Aurul Monoatomic – elixirul tinereții

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În anul 1976, un agricultor face o descoperire care a stârnit interesul specialiștilor. El a observat că pe terenul său culturile nu mai creșteau, se uscau. A făcut o analiză a solului și a descoperit că acesta conține o cantitate ridicată de sodiu.

El a fost sfătuit să injecteze în sol acid sulfuric pentru a disloca cantitățile de sodiu. La scurt timp, el a observat că pe sol s-au format conglomerate de culoare albă care străluceau în lumina puternică a soarelui.


Ceea ce era și mai curios a fost faptul că aceste conglomerate dispăreau, după care se formau din nou. A dus probe din acest conglomerat la un laborator din Arizona și rezultatul analizelor a fost că se formase un metal care a fost numit aur monoatomic.

Acest metal avea proprietăți excepționale. Putea transfera capacitatea sa antigravitațională asupra instrumentelor cu care se efectuau măsurători.


Capacitățile magnetice erau deosebite. Specialiștii au susținut că acest metal contravenea legilor fizicii.
De-a lungul istoriei, aurul a fascinat, era considerat metalul pur, era asociat Soarelui. Dispunea de capacități fizice deosebite, iar din punct de vedere energetic aurul pur era un bun conducător și catalizator, radiind un câmp deosebit de puternic, cu o amprentă migraţională înaltă.

Aurul monoatomic sau ORMUS este utilizat cu succes în dezvoltarea proceselor cerebrale, simțurile cunosc o dezvoltare extraordinară, sistemul imunitar se fortifică.

Miraculoasa pulbere albă poate ajuta omul în ascensiunea spirituală. Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină provin din Alexandria, Egipt.

Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporală, mentală și spirituală. Alchimiștii erau convinși că aurul este un metal mistic.

Aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legăturii de valență dintre atomi și devine monoatomic. Este hidrosolubil și nu mai conține nici o structură metalică.
Aurul monoatomic are o legătură nemijlocită cu Enoch la evrei, Hermes la greci și Toth la egipteni. Aceștia au ingerat picături albe și au devenit nemuritori.

Nici România nu a fost ocolită de fenomenul aurului monoatomic. Enigmaticul scriitor, Radu Cinamar susține că în Bucegi a fost descoperită o amforă în care se afla aur monoatomic. Implicarea americanilor dar și a masonilor în această descoperire a ridicat multe semne de întrebare.

Totul a fost ținut secret. Ne întrebăm dacă este adevărată ipoteza conform căreia aurul monoatomic provoacă un proces de întinerire, de longevitate?

Se spune că pulberea de aur monoatomic descoperită în Bucegi este fabricată după o tehnică a atlanţilor. Din păcate, românii au ascuns sau negat această știre, cu toate că sunt martori și specialiști străini care susțin contrariul. Asistăm și în România la fenomenul de istorie interzisă.”[1]

Aurul Monoatomic – elixirul tinereții

In cazul descoperirii Salii Proiectii din Muntii Bucegi, din august 2003, tot aurul monoatomic a fost punctul fierbinte al descoperirii, nu neaparat tehnologia avansata de acolo, desi si aceasta are importanta ei incontestabila.

“La o distanţă de vreo zece metri după tabloul de comandă am ajuns la un pătrat foarte mare, delimitat în materialul de pe sol. Latura pătratului măsura cam trei metri, iar suprafaţa lui, perfect netedă, era de culoare gal-ben-aurie. în mijloc era un mic dom, cu înălţimea de aproximativ cincisprezece centimetri, care prezenta o fantă în partea superioară, înaintea domului, aşezat direct pe suprafaţa pătratului se afla un recipient de forma unei amfore antice, cam de jumătate de metru înălţime.

— Conţinutul amforei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii, mi-a explicat Cezar. Personal, înclin să cred că aceasta este ceea ce îşi dorea cu atâta ardoare venerabilul Massini pentru el şi pentru elita masonilor.

