Autoritatea Aviației Irlandeze investighează apariția unor obiecte neidentificate strălucitoare în spațiul aerian

Distribuie!

Autoritatea Aviației Irlandeze investighează mai multe mărturii ale unor piloți care susțin că au văzut lumini puternice și OZN-uri pe coasta de sud-vest a Irlandei, relatează BBC News.

Primele relatări în legătură cu aceste lucruri au apărut pe 9 noiembrie, când un pilot al companiei British Airways a contactat turnul de control al traficului aerian din Shannon. Pilotul voia să știe dacă în zona respectivă au loc exerciții militare, deoarece vedea pe cer „ceva mișcându-se foarte rapid”.


Pilotul efectua un zbor din Montreal spre Heathrow și a declarat că a văzut „o lumină foarte puternică”, apoi un obiect care s-a apropiat pe partea stângă a avionului, înainte să „vireze rapid spre nord”.

Un pilot al Virgin a sugerat că ar putea fi vorba despre un meteorit sau un alt obiect care a intrat în atmosfera pământului. Acesta a declarat că este vorba despre mai „multe obiecte care urmează aceeași traiectorie” și că toate aceste obiecte sunt luminoase. Pilotul mai spune că a văzut „două lumini strălucitoare” în partea dreaptă, care au urcat apoi rapid.


Un alt pilot descrie viteza acestor obiecte neidentificate drept „astronimică”.

„În urma mai multor sesizări ale piloților de aeronave, vineri, 9 noiembrie, în legătură cu activitate neobișnuită în spațiul aerian, Autoritatea Aviației Irlandeze a lansat o investigație, care se va desfășura sub protocolul obișnuit de confidențialitate”, a transmis Autoritatea Aviației Irlandeze.”[1]

SURSE

  1. https://www.digi24.ro/stiri/externe/bbc-autoritatea-aviatiei-irlandeze-investigheaza-aparitia-unor-obiecte-neidentificate-stralucitoare-in-spatiul-aerian-1031420
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...