Automobilul pe Thoriu merge timp 100 de ani cu doar 8 grame de Thoriu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Publicatia politicalblindspot.com[1] si publicatia „Secretele lui Lovendal”[2] prezinta inventia unei masini, care functioneaza cu thoriu si care, cu doar 8 grame de thoriu, poate parcurge 1,6 milioane de km. Aceasta inventie ca si motorul antigravitational, ca si motorul cu apa constituie o tinta destul de periculoasa pentru corporatiile producatoare de masini, caci acestia au nevoie sa sustina ca petrolul (care nu se epuizeaza niciodata), ar fi intotdeauna „si mai putin, si mai putin”, toate astea pentru a tine pretul ridicat.

rp_cadillac-world-thorium-fuel-concept-1-625x320.jpg

Firma care a indraznit sa puna bazele acestui automobil este Laser Power Systems, o companie din SUA (Connecticut), care foloseste ca si propulsie thoriul pentru a produce electricitate, dar si o putere uriasa. Thoriu este un element radioactiv, asemanator uraniului, care are numarul atomic 90, ce se gaseste in natura, izotopul sau cel mai stabil este 232Th. Fata de uraniu, thoriul nu este puternic radioactiv, asa ca impactul unei exploatari de suprafata este destul de mic.


images (4)

Elementul chimic thoriu

Charles Stevens, directorul firmei Lase Power System, explica ca un gram de thoriu genereaza o energie mai mult decat 28.000 de litri de benzina, ceea ce e extraordinar, daca ne gandim la cata economie s-ar face si cate corporatii petroliere ar da faliment. El a mai declarat ca cele 8 grame de thoriu care ar fi folosite la alimentare, i-ar asigura alimentarea toata viata masinii, caci distanta care ar parcurge-o este uriasa, fara a mai fi nevoie de alimentare vreodata.

Stevens a explicat intr-un interviu pentru Ward Auto, ca a folosit bucati mici de thoriu pentru a genera caldura, pentru a crea un generator special care sa functioneze doar cu cele 8 grame.


SURSE

1. http://politicalblindspot.com/car-runs-1-million-miles-on-8-grams-of-thorium/

2. http://www.lovendal.ro/wp52/automobilul-cu-thoriu-cosmarul-multinationalelor-petroliere-cu-doar-6-euro-am-merge-cu-o-masina-toata-viata-e-de-10-000-de-ori-mai-ieftin-decat-o-masina-pe-benzina-sau-motorina/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

D-Wave: primul computer cuantic pregatit de Google ! Google avanseaza crearea procesoarelor cuantice !
„Timpul” nu există
Suntem suma gândurilor şi emoţiilor proprii
Atomul nu are o structură fizică, noi nu avem o structură fizică, lucrurile fizice nu au, de fapt, niciun fel de structură fizică. Atomii sunt făcuţi din energie invizibilă, nu din materie tangibilă
„Clopotul” nazist, unul dintre cele mai enigmatice ansambluri constructive
Potrivit tradiţiilor tribului Dogon, fiinţele Nomo i-au învăţat pe dogoni despre Sirius, inclusiv despre principala stea a sistemului, Sirius A, cât şi despre Sirius B, o stea mai mică, care orbitează în jurul lui Sirius A, având o orbită eliptică de 50 ani în jurul acesteia, şi fiind extrem de grea
Fizica cuantică, principiile sale și spiritualitatea
Bateria care se incarca intr-o secunda inventata de oamenii de stiinta americani! Destul de potrivita persoanelor care au nevoie in graba sa o incarce! Cateva sfaturi pentru incarcarea acumulatorilor pentru a va tine mult!
Creiere în reţea: Intuiţia bruscă şi spontană, element deseori crucial în creativitate, poate să-şi aibă sursa şi în afara creierului subiectului. Această creativitate ar putea fi ghidată printr-un „dialog” bogat, chiar inconştient, în cursul căruia subiectul este ajutat prin sclipiri de intuiţie care de multe ori reprezintă manifestarea unei inteligenţe superioare
În esenţă, noi suntem alcătuiţi din lumină şi din informaţii, adică din conştiinţă
Marea Britanie: O mamă și-a vindecat copilul de o formă rară şi agresivă de leucemie după ce i-a administrat canabis
Cum influențează limba pe care o vorbești felul în care vezi culorile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...