Austria: Globaliștii au protestat împotriva naționaliștilor

Distribuie!by “Protest în Austria împotriva cooptării partidelor de extremă-dreapta la guvernare Cel puţin 3.000 de persoane au protestat, miercuri seara, în Viena împotriva cooptării la guvernare a Partidului Libertăţii, formaţiune de extremă-dreapta, în contextul în care în Austria au loc negocieri pentru formarea viitorului Guvern, relatează site-ul agenţiei Reuters. Protestul […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Protest în Austria împotriva cooptării partidelor de extremă-dreapta la guvernare

Cel puţin 3.000 de persoane au protestat, miercuri seara, în Viena împotriva cooptării la guvernare a Partidului Libertăţii, formaţiune de extremă-dreapta, în contextul în care în Austria au loc negocieri pentru formarea viitorului Guvern, relatează site-ul agenţiei Reuters.


Protestul de miercuri seara are loc la o lună după alegerile parlamentare din Austria, câştigate de către Partidul Popular (ÖVP, centru-dreapta). Liderul ÖVP, Sebastian Kurz, a fost mandatat să înceapă negocierile pentru a forma o nouă majoritate parlamentară, iar acesta a purtat deja negocieri cu Partidul Libertăţii din Austria (FPOe, extremă-dreapta).

”Posturile ministeriale trebuie să fie strict rezervate persoanelor care nu au nicio legătură cu extrema-dreaptă sau cu neonazismul”, a declarat Alexander Pollak, unul dintre organizatorii acestui marş.


Organizatorii au precizat că la proteste au participat între 8.000 şi 10.000 de persoane, însă Poliţia a estimat că doar 3.000 de persoane au protestat pe străzile Vienei.

Ţinând lumânări în mâini, manifestanţii au format un lanţ uman în jurul cartierului Ballhausplatz din centrul Vienei, unde este sediul Ministerelor de Interne şi al Afacerilor Externe, a căror conducere o doresc liderii FPOe.

NapocaNews“[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/11/protest-in-austria-impotriva-cooptarii-partidelor-de-extrema-dreapta-la-guvernare.html
  2. Foto: napocanews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro