Atmosfera nu s-a încălzit semnificativ, după 1995. Ar fi putut fi mult mai caldă între anii 800 și 1300 d.Hr.

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Atmosfera nu s-a încălzit semnificativ în ultimii 15 ani, ba chiar ar fi putut fi mult mai caldă între anii 800 și 1300 d.Hr., iar metodologia prin care experții ONU au apreciat încălzirea atmosferică ar putea fi eronată, căci nu ține seama de factorii locali ce au influențat stațiile meteo.

Atmosfera nu s-a încălzit semnificativ în ultimii 15 ani, ba chiar ar fi putut fi mult mai caldă între anii 800 și 1300 d.Hr.,iar metodologia prin care experții ONU au apreciat încălzirea atmosferică ar putea fi eronată, căci nu ține seama de factorii locali ce au influențat stațiile meteo.


Această ultimă serie de dezvăluiri, din presa britanică, dă o nouă lovitură temeiurilor așa-zis „științifice” ale celor care consideră că planeta se încălzește în ritm accelerat și că activitatea umană este vinovată de acest fenomen.

Recunoașterea faptului că nu sunt dovezi privind creșterea temperaturii globale, după 1995, a fost făcută chiar profesorul Phil Jones de la Universitatea East Anglia. Britanicul este cel care – în urma publicării unor e-mailuri sustrase de hackeri, în toamna lui 2009 – a fost acuzat de ascunderea datelor care arătaucă planeta nu se încălzește. El s-a aflat în mijlocul unui scandal denumit „Climategate” în presa lumii, a fost acuzat de „fraudă științifică”, obligat să demisioneze și, potrivit propriei mărturii, a vrut să se sinucidă.


În baza datelor sintetizate de Phil Jones, Grupul inter-guvernamental de experți în schimbarea climei (IPCC – organism ONU, laureat al Nobelului pentru Pace în 2007) a declanșat o intensă campanie de conștientizare privind „pericolele” încălzirii globale. IPCC a cerut statelor lumii să reducă emisiile de dioxid de carbon și a avut un rol fundamental în pregătirea Summitului dela Copenhaga din decembrie 2009.

La Summit, 192 de state au recunoscut „pericolul”, dar nu și-auluat un angajament ferm pentru reducerea emisiilor cu efect deseră, nici nu au putut defini un cadru legal internațional care să”constrângă” statele în acest sens.

De atunci, IPCC s-a discreditat prin dezvăluirile că a anticipat eronat topirea ghețarilor din Himalaya până în 2035 și că a folosit ca dovezi în sprijinul ipotezei încălzirii globale un articol dintr-o revistă depopularizare a științei, o lucrare nepublicată sau pe cea a unui student. Mai mult, președintele IPCC, indianul Rajendra Pachauri,cunoștea erorile, dar a obținut granturi de milioane de euro din UEși SUA pentru cercetări în baza lor.”[1]

SURSE

  1. https://www.gandul.info/international/atmosfera-nu-s-a-incalzit-semnificativ-dupa-1995-5519152
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiuni negre, proiecte negre și tehnologii avansate
Un studiu publicat de Centrul american pentru Prevenția și Combaterea Bolilor (CDC): 85% dintre infectații cu COVID poartă Mască „întotdeauna” sau „des”
Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov: "Nu îmi iau smartphonul când negociez dosare sensibile"
Guvernul polonez a decis inlocuirea centrului NATO de contraspionaj aflat la Varsovia si a trimis politia militara pentru a ocupa clarirea
Turcia a arestat pentru spionaj un angajat al Consulatului american din Istanbul
Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE - un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti
Franța: “Vestele galbene” vor să-și retragă banii din bănci
Expresiile „teoria conspiraţiei” sau „conspiraţionist” sunt nişte sintagme peiorative aruncate în discuţii cu intenţia de a face pe cineva să pară nebun sau paranoic. Este o tactică frecventă a poliţiei moderne de cenzură a gândirii, într-o încercare disperată de a submina posibilităţile de informare ale oamenilor
Un agent israelian retras, specializat în contrainformații, afirmă că turnurile WTC au fost prăbușite prin detonarea de dispozitive nucleare W-54
Propaganda SUA și UE fabrică știri false cu privire la situația din Siria
Mesajele subliminale din muzica, filme, jocuri, reclame si influenta negativa asupra mintii umane
Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști. Franța în pragul unei revoluții populare antiglobalizare. Ecologismul militant promovat de politicieni pe deasupra cetățenilor se dovedește o nouă armă de destabilizare a suveranității națiunilor. Furia anti-ecologistă se apropie de inima UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...