Austria: Protest al globaliștilor împotriva naționaliștilor

Distribuie!by “Austria: Manifestaţie împotriva coaliţiei dreapta-extrema dreaptă Cel puţin 20.000 de persoane au manifestat sâmbătă la Viena împotriva coaliţiei dintre dreapta şi extrema dreaptă la putere de aproape o lună în Austria, pe care o critică pentru poziţiile privind imigraţia şi programul său social, relatează AFP. Sub lozinca “comitetul de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Austria: Manifestaţie împotriva coaliţiei dreapta-extrema dreaptă

Cel puţin 20.000 de persoane au manifestat sâmbătă la Viena împotriva coaliţiei dintre dreapta şi extrema dreaptă la putere de aproape o lună în Austria, pe care o critică pentru poziţiile privind imigraţia şi programul său social, relatează AFP.


Sub lozinca “comitetul de primire a Noului An”, 20.000 de manifestanţi, potrivit poliţiei, au format un lung cortegiu din centrul oraşului spre cartierul ministerelor.

Estimările organizatorilor, care se aşteptau la aproximativ 10.000 de participanţi, au variat între 25.000 şi peste 50.000 de persoane.


Condus de tânărul conservator Sebastian Kurz, câştigător la 31 de ani al alegerilor din 15 octombrie, noul guvern austriac format la mijlocul lunii decembrie a integrat şase miniştri de extremă dreaptă în posturi cheie, printre care Heinz-Christian Strache, liderul Partidului Libertăţii din Austria (FPÖ) şi vicecancelar.

Organizată la chemarea organizaţiilor de stânga şi mişcării antirasiste, mobilizarea, prima de o asemenea amploare de la instalarea guvernului, a adunat oameni de toate vârstele, inclusiv multe familii.

Multe sloganuri făceau referire la istoria ţării, 80 de ani de la Anschluss, anexarea Austriei de către Germania nazistă în martie 1938 şi instalarea unui regim autoritar fascist.

“Vă rog, nu încă”, proclama o pancartă în timp ce un banner avertiza că “cei care îi tolerează pe Kurz şi Strache ar fi aplaudat în 1938”.

Aceasta este a doua coaliţie formată între conservatorii ÖVP (Partidul Popular Austriac n.r.) şi FPÖ în Austria, după o primă experienţă guvernamentală la începutul anilor 2000.

Alianţa celor două partide a declanşat atunci dezaprobare internaţională şi a condus la sancţiuni europene. Multe demonstraţii au avut loc în Austria, cea mai mare dintre acestea adunând până la 250.000 de persoane.

Noua majoritate a obţinut aproape 60% din voturi în alegerile legislative din octombrie, după zece ani de coaliţie centristă între dreaptă şi social-democraţi.

AGERPRES/(AS – editor: Sorin Calciu, editor online: Daniela Juncu)”[1]

Cei care protesteaza impotriva nationalistilor sunt globalisti. Globalistii sunt impotriva nationalismului, impotriva valorilor nationale, iar acestia doresc o Noua Ordine Mondiala. Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Nationalismul inseamna cultura, istorie, religie, traditie.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/mondorama/2018/01/13/austria-manifestatie-impotriva-coalitiei-dreapta-extrema-dreapta–35980
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Despre Brexit, evoluția bursieră și "piețele amorale": Fără nebunie speculativă, nu e nici “măcel”! Sunt doar jocurile speculative ale Iluminaților!
Armele electromagnetice și controlul minții: Un sistem electronic sofisticat, care „vorbește” direct minţii ascultătorului, alterează şi interferează cu undele sale cerebrale, manipulează structura electroencefalogramei sale şi implantează în mod artificial stări emoţionale negative – frică, anxietate, disperare şi lipsa speranţei
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
"Skull and Bones" ("Craniu si Oase") - organizatia satanista a Iluminatilor
Un austriac da in judecata facebook pentru spionaj asupra utilizatorilor ! In prezent 17.000 de oameni au semnat petitia care va fi trimisa la Tribunalul de la Viena !
Nationalistii din Europa s-au intalnit la Milano pentru a planui iesirea din UE, denuntarea globalizarii si protejarea de catre imigranti
Donald Trump este împotriva Noii Ordini Mondiale sau este doar o unealtă a Iluminaților ?
Sub pretextul "prevenirii răspânidirii știrilor false", Facebook instaurează cenzura!
Mesajele subliminale din desenele animate
3 iulie 1988 - SUA au doborât un avion iranian civil omorând 290 de civili! George H.W. Bush a declarat că nu-și va cere scuze niciodată!
De la 4G la 5G: care sunt implicațiile?
Putin: "Rusia e capabilă să se întoarcă militar în Siria în câteva ore, dacă e nevoie"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro