Australienii vor testa o banana modificata genetic care va fi testata in SUA, iar apoi va fi comercializata in Uganda ! Inca din anii '70 Henry Kissinger si Bil Gates doreau eradirea africanilor prin diverse boli "naturale" !

by Iata ca proiectul special de reducere al populatiei Planetei cunoscut drept Codex Alimentarius si reactualizat sub numele de Monsanto, planuiesc asadar, un genocid planetar. O alta dovada in acest sens, vine de la cercetatorii australieni, care vor sa testeze in SUA, o banana modificata genetic, dar “plina” de vitamina […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ca proiectul special de reducere al populatiei Planetei cunoscut drept Codex Alimentarius si reactualizat sub numele de Monsanto, planuiesc asadar, un genocid planetar. O alta dovada in acest sens, vine de la cercetatorii australieni, care vor sa testeze in SUA, o banana modificata genetic, dar “plina” de vitamina A, iar apoi o va comercializa in Uganda. Inca din anii ’70 evreul-khazar si criminal de razboi, Henry Kissinger, alaturi de Bil Gates, vedeau in poporul negru, poporul african un vehement dusman, pe care emintele lor “cenusii” doreau sa le extirpe.

De pe site-ul financiarul.ro citez:


“O banană modificată genetic și îmbogățită cu vitamina A va fi testată clinic în SUA, înainte de posibila ei producție pentru comercializare, în Uganda, au informat luni cercetători australieni, citați de AFP.

Creată de Queensland University of Technology (QUT), cu sprijinul Fundației Bill și Melinda Gates, această banană modificată genetic (OMG) prezintă o concentrație de beta și alfa-caroten — transformate în vitamina A — superioară celei conținute de bananele africane.

Vor fi realizate mai multe teste clinice, pe parcursul a șase săptămâni, pentru a măsura nivelul de vitamina A la pacienții voluntari.

‘Lipsa de vitamine A ucide între 650.000 și 700.000 de copii pe an în întreaga lume (…) și cel puțin 300.000 își pierd vederea din această cauză’, a declarat responsabilul proiectului, profesorul James Dale.

În caz de undă verde pentru cultivarea acestei banane în Uganda, producția ei pentru comercializare ar putea fi lansată în anul 2020. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)”[1]

Tot ce vedem noi astazi ca, Codex Alimentarius, cel intrat in vigoare la 31 decembrie 2009 sau planul de modificare genetica a fructelor si legumelor (GMO) din 2013, au la baza “invataturile” acestui membru marcant al iluminatilor, de altfel membru de onoare al Grupului Bilderberg, care face parte din Loja Masonic Alpina, din Elvetia. Apartine Marii Loji francmasonice elvețiene Alpina, Clubului elitist Bohemian si este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City și Century.

Cine este Henry Kissinger?


Acesta s-a nascut intr-o familie de evrei askenazi (adica evrei khazari), in orasul german Furth. Acesta in anul 1938, fiind fortat de catre nazisti a plecat alaturi de familia sa in  SUA, unde s-a si stabilit. Acesta a jucat rolul de secretar de stat in timpul pedofililor, care au ajuns presedinti americani Richard Nixon si Gerard Ford, un violator si ucigas in serie, asa cum il descrie Cathy O`Brien in cartea sa “Transformarea Americii”.

Henry Kissenger, este un membru important si al lojei masonice evreiesti B’nai B’rith, dar si al Comisiei Trilaterale. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Trilateral Commission. In 2002, președintele George W. Bush il delega pe Kissinger în conducerea unei comisii de investigare a evenimentelor din 11 Septembrie 2001, ceea ce a generat un val de critici, alimentate de preferinta lui Kissinger de a oferi publicului “doar atat cat are nevoie sa cunoasca”, conturata de-a lungul anilor sai petrecuți la Casa Alba. Va dati seama ce incredere ar putea sa aiba oameni intr-un personaj asemeni lui!

Un criminal de razboi in toata regula

În decembrie 1975, Kissinger și Gerald Ford s-au întâlnit cu președintele Suharto al Indoneziei. Cu acea ocazie, aceștia și-au manifestat suportul pentru Suharto în invadarea Timorului de Est, ce a dus la masacrarea a peste 200.000 de oameni. Kissinger a negat continuu orice cunoștință a intențiilor președintelui indonezian cu privire la Timor și insistă că “aprobarea” sa asupra acestui fapt este o formulare scoasă din context.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), Allen Dulles devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence.In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA.

Eugenia, sterilizarea in masa si chimicalizarea hranei pentru reducerea populatiei Planetei

La data de 10 decembrie 1974, Consiliul National pentru Securitate din SUA, care era controlat de Kissinger, a finalizat un studiu amplu cu privire la inmultirea oamenilor. Studiul a sustinut intr-un mod ca se poate de fals, ca o data cu cresterea populatiei, creste si pericolul pentru securitatea nationala.

Tot el mai spunea la data de 24 aprilie 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

“ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “[1]

A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei. In noiembrie 1975, pedofilul si violatorul in serie, Gerard Ford, care era presedinte al SUA, a implementat intr-un mod ascuns un plan de stopare a proliferarii oamenilor, iar ce persoana mai buna sa alegi pentru a se ocupa de asa ceva, decat pe Kissinger.

Tarile luate in vizor de Kissinger au fost Nigeria, Brazilia si a fost infiorat cat de mult ar putea creste populatia Planetei. In China comunista, atat de mult sustinuta de catre “democratii” americani, exista si un plan de control al populatiei, iar cei care au mai mult de doi copii risca puscaria fiind si amendati, cu amenzi usturatoare, pentru ca si-au permis sa mai faca un copil.

In America este deja acel program numit “Planificarea Familiala”, care este sinonim cu legea din China, in ceea ce priveste controlul populatiei. Potrivit studiilor efectuate de trusturi de presa internationale cum ar fi CNN, sustineau inca din anul 2007, ca populatia Planetei este in scadere. Poate in mintea lor!

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/henry-kissinger-evreul-khazar-care-a-trasat-planul-de-reducere-al-populatiei-planetei-pana-la-500-milioane-de-locuitori.

SURSE

1. http://www.financiarul.ro/2014/06/16/o-banana-modificata-genetic-va-fi-testata-clinic-in-sua-pentru-comercializare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro