Austria: Globaliștii au protestat împotriva naționaliștilor

by “Protest în Austria împotriva cooptării partidelor de extremă-dreapta la guvernare Cel puţin 3.000 de persoane au protestat, miercuri seara, în Viena împotriva cooptării la guvernare a Partidului Libertăţii, formaţiune de extremă-dreapta, în contextul în care în Austria au loc negocieri pentru formarea viitorului Guvern, relatează site-ul agenţiei Reuters. Protestul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Protest în Austria împotriva cooptării partidelor de extremă-dreapta la guvernare

Cel puţin 3.000 de persoane au protestat, miercuri seara, în Viena împotriva cooptării la guvernare a Partidului Libertăţii, formaţiune de extremă-dreapta, în contextul în care în Austria au loc negocieri pentru formarea viitorului Guvern, relatează site-ul agenţiei Reuters.


Protestul de miercuri seara are loc la o lună după alegerile parlamentare din Austria, câştigate de către Partidul Popular (ÖVP, centru-dreapta). Liderul ÖVP, Sebastian Kurz, a fost mandatat să înceapă negocierile pentru a forma o nouă majoritate parlamentară, iar acesta a purtat deja negocieri cu Partidul Libertăţii din Austria (FPOe, extremă-dreapta).

”Posturile ministeriale trebuie să fie strict rezervate persoanelor care nu au nicio legătură cu extrema-dreaptă sau cu neonazismul”, a declarat Alexander Pollak, unul dintre organizatorii acestui marş.


Organizatorii au precizat că la proteste au participat între 8.000 şi 10.000 de persoane, însă Poliţia a estimat că doar 3.000 de persoane au protestat pe străzile Vienei.

Ţinând lumânări în mâini, manifestanţii au format un lanţ uman în jurul cartierului Ballhausplatz din centrul Vienei, unde este sediul Ministerelor de Interne şi al Afacerilor Externe, a căror conducere o doresc liderii FPOe.

NapocaNews“[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/11/protest-in-austria-impotriva-cooptarii-partidelor-de-extrema-dreapta-la-guvernare.html
  2. Foto: napocanews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!
Dr. Stefan Lanka – Efectele injectării de hidroxid de aluminiu
Operațiune "Steag Fals" - atacurile de la Paris: Poliţia belgiană a ratat 13 ocazii de a-i prinde pe autorii masacrului, arată un raport
Un oraș din Bulgaria a interzis sărbătorirea Halloweenului în școli, grădinițe sau centre culturale: „Nu este nimic creștin în această sărbătoare”
Războiul secret din Antarctica. Miza, bazele secrete naziste
Twitter i-a enervat pe globaliști, după ce a refuzat să-l cenzureze pe Alex Jones și site-ul InfoWars.com
Emil Străinu - "OZN-urile - armele de revanșă ale lui Hitler"
Avertismentul lui Edward Snowden: "Terorismul este doar un pretext! Guvernele vor altceva: manipulare diplomatică, spionaj economic și control social!"
Bitcoin - moneda digitala implementata de iluminatii pentru a crea o singura moneda la nivel mondial! Un motiv pentru care in Romania s-au limitat foarte mult platile in numerar! In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata!
Lupta globaliștilor pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale
BBC susține în mod fals că "Siria construiește în continuare arme chimice"! Aceleași minciuni le-au spus și despre Irak!
Revoluţia franceză din 1789, opera organizaţiei francmasonice Illuminati şi nu a poporului francez (partea 1)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro