noua Ordine Mondiala, Comisia Trilaterala, Clubul de la Roma si Guvernul Mondial ale Iluminatilor !
Dați-o afară pe Kovesi - Șefa DNA refuză să raspundă în fața poporului. Într-un răspuns, pe antet DNA, Kovesi a transmis Parlamentului, în numele instituției, că nu va veni la audieri pentru că există o Hotărâre CSM, potrivit căreia "procurorii nu pot fi obligați să se prezinte în fața comisiilor parlamentare". CSM nu are dreptul să legifereze. Cum își permite șefa DNA, pe banii noștri, să refuze să explice vizita acasă la Oprea? (Documente)
Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților (26 noiembrie 2017)! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Respectați-ne suveranitatea – Românii au luat cu asalt pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA: “Respectați statul nostru suveran și nu ne instruiți cum să ne gestionam... Ipocrizia SUA cu privire la îngrijorarea legată de Justiția din România este la fel de grotească precum intervenția continuă a lui Trump în sistemul nostru de Drept... Unele dintre aceste propuneri sunt în conformitate cu deciziile CCR... Magistrații nu răspund în fața nimănui”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.