Atentatul din Oklahoma City (1995) – o operatiune “Steag Fals” orchestrata de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile cetatenilor

by La 19 aprilie 1995, ora 09.02, o explozie devastatoare a distrus circa o treime din cladirea „Alfred P. Complexul federal din Oklahoma City (SUA) este lovit pe 19 aprilie 1995 de o explozie puternică. Clădirea de 9 etaje a FBI a fost distrusă complet, iar 168 de oameni au […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

La 19 aprilie 1995, ora 09.02, o explozie devastatoare a distrus circa o treime din cladirea „Alfred P. Complexul federal din Oklahoma City (SUA) este lovit pe 19 aprilie 1995 de o explozie puternică. Clădirea de 9 etaje a FBI a fost distrusă complet, iar 168 de oameni au fost uciși și peste 700 răniți.

De asemenea, 342 de clădiri din apropiere au fost atinse de explozie, iar 86 de mașini au fost avariate. A fost cel mai distructiv atac terorist de pe teritoriul american până la cele de la 11 septembrie 2001. La 90 de minute de la explozie, Timothy McVeigh a fost oprit de poliție conducând o mașină fără numere de înmatriculare.


Oklahoma_City_Bombing_Murrah_Building

Oklahoma_City_Bombing_Murrah_Building

Imediat după arestare, autoritățile au făcut legătura între McVeigh și un prieten de-al său, Terry Nichols, și atac. Veteran al războiului din Golf, McVeigh era simpatizant al unei miliții locale și, potrivit anchetatorilor, motivul atacului a fost ura sa împotriva guvernului federal. Cu toate că dovezile împotriva sa au fost copleșitoare, amănuntele atentatului terorist sunt încă neclare.

Ted Gunderson, fost sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, are 28 de ani de experienţă cu FBI-ul si consideră explicaţia oficială ca este ridicola si imposibila. Gunderson şi alte contacte din cadrul FBI considera că explozia a fost cauzată de un dispozitiv format de un combustibil gazos electrohidrodinamic, cunoscut ca o bombă barometrică.


Bomba barometrica, spune Ted Gunderson, este o bomba complicata de construit, nu oricine se pricepe sa creeze un astfel de dispozitiv, iar componentele ei sunt considerate secrete militare, la fel ca si la bombele nucleare, insa el sugereaza ideea ca, nu acuzatul initial, McVeigh, ar fi avut acea bomba in masina, deoarece explozia a fost foarte puternica!

Ted Gunderson sustine ca in acea cladire ar fi fost plantate dispozitive explozive, care sa o distruga complet. De asemenea, au avut loc doua explozii cu decalaj de 10 secunde dintre ele, prima fiind la ora 09:13, iar a doua la 09:23.

Timothy McVeigh, membru al unei miliţii patriotice, a fost executat prin injecţie letală pe 11 iunie 2001, puţin după cea de-a 33-a sa aniversare (ar trebui să vedem aici vreun raport cu gradul superior al iniţierii masonice?), această comparaţie se dovedeşte a fi destul de fructuoasă: acelaşi atentat cu o camionetă-capcană contra unei clădiri oficiale, pagube care nu au nimic de a face cu natura şi cantitatea de explozibil utilizat (în ambele cazuri un îngrăşământ din care Breivik ar fi procurat 6 tone de la o cooperativă agricolă în cursul lunii mai) şi, bineînţeles un „miel” împins cu complezenţă în gura jurnaliştilor, care are ca rol să oculteze adevaraţii autori şi veritabilii comanditari.

În ce priveşte finalitatea operaţiunii din Oklahoma City, aceasta nu lasă loc la ambiguităţi: o represiune crudă a mişcărilor libertarist-identitare, în special a miliţiilor naţionale anti-statale… Ori, în acest fel trebuie înţeles anticomunismul lui Breivik, adică în sensul american, ca un virulent anti-statism!

Acesta nu ne vorbeşte în mod evident de „comunism” în sens literal (pagină de mult întoarsă în Europa), ci despre ceea ce Americanii numesc: intolerabila ingerinţă a Statului federal în viaţa privată, taxele abuzive, interdicţiile legate de portul de armă… pe scurt anularea libertăţilor fundamentale pe care se fondează însăşi ideea de America!

De aici şi până la a gândi că mesajul trimis prin intermediul acestor crime s-ar adresa în special către Tea Parties nu e decât un pas. Un episod în plus în războiul dintre democraţi şi republicani şi, mai ales, între forţele globaliste şi populaţia globului.

In urma atentatului au fost gasiti doi vinavati care au fost imediat condamnati. Este vorba despre McVeigh si Terry Nicholas. Dar ar fi putut doar doua persoane sa faca acest dezastru? De unde ar fi putut sa faca rost de atata ingrasamant si combustibil, fara sa trezeasca suspiciuni cand le cumparau?

Multi sustinatori ai teoriei conspiratiei vorbesc despre cercetarile efectuate la locul exploziei si, in special, despre daunele suferite de cladire. Mai multe rapoarte, printre care si un raport independent realizat in 1997, sugereaza ca trebuie sa fi existat explozivi suplimentari, plasati efectiv in interiorul cladirii, pentru ca aceasta sa se prabuseasca asa cum a facut-o.

Doar explozibilul din camioneta, se spune in raport, nu ar fi fost suficient pentru a provoca distrugeri structurale atat de masive ca acelea care s-au produs. Analiza seismografelor din apropiere sugereaza ca au existat doua trepidatii, detaliu pe care adeptii teoriei conspiratiei il considera o dovada a faptului ca mai existase un dispozitiv, gata instalat in cladire.

Aceasta presupusa instalare anterioara a unui al doilea dispozitiv indica accesul la informatii din interior si sugereaza ca au fost implicati mai multi oameni,nu doar cei doi barbati. Camerele de securiate din zona s-au intrerupt si ele cu putin timp inainte de evenimente, reactivandu-se exact la timp pentru a surprinde explozia.

Urmariti video-ul de mai jos pentru a intelege pe larg cum a fost facut acest aranjament dintre CIA, FBI pentru distrugerea unei cladiri prin explozii controlate!

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=6867
  2. https://accesliber.wordpress.com/2012/11/17/bill-clinton-banuit-ca-este-vinovat-pentru-atentatul-din-oklahoma-city/

Citiți și...

Iluminatii se intalnesc in summit-ul G7 in Haga pentru a pregati cat mai bine Noua Ordine Mondiala! Rusia a fost scoasa din cadrul Globalizarii G8 dupa ce Putin a blocat lovitura de stat provocata de SUA si UE din Ucraina!
Directorul NSA ii face indirect, "teroristi", pe cetatenii americani ! "Tot mai multi americani rezoneaza cu ideologia ISIS" ! Un pretext pentru a introduce legi abuzive de tip "Big Brother" !
Războiul secret al Aliaților împotriva naziștilor din Antarctica și din Centrul Pământului
Operatiuni "Steag Fals" in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Operațiune "Steag Fals": Atentatul terorist din Orlando a fost orchestrat de către CIA cu scopul de a adopta noi legi "Big Brother" și pentru a interzice armele
SUA avertizează Turcia: "Aluziile la o implicare americană în puciul eșuat fac rău relației între doi aliați"
"O putere secretă conduce lumea și extratereștri există" - Sondaj în SUA
Marea Britanie se îndreaptă precum un somnambul către o societate supravegheată
UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Statul şi iluzia Autorităţii
Dictatura stângii, viitorul luminos al omenirii
Dezvăluiri: Twitter urmărește mesajele private și aplică cenzura politică
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro