Atacurile teroriste – capital nepreţuit pentru instituţiile de tip poliţienesc, care vor să ne bage în cămăşile de forţă ale noii lumi

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Serviciile de securitate belgiene, precum şi alte agenţii de securitate vestice au avut din timp informaţii precise legate de atacurile teroriste din 22 martie din Belgia, informează Haaretz.

Serviciile de securitate ştiau, cu un grad mare de certitudine, că atacurile erau plănuite în viitorul foarte apropiat la aeroport şi, aparent, la metrou.


Haaretz afirmă că atacurile au fost plănuite de Statul Islamic în Raqqa, Siria, la acest moment capitala califatului islamic. Se pare că atât atacul din Paris de anul trecut cât şi cel din Bruxelles au fost generate de aceeaşi structură teroristă, conexiunile de la vârf ducând la Salah Abdeslam.

Abdeslam a fugit din Paris în urma atacurilor din noiembrie, s-a ascuns în Bruxelles şi a fost arestat în 18 martie de autorităţile belgiene. Arestarea lui Abdeslam a fost factorul declanşator pentru atacurile din 22 martie, conform Haaretz. Statul Islamic a fost îngrijorat de faptul că Salah ar fi putut da informaţii despre atacurile plănuite, sub interogatoriu, mai ales din cauza ştirilor că el ar fi acceptat să coopereze.


Conform Haaretz, în acest moment există îngrijorarea că alte celule conectate de ISIS în Europa de Vest vor încerca să atace în viitor, în Belgia sau în alte ţări implicate în războiul împotriva organizaţiei teroriste în Irak şi Siria.

Cel puţin 31 de oameni au murit şi alţi 260 au fost răniţi în urma atacurilor teroriste din Bruxelles. Responsabilitatea atacurilor a fost revendicată de ISIS. Autorităţile belgiene au declarat că Ibrahim şi Khalid El Bakraoui sunt atacatorii din aeroport.”[1]

„Toleranţa” dubioasă a serviciilor secrete belgiene – tot mai vădită.”[2]

Pe scurt: acestea sunt operatiune „Steag Fals” cu scopul de a lua libertatile oamenilor prin implementarea in forta a legilor Big Brother si a altor legi de asa-zisa „securitate nationala”.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-20888327-serviciile-securitate-belgiene-aveau-informatii-despre-atacurile-teroriste-aeroportul-metroul-din-bruxelles.htm
  2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9767

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
David Rockefeller, societățile secrete și Guvernul Mondial
Zece conspiratii care s-au dovedit adevarate si sunt incontestabile ! Acestea sunt doar o farama din Conspiratia Iluminatilor !
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Efectele implementării „democrației” în lume de către SUA: haos, dezordine, sărăcie, furt și moarte
Senatul Australiei a votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Amendamentele care prevedeau protecția celor care refuză să oficieze mariaje gay nu au trecut
OMS schimbă pe furiș definiția imunității de turmă
Organizația Mondială a Sănătății: Relația privilegiată cu China și laudele aduse modelului chinez
Controlul resurselor mondiale - controlul populației
Oameni care au distrus America (și lumea)
Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici
Zeita Themis - simbolul francmasonic fundamental al Justitiei Iluminatilor ! Acest simbol ocult il puteti vedea pe tribunale, parchete si barouri !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...