Atlanții și misterul cristalelor magice

Distribuie!

„S-au scris mii de cărţi despre Atlantida. Numai câteva dintre ele menţionează cristalele. Edgar Cayce, mediumul din Virginia Beach, Statul Virginia, Ie-a amintit de mai multe ori în comunicările făcute în stare de transă.

În cartea Românce of Atlantis (=Povestea Atlantidei), Taylor Caldwell a scris la vârsta de 12 ani despre folosirea cristalelor pentru întinerire, pentru menţinerea în viaţă timp de sute de ani.


Ruth Montgomery vorbeşte în The World Before (=Lumea care a fost) despre folosirea cristalelor în Atlantida şi Lemuria. Metoda canalizării intuitive folosită de noi ne-a dezvăluit o întreagă civilizaţie, de o putere şi o splendoare incredibile, datorate ştiinţei cristalelor. Maşinile erau puse în funcţiune cu puterea minţii.

Cristalele erau folosite pentru furnizarea puterii libere nelimitate. Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solară într-o formă de electricitate. Am văzut imaginile lentilelor concave şi convexe care captau şi transformau razele soarelui şi depozitau energia într-un material lichid. Ulterior am identificat acest material ca fiind o soluţie de cristale lichide.


Reţele mari erau destinate captării şi folosirii câmpului energetic al pământului. Toate funcţionau pe bază de cristale. Folosind gândirea controlată la dirijarea modificărilor chimice ale materiei se obţineau cristale uriaşe, cu forme exacte. Chiar aspectul molecular era modificat pentru a modela şi dirija energia în forme exacte.

Sunetul şi lumină erau trasate în frecvenţe precise nu numai fizice, dar şi mentale. Acestea erau trimise prin cristale menite să acţioneze nave aeriene, marine şi submarine. Descoperirea folosirii cristalelor pentru controlarea incredibilei reacţii energetice dintre materie şi antimaterie a dat naştere zborului spaţial.

Când această acţionare a fost legată de capacitatea cristalului de a acţiona mentalul în călătoria interdimensională, s-a putut proiecta nava spaţială interstelară şi s-a putut astfel zbura spre stele.
Cristalele erau folosite în construcţii. Am văzut imaginea unor astfel de oameni aşezaţi în cerc în jurul unui cristal. Toţi oamenii erau învăţaţi din copilărie să realizeze concentrarea perfectă. Am putut vedea un fascicul de energie străbătând mile întregi până la un operator care ţinea în mână o cutie prevăzută cu o pârghie, având în partea de sus o manetă de comandă. A îndreptat-o către o piatră uriaşă, a mişcat pârghia şi piatra s-a ridicat, a rămas în aer. O comandă simplă şi omul a adus piatra în faţa lui.

Turnuri mari gen far au fost construite în apropierea mării. Acolo stăteau operatori care comunicau cu delfinii şi balenele. Cu ajutorul lor, operatorii se îngrijeau ca bancuri de peşti să aştepte năvoadele în larg.

O parte din inginerii-preoţi vorbeau spiritelor deva ale regnurilor animal şi vegetal. Cu ajutorul acestor deva s-au făcut experienţe în vederea obţinerii unor noi forme de viaţă. Jumătate animale, jumătate plante, au fost create animale cu aripi sau cu trup de peşte. Unii chiar au unit animale şi oameni obţinând oameni-pasăre, sirene, minotauri şi centauri. Nimic nu era imposibil deoarece cristalele i-au dat omului dominaţia asupra tiparelor creaţiei. Aceşti oameni erau ca zeii.

Frumoase şi puternice temple de vindecare au umplut ţinutul. Aici combinarea energiilor luminii, culorii, sunetului, magnetismului şi gândului erau canalizate prin cristale pentru a face vindecări miraculoase.

Atlanţii stăpâneau complexitatea tuturor razelor şi subrazelor de culoare şi sunet. Au făcut diagramele traiectelor neurologice ale corpului omenesc. Ei cunoşteau toate canalele corpurilor energetice. Chirurgia eterică pe corpul energetic era de preferat celei pe corp fizic. Atunci când trebuia, vindecătorii preoţi intrau în contact cu corpul mental al pacienţilor pentru a comanda celulelor corpului să se depărteze şi să expună un organ bolnav. Vaselor de sânge li se imprima închiderea.

Celulele din jurul organului respectiv îşi micşorau aderenţa şi împingeau organul la suprafaţa corpului unde vindecătorul îl prelua şi îl introducea într-o cameră de întinerire. Organul refăcut era reintrodus în corp. Celulele se uneau lent, vasele de sânge trimiteau sânge în organ, iar plaga se închidea singură. Nu se înregistra nici o suferinţă, sângerare, infecţie său şoc.

Unii au denaturat marea forţă pozitivă a cristalelor. Puterea lor a fost folosită ca să distrugă şi să înrobească. Uriaşele energii eliberate au provocat dezechilibrul pământului. Un cutremur puternic a dus la distrugerea Atlantidei.

Câţiva supravieţuitori au dus cristalele în alte ţinuturi. în Egipt, au construit o piramidă înaltă, folosind cristalele la ridicarea şi amplasarea blocurilor masive.

Ei au folosit energia similară laserului pentru a tăia şi îmbina piatra atât de precis încât o hârtie îndoită nu poate pătrunde printre blocuri de piatră care cântăresc tone.

Au construit baza din granit, ştiind că greutatea pietrelor de deasupra va comprima cuarţul din el, obţinând un câmp energetic pe care l-au folosit apoi la vindecare, întinerire şi ceremonii religioase. Au acoperit cu gresie şi calcedonie pentru a obţine un rezonator; deasupra au pus un cuarţ pur. Cu acest transmiţător gigantic au putut menţine o comunicare limitată cu prietenii din Pleiade sau alte sisteme stelare.

Oriunde au mers, supravieţuitorii au lăsat dovezi. Le-au lăsat sub Marea Piramidă din Egipt, în peşterile din Munţii Tibetului şi în piramidele din China, America de Sud şi America de Nord. Vârfurile munţilor din toată lumea păstrează şi ele depozitele lor. Au lăsat tăbliţe de piatră lucrate de mâna omului, grele ca diamantele. Au lăsat cărţi de aur şi mii de cristale.

Adevărata informaţie a stat în cristale, unde a fost stocată sub formă de holograme cunoaşterea de 200.000 de ani a uneia dintre cele mai puternice civilizaţii de pe pământ. Aceste cristale vor fi găsite şi descifrate înainte de sfârşitul acestui secol.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/atlantii-si-misterul-cristalelor-magice
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...