Atentatele de la Bruxelles – o operațiune „Steag Fals” orchestrată de către serviciile secrete pentru a lua libertățile cetățenilor

Distribuie!

Liderii lumii au spus ca „lupta impotriva terorismului (dusmanul invizibil) poate dura pana la 100 de ani”, timp in care, ei, globalistii vor contribui la intarirea supravegherii in masa a oamenilor, la reducerea drepturilor si libertatilor oamenilor si la consolidarea Statului Politienesc.

Toate aceste elemente fac parte din lupta globalistilor pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial Totalitar, astfel incat fascismul si comunismul sa se imbine de minune. Evenimentele sub „Steag Fals”, cunoscute sub numele de „atentatele de la 11 septembrie 2001” reprezinta impulsul pentru situatia geo-politica globala, care alimenteaza complexul militaro-industrial.


Pe 22 martie 2016, la ora 09:11, s-a produs prima explozie intr-o garnitura de metrou, iar apoi au urmat si celelalte, doua, in aeroport. „Trei centuri cu explozibil, nefolosite, au fost gasite pe aeroportul din Bruxelles. Mai multe dispozitive explozive au fost găsite în aeroport”, scriu cei de la Antena 3.

Bilantul oficial al acestor atentate ne arata ca au murit 34 de persoane si peste 200 sunt ranite, pana acum, insa cifrele se pot modifica. Acestea sunt informatii pe care mass-media le prezinta, dar sa nu ne facem iluzii in ceea ce priveste prezentarea adevarului.


Atentatele de la Bruxelles – o operațiune „Steag Fals” orchestrată de către serviciile secrete pentru a lua libertățile cetățenilor

Mass-media ne spune ca, „atentatele au fost revendicate de catre gruparea terorista Stat Islamic – ISIS”, dar cum oare a aparut acest Stat Islamic, de unde au aceasta logistica impresionanta (ex. masinile Toyota) si de unde au atat de mult armament ?

Asemeni Al Qaeda, Statul Islamic (ISIS) nu a aparut din senin, desi globalistii asta vor sa ne spuna, incercand sa ne ia drept „prosti si manipulabili”, dar nu toti oamenii se lasa inselati de propaganda lor.

Statul Islamic a luat nastere ca urmare a operatiunii SUA numita „Primavara Araba”, inceputa la sfarsitul anului 2010, continuand intreg anul 2011. In cadrul operatiunii „Primavara Araba”, SUA au creat diverse organizatii pe care le-au numit si le numesc „rebeli moderati” (noi le spunem „teroristi moderati”) pe care i-au folosit cu scopul de a provoca lovituri de stat, inlocuind regimurile pe care ei le considera „autoritare” cu o asa-zisa „democratie”, dupa modelul Revolutiei din Iran, din anul 1953, Irak, Afganistan sau Kosovo.

Am precizat reteaua terorista Al Qaeda, ea fiind creatia SUA, fiind finantata de CIA in cadrul operatiunii Cyclone, care a vizat inarmarea si antrenarea de mujahedini rebeli („rebeli moderati” si acestia) cu scopul de a lupta impotriva sovieticilor din Afganistan, in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989). Operatiunea Cyclone a costat peste 1 miliard de dolari.

La data de 13 martie 1962, Seful Statului Major al SUA, Generalul Lyman Louis Lemnitzer a orchestrat operatiunea „Nortwood’s” in baza careia trebuiau comise atentate teroriste impotriva propriilor cetateni americani, astfel incat poporul american sa sprijine o invazie impotriva Cubei, dar Presedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy a refuzat-o, iar Seful Statului Major al SUA a fost demis. La fel, Secretarul Apararii, Robert McNamara s-a opus acestei idei.

In anii ’70 – ’80, in Italia a functionat „strategia tensiunii”, atunci cand armatele secrete ale NATO (Stay Behind) au orchestrat atentate teroriste in cadrul operatiunii „Gladio”. Operatiunea „Gladio” a functionat din 1943 pana in 1983, nu numai in Europa, ci si in Orientul Mijlociu, America Latina, ASIA, oriunde erau nevoie pentru a destabiliza guverne.