Amfora nu avea modele şi nici inscripţii. Se vedea că era fabricată dintr-un metal special, de culoare roşiatică şi nu avea toarte. Capacul elegant nu lăsa să fie văzut conţinutul. Cezar 1-a ridicat şi atunci, aplecându-mă înainte am putut discerne în interior un praf strălucitor, foarte fin, de culoare albă. în mod curios, pereţii interiori ai amforei radiau discret o uşoară lumină albastră, care scotea şi mai mult în evidenţă sclipirile aproape magice ale pulberii albe.

— S-a analizat o mostră din această pulbere, mi-a explicat Cezar. Cercetătorii americani au rămas conster¬naţi să constate că ea reprezintă o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic. Acesta reprezintă un derivat al aurului, care are culoarea alb-strălucitoare şi atomii plasaţi într-o reţea bidimensională, spre deosebire de aurul obişnuit, care are culoarea galbenă şi atomii plasaţi în reţea tridimensională.

Pulberea de aur monoatomic este foarte dificil de obţinut, mai ales în for¬mula de puritate foarte mare, aşa cum o prezintă unele texte antice şi puţinele referiri alchimice autentice din perioada Evului Mediu. Practic vorbind, ştiinţa actuală nu a putut obţine până în prezent această puritate extraordinară a pulberei de aur monoatomic, dar chiar şi în acest caz au fost observate efecte terapeutice incredibile asupra ţesuturilor vii, în special în ceea ce priveşte capacitatea lor de regenerare.

De aceea există încă foarte puţine surse de informare cu privire la tehnologia de obţinere a aurului monoatomic şi din câte am înţeles de la unul dintre savanţii americani, există un mare interes din partea NASA pentru cercetarea în această direcţie, întrucât au fost investite fonduri uriaşe. Nu auzisem niciodată, până în acel moment, despre aurul monoatomic şi nici nu îmi era prea clar la ce poate fi întrebuinţat.

— Dar de ce manifestă unele persoane aşa mare interes pentru această pulbere? l-am întrebat pe Cezar. L-ai anunţat pe senior Massini de existenţa aurului?

— Venerabilul era informat încă înainte de a se pătrunde aici despre pulberea din amforă. Nu ştiu cum, nu ştiu de unde avea elita masonilor asemenea surse de informare, dar în mod sigur ea cunoştea de mult existenţa pulberei monoatomice în acest loc. M-am întrebat şi eu de ce senior Massini era atât de interesat să intre în posesia ei.

Am discutat cu savanţii noştri şi cu cei americani, care se pare că sunt mai în temă cu acest subiect. Mi-au spus că, în forma ei pură, pulberea stimulează foarte mult anumite fluxuri şi schimburi energetice la nivel celular şi mai ales la nivel neuronal. Cu alte cuvinte ea provoacă un proces foarte accelerat de întinerire. Ei mi-au destăinuit că, teoretic, un om poate să trăiască în acelaşi corp fizic timp de mai multe mii de ani, cu condiţia să consume, la anumite intervale de timp şi într-o cantitate bine determinată, această pulbere.

Este uluitor şi aproape de neconceput pentru condiţia şi mentalitatea omului contemporan, dar aceasta explică multe aspecte enigmatice din istoria omenirii, legate de longevitatea incredibilă a unor personaje importante şi, de asemenea, luminează intenţiile ascunse ale elitei mondiale a masonilor. Îmi pierise graiul de surpriză. Am rămas ţintuit în loc, aşteptând şi alte explicaţii de la Cezar.

— Tehnologia modernă nu ne permite încă să obţinem puritatea pulberii monoatomice, care este necesară pentru declanşarea procesului energetic general de revitalizare şi întinerire a trupului. Mai mult decât atât, analiza eşantionului din această pulbere a arătat că atomii de aur sunt dispuşi într-o reţea plană, dar ei sunt combinaţi cu atomii unui alt element care nu este cunoscut încă pe Pământ.

Aceasta complică şi mai mult lucrurile, deoarece nu se ştie ce alte caracteristici prezintă pulberea, în afara celor menţionate în textele din antichitate, pe care de altfel savanţii conservatori le ignoră în totalitate.”[2]

 

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/aurul-monoatomic-istorie-interzisa
  2. Radu Cinamar – “Viitor cu cap de mort”, Editura Daksha, 2004.
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...