Atenție! Vine un nou val de cenzură de la Facebook!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Decizie Facebook: De astăzi, utilizatorii din România vor vedea mai puține titluri de tip clickbait

Utilizatorii Facebook din România vor vedea, începând de astăzi, mai puține titluri de tip clickbait. Conform Facebook, schimbările sunt aplicate ca urmare a feedback-ului primit din partea utilizatorilor, care au transmis că nu apreciază conținutul eronat, cu un caracter senzațional sau care poate fi considerat spam.


În această categorie pot fi incluse și titlurile de tip clickbait, menite să atragă atenția și să îndemne utilizatorii să dea click pe un link.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/media-advertising-csr/decizie-facebook-de-astazi-utilizatorii-din-romania-vor-vedea-mai-putine-titluri-de-tip-clickbait-18235458


Acesta este un atac al globalistilor impotriva libertatii de exprimare, sub pretextul “combaterii stirilor false”. De ce? Pentru ca in ultimii de ani, oamenii au inceput sa-si dea seama ce se intampla la nivel global si au inceput sa inteleaga ca, de fapt, “democratia” este o mare minciuna, in spatele careia se ascunde planul pentru o Noua Ordine Mondiala.

Sfatul nostru este sa va creati cont si pe reteaua de socializare ruseasca VK. VK este o alternativa la VK.

Va invitam sa urmariti pagina noastra de VK: https://vk.com/departamentuldeinvestigatiiro

SURSE

  1. https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/media-advertising-csr/decizie-facebook-de-astazi-utilizatorii-din-romania-vor-vedea-mai-putine-titluri-de-tip-clickbait-18235458
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Big Data, o creatură omniprezentă, atotștiutoare și atotputernică
Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de "atac de cord"
Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !
Climategate (2009): Oamenii de știință au falsificat date, ca să pară că încălzirea globală este cauzată de activitatea umană
În Turcia a fost arestat organizatorul asasinării ambasadorului rus
SUA au atacat cu rachete Siria! Donald Trump: "Am ordonat bombardarea unor ținte militare de unde s-a lansat atacul chimic"
Raport CIA: Israelul a dezvoltat în secret o serie de arme chimice, în anii '60 și '70
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !
Un istoric american sustine ca SUA a creat gruparea terorista ISIS pentru destabilizarea Orientului Mijlociu ! Dar si pentru a ne impune legile Big Brother !
În Franța riști să te alegi cu doi ani de închisoare dacă te exprimi împotriva avortului
Fundamentaliștii Islamici, Frăția Musulmană și CIA – rolul lor de a menține războiul în Orientul Mijlociu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...