Dupa explozia ingrozitoare de la Bologna, anumiti oficiali au rupt tacerea denuntand existenta structurii Gladio. Actele operatiunii Gladio vizau discreditarea socialistilor/comunistilor, astfel incat s-a utilizat teroarea. In 1990, fostul premier al Italiei, Giulio Andreotti a iesit public si a expus structura Gladio, iar la data de 22 noiembrie 1990, Parlamentul European a adoptat o Rezolutie de condamnare a activitatii Gladio, fiind o condamnare istorica a NATO, care a lucrat in tandem cu CIA si MI6.

Teroristii sunt utilizati de catre globalisti din trei motive principale:

1. instaurezi legi Big Brother, restrangi libertatile civile ale
cetatenilor si faci din ei si cu ei un stat politienesc perfect
consolidat;
2. destabilizezi tari provocand lovituri de stat;
3. alimentezi masinaria de razboi cu bani imprumutati de la Banca Centrala cu dobanda.

Publicatia „Secretele lui Lovendal” a prezentat pe scurt cateva lucruri, care vor avea loc dupa aceste atentate, lucruri pe care si cei mai sceptici oameni incep sa le simta:

„Atentat terorist chiar in inima Europei – Bruxelles. Pun pariu ca in urma acestuia o sa vina liderii europeni cu propuneri de genul: controlul drastic al Internetului, punerea pumnului in gura al celor care exprima pareri contrare pozitiilor oficiale europene etc. Scopul LOR (teroristi + autoritati) = mentinerea populatiei in teroare si luarea libertatilor individuale.”

Nici ca se putea mai bine o astfel de analiza! Tot publicatia „Secretele lui Lovendal” continua cu o alta analiza a evenimentelor, analiza facuta din perspectiva ocultismului, caci ocultismul este un fundament al doctrinei celor care conduc lumea, ritualurile lor macabre/satanice fiind realizate in anumite perioade in functie de zi, luna, an, pozitia plantelor, conjunctii astrale, pozitia lunii si a Soarelui – o adevarata astrologie folosita in scop negativ.

„În primul rând, regret victimele nevinovate ale acestor atentate sângeroase, pline de cruzime. Însă, mă văd nevoit să vă atrag atenţia asupra datei la care au loc aceste atentate: 22 martie 2016. Da, “22”, adică dublul lui “11”, 11 fiind considerat de ocultişti şi magicieni drept “număr malefic”. De fapt, pentru ocultişti există 3 numere extrem de importante, ce trebuie luate în considerare atunci când se fac sacrificii sataniste: 11, 13 şi 22.

Despre 11 am mai vorbit şi altă dată, ca în articolul acesta: Magicianul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă. Acest număr este cel mai important pentru satanistul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă, despre care spunea: “Este numărul cu reputaţia cea mai malefică în rândul oamenilor. Cabaliştii subliniau contrastul dintre perfecţiunea numărului 10 cu numărul 11, care reprezintă esenţa păcatului şi imperfecţiunii. 11 este simbolul distrugerii, violenţei, înfrângerii şi morţii.”

22 este un număr cu o semnificaţie extrem de ocultă… este dublul lui 11, acesta din urmă fiind poate el mai puternic număr ocult, alături de 13. Citez dintr-o carte despre satanism: “Sataniştii cred că un eveniment planificat cu atenţie trebuie îndeplinit conform numerelor corecte… altfel, el nu mai poate fi un succes pentru ei. Sataniştii fac totul pentru ca un eveniment să se întâmple conform numerelor corecte.

11 semnifică păcat, rău, imperfecţiune.” Oare mai e nevoie să mai amintesc ce s-a întâmplat pe 11 septembrie 2001 în New York? Dar, revenind la numărul 22, credeţi că totul e doar o coincidenţă că preşedintele american Kennedy (care era ca un ghimpe pentru Oculta Mondială) a fost asasinat de aceasta pe…22 noiembrie 1963? Noiembrie e luna 11, iar 22 e dublul maleficului număr 11… Precum vă spuneam, pentru cei care ne conduc din umbră, numerologia ocultă are o importanţă vitală.

Sau, atentatele sângeroase de la Paris, din 13 noiembrie 2015… credeţi că întâmplător au avut loc pe 13-11 (13 noiembrie)? Nu, bineînţeles că nu, aşa cum am scris un articol pe această temă atunci – Atentatele sângeroase de la Paris au avut loc pe 13 noiembrie (13/11)… Dar 13 şi 11 sunt numere pe care ocultiştii Illuminati le venerează ca fiind “sacre”! Nu e nicio coincidenţă!

