Autoritățile din SUA acuză Rusia de implicare în alegeri, dar nu spun nici un cuvânt despre imixtiunile SUA în alegerile din alte state

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Într-o emisiune de la postul de televiziune FoxNews moderată de ex-guvernatorul de Arkansas, Mike Huckabee, a comentat scandalul atacurilor cibernetice în timpul alegerilor din SUA.

Ex-guvernatorul de Arkansas, Mike Huckabee, a subliniat faptul că autoritățile din SUA acuză Rusia de implicare în alegeri, dar nu spun nici un cuvânt despre imixtiunile SUA în alegerile din alte state.


El a amintit că acum câțiva ani Barack Obama, împreună cu colegii săi din administrația de la Casa Albă, a încercat să influențeze alegerile din Israel, inclusiv cu implicarea unor resurse financiare de ordinul câtorva milioane de dolari. În SUA practic nici nu se vorbește despre acest subiect.

În aceeași emisiune Huckabee a cerut să fie recunoscut faptul că atacurile cibernetice ale SUA aupra altor țări reprezintă ceva „normal”.


„Noi încercăm să spargem sistemele rușilor, chinezilor, iranienilor, tuturor celor de care ne este frică? Dacă nu facem asta, atunci suntem niște idioți! Desigur, noi facem asta”, a explicat ex-guvernatorul.

În timpul emisiunii Mike Huckabee a fost întrebat dacă audierile din Senat cu privire la atacurile cibernetice „efectuate” la comanda Moscovei au avut impact asupra opiniei publice.

„Foarte puțin; din simplu motiv că majoritatea americanilor nu cred că rușii au avut un rol decisiv asupra rezultatului din alegeri. Chiar dacă se demonstrează că ei (rușii, red.) au penetrat rețelele noastre și au reușit să facă rost de scrisoarea lui John Podesta (șeful staff-ului electoral a lui Hillary Clinton, red.), nu există nicio „fărâmitură” de adevăr că această informație ar fi influențat decizia americanilor și cu atât mai mult că rușii s-ar fi implicat chiar direct în alegeri”, a spus Huckabee.

Serviciile secrete americane urmează să facă publice săptămâna viitoare informațiile despre implicarea Rusiei în atacul cibernetic, care ar fi avut loc în timpul campaniei electorale din SUA. Directorul comunității de informații, James R. Clapper, a declarat că informația nu va conține date „sensibile”, cum ar fi metodele de investigație și nici detalii despre surse.

În timpul campanie electorale din SUA, Moscova a fost acuzată că ar fi influențat rezultatul alegerilor prin intermediul unor atacuri cibernetice. Pe de altă parte Kremlinul a negat orice implicație în alegerile din SUA.

Vladimir Putin a menționat că scrisorile care au fost publicate de către hackeri nu reprezintă nici un interes pentru Rusia.

La rândul său ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat pentru ziarul italian Corriere Della Sera că autorii acestor insinuări nici până la momentul de față nu au prezentat măcar un argument concludent despre implicarea Moscovei în alegerile din SUA.”[1]

SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/Rusia/20170106/10663020/imixtiune-sua-alegeri-rusia.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Războiul din Grenada (1983)
Guvernul Mondial și Marea Resetare: Dictura Globală, Fără Proprietate, Inteligența Artificială și Transumanism. Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: “Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”
Agentul american, care l-a anchetat pe Saddam Hussein, recunoaște: "Dacă rămânea la putere, azi nu vorbeam de ISIS"
Se naște o nouă coaliție proPutin: Țările în care prietenii președintelui rus se apropie de putere! Dominația Globală a Iluminaților scade pe zi ce trece!
Vladimir Putin pune in pericol Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a Iluminatilor ! Fost Diplomat american: "Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala."
Globaliștii l-au cenzurat pe Alex Jones! Presa globalistă americană fake news a cerut în repetate rânduri cenzurarea lui Alex Jones și a site-ului InfoWars.com!
Bilderberg 2017: Donald Trump, subiect de discutie in Grupul Bilderberg! Iluminații se tem că Donald Trump și naționalismul pot opri Noua Ordine Mondială!
Virusul SARS a fost creat în laborator
Preşedinţii americani ai Noii Ordini Mondiale
Judicial Watch: SUA subvenționează agenda radicală de stânga a lui Soros din toată lumea. „Statul profund” rămâne pe aceeași lungime de undă cu fundațiile lui Soros în misiunea reprezentanților Departamentului de Stat din țări ca România și Albania
Parchetul spaniol cere mandat european de arestare pentru Puigdemont aflat în Belgia
Adevărul despre vaccinul anti-Covid-19
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
SUA: Un tribunal obligă o florăreasă creștină să vândă flori pentru „nunți” gay

Profeția făcută de Vanga despre România: “Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele Pământului”

Societatea fără bani – dispariția banilor și microciparea oamenilor – Noua Ordine Mondială

Cultura și religia dacilor

Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!

Închide