Atentatul de la Nisa – o operațiune „Steag Fals”: Cerere stranie a poliției judiciare franceze, care solicită Primăriei din Nisa să șteargă complet înregistrările a 6 camere de supraveghere, care au surprins atentatul din 14 iulie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Parchetul Parisului a trimis primariei din Nisa o cerere cel putin neobisnuita: sa stearga „complet” 24 de ore de inregistrari provenite de la 6 camere de supraveghere, dar si a tuturor scenelor de la inceputul atentatului care a avut loc pe Promenade des Anglais, in noaptea de 14 iulie, scrie Le Figaro.

„Panica si neintelegere la primaria din Nisa”, scrie marele cotidian francez de dreapta. Miercuri, la ora 11, sub-directia antiterorista (SDAT, un serviciu al politiei judiciare franceze) a trimis agentilor care gestioneaza supravegherea video a orasului o cerere care citeaza articolele 53 si L706-24 din codul de procedura penala si articolul R642-1 din Codul penal si care cere stergerea „completa” a acestor date.


Parchetul a evocat o ingrijorare legate de „evitarea difuzarii necontrolate a acestor imagini”. Municipalitatea a refuzat si a cerut procurorului sa puna sub sechestru aceste imagini.

Agentii centrul de supraveghere urbana din Nisa sunt siderati: „Este pentru prima oara cand ni se cere sa distrugem probe. Centrul de video-supraveghere ar putea fi pus sub acuzare iar agentii insarcinati cu acest dispozitiv nu au competenta pentru a efectua astfel de operatiuni”, a declarat o sursa apropiata dosarului.


Cererea este cu atat mai uluitoare cu cat SDAT a trimis vinerea trecuta servere la Nisa pentru a recupera 30.000 de ore supravegheri video, operatiune care va mai dura inca cateva zile.

Contactat de Le Figaro, parchetul din Paris a confirmat informatia si a precizat: „Acest lucru a fost facut pentru a evita difuzarea necontrolata si nestapanita a acestor imagini”. Politia nationala a precizat: „Din miile de camere instalate in Nisa, 140 prezinta elemente interesante de ancheta. Politia judiciara a recuperat 100% imaginile de pe aceste camere. PJ si parchetul au cerut deci stergerea imaginilor de pe aceste 140 de camere pentru a evita folosirea rauvoitoare a acestora din grija pentru demnitatea victimelor si pentru a evita ca aceste imagini sa apara pe site-uri jihadiste cu scop de propaganda”. De asemenea, este invocat argumentul ca stergerea completa este motivata de imposibilitatea de a proceda la distrugeri partiale.

Primaria Nisa refuza sa puna in practica cererea

A doua zi dupa drama, ofiteri ai politiei judiciare au efectuat prima recenzie a camerelor de inregistrare care au avut contact direct cu evenimentul. Un raport a fost inaintat ministerului de Interne. Exact aceste camere sunt vizate acum de cererea SDAT.

Sambata, Palatul Elysee a cerut o copie a imaginilor atentatului, care a fost autorizata de parchetul din Paris. „Nu este socant ca presedintele Republicii a vrut sa vizioneze scenele. Ar trebui acum sa cerem la Elysee sa ne restituie CD-ul care a fost trimis?”, se intreaba o persoana familiara cu acest dosar.

Vineri, avocatul primariei din Nisa a declarat pentru Nice-Matin ca municipalitatea refuza sa raspunda la aceasta cerere.

Aceste acuzatii vin in contextul unui scandal declansat de cotidianul de stanga Liberation , care a denuntat dispozitivul politienesc extrem de slab din noaptea atentatului, format din politisti municipali, nesustinuti de politia nationala. Informatiile sunt negate de ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve.”[1]

In spatele acestei cereri total absurde si lipsita de fundament la prima vedere, se ascund multe marsavii. De exemplu: atentatul nu a fost altceva, ca si la Charlie Hebdo, decat o sinistra operatiune de tip „Steag Fals” cu scopul de a-i determina pe oameni sa-si cedeze libertatile in numele asa-zisei „sigurante”.

Ce s-a intamplat in Franta, dupa atentatul de la Charlie Hebdo? Franta a devenit un stat militarizat, politia si armata patruland pe strazi in cautare de teroristi, iar puterea institutiilor de forta (cele judiciare) a crescut la un nivel asemanator celui din perioada nazista sau bolsevica, in sensul ca toate telefoanele, computerele si tot ceea ce reprezinta sisteme de telecomunicatii sunt interceptate si monitorizate de catre serviciile secrete, cele care au creat in realitate aceasta tragedie.

Big Brother

Cu toate acestea, sunt destui cetateni francezi, care nu se lasa manipulati si isi dau seama de interesele ascunse ale globalistilor de a le lua toate libertatile. Celebrul motto francmason al socialistilor revolutionari era Liberte, Egalite, Fraternite. Desigur, atat atunci, cat si azi, era doar o simpla propaganda in care oamenii simpli si-au pus speranta.

SURSE

  1. HotNews.ro
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...