Şi tot în articolul mai sus menţionat vă explicam cât de importantă este numerologia pentru ocultişti: numerele reprezintă frecvenţe vibraţionale; fiecare frecvenţă rezonează cu un anumit număr, la fel cum frecvenţele rezonează şi cu sunetele şi culorile.

Unele frecvenţe, reprezentate de sunete culori şi sunete, sunt extrem de puternice. Ca şi numerele, şi simbolurile reprezintă frecvenţe şi pot afecta subconştientul nostru, fără să ne dăm seama ce se întâmplă. Din acest motiv, anumite simboluri şi numere sunt văzute în societăţile secrete sau în logo-urile marilor companii.

Şi, mai e un lucru interesant: mâine (23 martie 2016) este Luna plină, acest eveniment astrologic fiind, de asemenea, foarte important pentru ocultişti, care cred că sacrificiile umane cele mai “bune” sunt în perioada Lunii pline.

Ce concluzie trag de aici? Că lumea, din păcate, este condusă din umbră de ocultiştii Illuminati, care s-au infiltrat şi în rândul autorităţilor. ATENŢIE! Vreau să fiu bine înţeles, pentru a nu se specula. O bună parte din autorităţile lumii sunt de bună credinţă şi îşi fac datoria cu brio faţă de proprii cetăţeni; însă, o parte din structurile oficiale ale statelor au fost infiltrate de ocultiştii Illuminati, iar aceştia din urmă, îi finanţează din umbră şi le permit teroriştilor islamişti să organizeze atentate sângeroase în lume. Scopul lor? De fapt, sunt mai multe scopuri: realizarea de sacrificii umane, sataniste; ţinerea cetăţenilor în teroare; limitarea libertăţilor oamenilor.”

O analiza numerologica exceptionala a fost realizata de catre o persoana pe Facebook, „Alora Prego” – un profil anonim:

 • Pe data 11 septembrie 2001 turnurile gemene;
 • 11 martie 2011 tsunami Japonia;
 • 11 martie 2004 atentat in Spania, Madrid;
 • 11 iulie 2006 explozii in Bombay, India;
 • 11 septembrie presedintele Republicii Chile asasinat;
 • 11 decembrie 1994 Rusia ataca Cecenia;
 • 11 aprilie 2012 tsunami Indonezia;
 • 11 noiembrie 1922 seism in Chile;
 • 22 noiembrie John F. Kennedy asasinat;
 • 22 mai 1960 cutremur Chile de 9,5 grade;
 • 5.04.1912, Titanicul s-a fost scufundat, adunand cifrele rezulta 22.

In trecut i se spunea „fascism”, acum i se spune „Siguranta Nationala”, iar in numele „Sigurantei Nationale” si sub pretextul contondent numit „lupta impotriva terorismului”, globalistii pot face orice: limitarea dreptului la libera exprimare, actiuni in forta asupra protestatarilor pasnici, cenzurarea site-urilor/blog-urilor/publicatiilor, care contesta ideile oficiale, torturarea persoanelor presupuse a fi „teroriste”.

Big Brother

Cu alte cuvinte legile Big Brother care vor fi date vor restrange si mai mult libertatile civile, iar Statul Politienesc se va consolida si mai mult. Deja anumiti politicieni incep sa adreseze intrebari retorice de genul: „Ce alegem ? Mai multe libertatile si nesiguranta sau mai putine libertati si siguranta ?”. Desigur, astfel de intrebari sunt vadit tendentioase si arata gandirea totalitara a acestor indivizi fara scrupule.

SURSE

 1. http://www.antena3.ro/actualitate/explozii-la-bruxelles-aeroportul-zaventem-este-evacuat-347485.html
 2. http://www.lovendal.ro/wp52/nu-e-nicio-coincidenta-ca-atentatele-teroriste-de-la-bruxelles-au-loc-pe-22-martie-in-ajun-de-luna-plina-11-13-si-22-sunt-numere-malefice-pentru-ocultisti-dovada-ca-teroristii-sunt-manevrati-din-u/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...